tomekchcialbywiedziec 29.09.04, 21:41 czesc dziewczyny.wlasnie kolezanka(jeszcze;-) ) poprosila mnie zebym jej napisal milego smsa na dobranoc.zachodze w glowe i nie wiem co.pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_in_red1 Re: SMS'A na dobranoc....... 29.09.04, 21:45 Nie wiem, co by tu Ci doradzić, ale nie pisz "Słodkich snów", bo to strasznie oklepane:) Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa Re: SMS'A na dobranoc....... 29.09.04, 21:48 na dobranoc od misia buziaczek w pysia spij slodko Ty moja maskotko :) albo dobranoc kochanie karaluchy do poduchy caluski cukiereczki niech Twoj sen bedzie niebieski w pieseczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja za slodkie... jeszcze ja zemdli od tych slodkosci. IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.04, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: SMS'A na dobranoc....... 29.09.04, 21:57 napisz jej na dobranoc: "zrywam z tobą" to powinno ją obudzic na jeszcze troche, pewnie zadzwoni i pogadacie sobie zamiast tak bez slowa pojsc spac Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: SMS'A na dobranoc....... 29.09.04, 21:57 z misiem i maskotka fajne.ide na fajke moze jeszcze cos wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: SMS'A na dobranoc....... IP: *.chello.pl 29.09.04, 22:09 Jeśli jest niegłupia, napisz: "Chyba wiążemy zbyt wielkie nadzieje związane z orgazmem oczekując, że zrekompensuje on pustkę panującą w innych dziedzinach życia" - Woody Allen. Jeżeli jest niegłupia, a masz wobec niej zamiary poważne, może być "Seks rozładowuje napięcie, miłość je potęguje" - Woody Allen oczywiście. Albo po prostu "Śpij szybko, czekam na poduszkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sen nocy Re: SMS'A na dobranoc....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:05 Napisz jej: Ach śpij kochanie, bo słonko zaraz o 6:30 wstanie. Albo: Śpij, bo gwiaździstą nocą moje sny do ciebie przychodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: SMS'A na dobranoc....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:07 Zamknij oczy, zamknij usta moja noc bez ciebie będzie pusta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEEEEEEEEEEEE Re: SMS'A na dobranoc....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:08 Napisz tak zmróż oczęta, abyś była wypoczęta. Mój mi tak napisał a na początku dodał moje śliczne ty kochanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: SMS'A na dobranoc....... 30.09.04, 11:24 no to juz bardziej w moim stylu.zapraszam do pisania.fajne macie pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: SMS'A na dobranoc....... IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.09.04, 15:04 jezu, co z ciebie za facet, ze nie potrafisz wymyslec sam 3 slow od siebie do jeszcze kolezanki na dobranoc?! groza..... Ja bym wzruszyla ramionami na te wierszyki rymowane.... natomiast intymne wyznania, suegestie zachowan i sytuacji robia na mnie iorunujace wrazenie. Najbardzije piorunujace robia takie slowa, ktorych na co dzien sie ne uzywa.... Pomysl, jak dziewczyna nieglupia, to ty sie pokaz tez nieglupi i wymysl cos kreatywnego!!!! I modl sie, zeby ona tu nie weszla i tego nie przeczytala...... Odpowiedz Link Zgłoś
odett Re: SMS'A na dobranoc....... 01.10.04, 14:47 mam kolege, ktory wysyla do mnie przed snem smsy o roznej tresci, ale tylko jeden byl wierszykim prawdopodobnie sciagnietym z internetu. sam cos wymysla i jest to kilka prostych slow. milo sie cos takiego czyta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec do MARGIE 03.10.04, 21:09 droga margie.zapewniam cie ze o pisaniu smsow nie musisz mi nic mowic.byl czas kiedy pisalem bardzo kreatywne smsy powiedzialem bym nawet(nie chwalac sie "FULL WYPAS").tylko z ta kolezanka mi jakos nie idzie bo sie malo znamy i jakos tak wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: do MARGIE 03.10.04, 22:50 Tomek..., jakoś nie wierzę w Twój romantyzm;) Jak kręgosłup, przestał boleć? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: do MARGIE 04.10.04, 00:59 napisz "całuję twój tłuściutki tyłeczek" babki to uwielbiają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec DO MARIOLKI 99 04.10.04, 15:20 aaaaa o plecach to zapraszam do tamtego forum.ale w miare.dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: DO MARIOLKI 99 04.10.04, 18:12 tomekchcialbywiedziec napisał: > aaaaa o plecach to zapraszam do tamtego forum.ale w miare.dzieki. Na tamto forum przeciez nie mam wstępu;) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś