annajustyna 10.02.17, 09:09 to jest szansa, ze sie facet domysli, ze jestesmy nim zainteresowane? Taka mysl przedwalentynkowa mnie naszla...Zaproszenie zostaloby wyslane 14.02. :P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 09:31 Nie. Załóż lepiej profil na finya.de Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 09:38 Ale ten konkretny typ nie ma tam swojego profilu...Poza tym to juz zbytnio grubymi nicmi szyte :P. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 09:47 Z reguły faceci, którzy są pociągający dla kobiet nie są zbyt lotni... także może się okazać, ze na przykład nie ma fejsa i nie wie co to jest.... najlepiej wysłać maila z fotką, datami i miejscem niewirtualnym lub pocztą tradycyjną list z perfumowanym włosem łonowym Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 10:07 Aha, czyli nie jest zainteresowany. Konto na fejsie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 10:30 annajustyna napisała: > Aha, czyli nie jest zainteresowany. Konto na fejsie ma. no co z tego ze ma?? mysle,ze wielu ma i nie uzywa,jak ja,.. mam bo mam, ale nawet nie zagladam,bo wq#wiaja mnie te tabuny obcych ludzi, ktorzy namolnie oferuja swoje towarzystwo i zdjecia zasmarkanych dzieciakow z wakacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 10:43 Czyli tylko wq...wie, nic ponadto. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 10:55 oj aniu...na pewno chce od ciebie dostać to co chcesz mu dać...tylko nie na fejsie... już nie becz....masz wysmarkaj noska...choć psitulę dziewcynke... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 11:30 Chce mu dac wspolne wyjscie na wernisaz. Coz by bowiem innego wchodzilo w gre?! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 11:49 annajustyna napisała: > Chce mu dac wspolne wyjscie na wernisaz. Coz by bowiem innego wchodzilo w gre?! alternatywa jest chocby spontaniczne bara bara w kanciapie na zapleczu, Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:59 U nas nie ma zaplecza :(. Jest za to schron pancerny, ale tam ma dostep tylko wierchuszka, nie dla psa kielbasa... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 11:51 lepienie garnka jak w "Uwierz w ducha" ? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 12:25 Nie widzialam tego filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 18:43 i dobrze, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:27 Za to zamierzam obejrzec "Franuska suite"! Dopiero dzis odkrylam, ze zostala zekranizowana i do tego z taka obsada... www.youtube.com/watch?v=4cR0L6invGQ Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:39 super super. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 11:37 niewykluczone.. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 11:38 No to dyskretnie sprobuje sie na niego zaczaic dzis w kantynie... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 13:35 Niestety, za duzo innych bab wokol bylo :(. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc OJP 10.02.17, 10:58 Napisz mu, że masz wolną łechtaczkę tego i tego i czy jest zainteresowany polerowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OJP 10.02.17, 11:25 To nie ma byc mejl od prostaczki do prostaka... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 10.02.17, 11:53 wierszem zatem zamejluj w stylu Leśmiana, że sok z malin cieknie w chruśniaku na słodko do ulepionego rekkoma garnka i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 11.02.17, 23:47 po polsku mu napisz...jak mu zalzy to se w google tłumaczu na swoj przełoży a jak nie zrozumie to 3 część dziadów na rozgrzewkę a potem 13 księga Pana Tadeusza... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OJP 12.02.17, 08:23 Facet jest prawnikiem, nie jezykoznawca - byc moze by nawet nie zajarzyl z jakiego to jezyka... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 13.02.17, 08:19 No jeżeli prawnik to najlepiej mu to oznajmić za pomocą adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 14.02.17, 07:50 No ale masz prawo do obrońcy z urzędu...i nic absolutnie mu nie mów bo wykorzysta to przeciwko Tobie... wydaj oświadczenie i to za pomocą rzecznika, że kochasz go, chcesz z nim iść na wernisaż a jak się odezwie wszystkiemu zaprzecz i zwal winę na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OJP 14.02.17, 08:47 Nie denerwuj mnie z tym rzecznikiem - wlasnie pisze dla (za?) niego notatke prasowa, bo znowu skrewil, wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 14.02.17, 08:54 Nie no a gdzie Twoja godność?! Ja rozumiem jesteś dobra kobieta i masz opory w wykonywaniu tak nieetycznego zawodu jakim jest rzecznik prasowy ale musisz sobie jasno sama uczciwie przed lustrem z kieliszkiem w ręku nago odpowiedzieć co Cię bardziej kręci: 1. rzecznik 2. adwokat 3. prawo 4. sprawiedliwość 5. seks 6. pieniądze 7. czy jakaś platforma obywatelska gdzie można to nowocześnie i bez Pawła Kukiza ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OJP 14.02.17, 09:05 Rzecznik ma zone. I jest w moim wieku, ale mysli, ze jest starszy i traktuje mnie jak gowniare :(. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 14.02.17, 09:19 Po prostu chce być miły i wyraźnie daje Ci do zrozumienia w swoim języku rzecznika, że kręcisz go, wyglądasz młodo i atrakcyjnie, żadne cyfry nie grają roli jeśli chodzi o Ciebie i dla Ciebie wszystko w przeciwieństwie do żony... teraz musicie wspólnie wymyśleć jak pozbyć się żony... po waszej stronie jest prawo i public relations... chyba, że żona ma dobry dostęp do ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego oraz przewodniczącej Trybunału Konstytucyjnego... wtedy to tylko komisja wenecka...coś zaradzimy na forum tak czy siak :) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OJP 14.02.17, 09:30 E nie - rzecznik to kurdupel, nie moj typ :(. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: OJP 14.02.17, 09:49 a nie no to zmienia postać rzeczy...oczywiście kurduplami nie zaprzątamy sobie głowy ani dupy Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 18:45 ale co ma zaproszenie do walentynek? znaczy ten akt zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 19:36 Taki dyskretny podtekst... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 19:41 myslisz, ze chłop analizuje możliwe podteksty? a ten chłop w ogole cię kojarz z imienia, nazwiska? Bo jesli by nie, to wiesz, może odrzucić to zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 20:58 Powinien po focie skojarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 10.02.17, 21:39 aha. powinien... a moze to ty bardziej niż on powinnas w takiej sytuacji oprcz zaproszenia napisacv wiadomosć, kim w ogole jestes... jap, co za maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 09:19 Pracujemy w jednym urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 10:18 no i? sama napisalaś, ze zna cie tylko z wygladu. a może i nie, skad wiesz? dobra , czepialstwo z tym wygladem. bądź co bądź, wypadałoby oprócz zaproszenia napisać wiadomość, kto ty tak w ogóle jesteś i czego chcesz, czy kojarzy z wygladu czy nie kojarzy. Ja tam np. nie przyjmuje zaproszeń od osób, ktore może i kojarzę lub moglabym skojarzyć, ale one o sobie ani me ani be nie napiszą, czego w ogóle szukają na moim profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:35 W pas sie klania przez cala kantyne od pol roku bez mala, to musi kojarzyc... Qrcze chlop byl obronca w jednym z najslynniejszym procesow ostatnich lat w De, a kobity zagadac nie umie. . Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:41 A Ty nie miałaś parę lat temu męża i wielkiej miłości..? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:44 To do mnie? Powiedzmy, ze mi sie znudzilvi szukam kochanka 😜. A moze Ty bys sie w pn na Velasqueza wybrala, to bysmy pogadaly? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:50 A mogłabym się wybrać. Daj mi znać na priva, o której. To Ci odpiszę, czy mi pasuje. Sprawdzę kina itepe, chociaż teraz wg mnie nic ciekawego nie leci. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:54 Grey leci :P. No i Jackie. Na Velasqueza leze ok. 16.30 (wstep tanszy w pn). Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 13:02 Ani jedno, ani drugie mnie nie kręci. A to jest ta słynna hiszpańska wystawa do połowy marca? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 13:58 Tak, ta. Rok temu nie dolecialam do Prado, to Prado przyjechalo do mnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:20 A moze Ty bys sie w pn na Velasqueza wybrala, to bysmy pogadaly? Velasqueza czy Velazqueza? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:24 Przez dwa zet i wymowa wlasciwie przez b, nie v. Ja sie wybieram (z chlopem czy bez ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:37 nie czepiam sie akcentow czy wymowy, ale takie aż bycze w środku nawzwiska. Kurczę, aż musialam dla pewnosci sprawdzić, bo coś mi tu nie grało. Ja bym nie poszła, nudziarz. A z wymową - podobno b/w, a "z" mi się już nie chciało poszukać. Wstrętny język. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:48 Aha, to jednak mam sobie menskom obstawem zalatwiac, bo nie dotrzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:51 ja... nie poczuwam się zaproszona. sprobuj zaprosic faceta lub ggiguska, ewentualne pójdziesz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:55 Ggiguska jakoś nie ciągnie doe Velasqueza i ggigusek nie wie, czemu. Malarstwo jakoś ggiguska nie ryra. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 15:11 Wiesz, jaka ja jestem niemiła, jak mi się nie podoba? będę ziewać, mówić złośliwości, a potem z frustracji będę puszczać płonące oko Danillo do wszystkich mężczyzn. Ciesz się, że mnie tam nie bęDzie! Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 15:14 >Wiesz, jaka ja jestem niemiła, jak mi się nie podoba? chyba właśnie pokazałaś próbkę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:37 oj w ogóle nie pokazałam Ci żadnej próbki, a grzecznie ostrzegałam. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:57 No to sama pojedem najpewniej... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 15:11 I tam go spotkasz..! Też samego. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 15:49 No, z pewnoscia 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 10:05 wysyłaj! tylko lepi rano, bo sądzę, że nie tylko Ty jedna będziesz miała taki pomysł. wiadomości nie pisz. wiadomości od nieznajomych idą do spamu. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 10:37 to wysłać wiadomość od razu po przyjęciu zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:33 Wiadomosc musi byc, bo sie na wernisaz wybieram i wole we dwoje niz sama... Czy wiadomosc z zapytaniem, czy interesuje go hiszpanskie malarstwo moze dac do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:15 >moze dac do myslenia? z pewnością :) zwłaszcza, że nie nie bardzo się znacie, więc zaproszenie plus od razu tego typu znajomość, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:25 You made my day :D. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:54 taaa, widzę :) "tego typu wiadomosć" cusz, sama cierpię na fejsbukowych natrętów ostatnio, no. to się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 14:54 oj zapros go, zaproś. kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 11:20 Nami? Uderzacie zbiorowo do jednego? Jako odwrócenie roli komórka jajowa i plemniki tak mi się nasunęło. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 12:31 Nie, tylko jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 17:49 Raz kozie smier - wyslalam, choc dzisiaj 11.02., nie 14. ;). Najwyzej wyladuje w spamie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 21:35 i ci i co? przyjął? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 21:42 Przyjal... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 21:44 ok, o więcej nie bynde pytać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 21:46 A oprocz niego paru innych amantow, ktorych ostatni raz widzialam na oczy pare lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 21:47 Tylko ze niestety siem dowiedzialam, ze jest 7,5 roku mlodszy ode mnie (wyglada na starszego). Szajse :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:04 annajustyna napisała: > Tylko ze niestety siem dowiedzialam, ze jest 7,5 roku mlodszy ode mnie (wyglada > na starszego). Szajse :( i to jest dla Ciebie jedyny problem ? dziwne,jeden za mlodu zawsze byl albo rownolatka,albo starsza, czasem sporo starsza,a byla tez i taka jak ty wlasnie o piec , siedem lat starsza,ja wtedy mialem lat..pietnascie,.kobieto do przodu,bo czas ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:22 Tylko ze ja juz po 40... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:32 e tam, siedem lat, co to jest do Velazqueza :D Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:34 Fakt, 700 to dopiero zauwazalna roznica by byla :P. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:36 to nie powod, ani przyczyna,.przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 11.02.17, 22:38 Fakt, mniej atrakcyjna od Evy Mendes nie jestem, a ona przeciez 6 lat mlodszego zarwala ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 08:11 Nie jestes Ty przypadkiem mezatka ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 08:21 Nie, mezatka jest mlodsza siostra swego czasu uzywajaca tego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 16:11 Jezeli tak faktycznie jest,to ja cie biore:) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 16:32 Ty to chyba kobity od ponad 10 lat juz na forum szukasz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 17:17 No jak rany, lewiu, mógłbyś odrobine zmądrzeć i w końcu przestac zatrudniać do pracy, przez fb. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 17:29 I to od ponad 10 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 08:09 Dluzej juz :) W miedzyczasie bylo ich juz 5 ale zadna nie pasowala :) Ale Ty Ano bedziesz ostatnia:) Witaj Kallko:)= Jak ci leci?:) Na czat wchodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 10:40 Cześć lewju:| czasem leci wiec i na czat już nie wchodzę.. /ależ pojechałam., barania skóra sprzed kominka:/ Miej sie Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 12:19 kalllka napisała: > /ależ pojechałam., barania skóra sprzed kominka:/ > Miej sie ,.. Kalli,a co to za archaiczna,drobnomieszcznska moda trzymac trzode na salonach,he? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 14.02.17, 20:49 Aj waj.. człowiek sobie zrobi malutkie safari i I to bez broni | a tu już afera ., ze trzoda czy inna nierogacizna..,w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 12.02.17, 22:03 ja już nie ryzykuję historia życia mego: mój były do mnie wysłał,przyjęłam , zaczęliśmy pisać lalala ale zaczął mnie drażnić , wywyższał się,pisał jaka to mu się cudowna żona trefiła ( mieliśmy mieć ślub)szmery bajery xuje muje i w ogóle gupek no to go wywaliłam.....ale po 3 latach dowiaduje się...że sie rozwodzi buhahahahahah bidulek nie no, nie śmiej sie dziadku z czyjegoś wypaku no way ale...satysfakcja jest no to tym razem ja go zaprosiłam ażeby pociągnąć go za język,no i co się okazuje : waliła go w rogi :P no to mu napisałam kilka słów, ciężkich dosyć...bony! jakie to cudowne było....no i tym razem to on mnie wywalił hmmm gdzieś mi się puenta zawieruszyła! e tam, nieważne.... ja pikole...co ja piszę! czuję sie naga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 08:21 coffei.na napisała: > ja pikole...co ja piszę! czuję sie naga !!! jakoś nie przykuwasz wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 19:42 jak ktoś za cienkie ma patrzałki to napewno Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 14.02.17, 07:51 coffei.na napisała: > jak ktoś za cienkie ma patrzałki to napewno > włóż szpilki i zrzuć 20 kg to może wejdziesz w zasięg mojego wzroku...mam zwyrodnienie kręgów szyjnych i nie mogę patrzeć się w dół ani na boki... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 14.02.17, 19:59 no tak, starość tak ma , na oczy pada, bo mózg to już dawno przez głupotę zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 09:33 Jeśli Cię zna, to przyjmie zaproszenie nie domyśliwszy się prawdziwych intencji. Data wysyłki nie ma tu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 09:48 To moze linka do GReya jeszcze podesle - powinno byc jednoznacznie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A jak sie wysle zaproszenie do fejsa, 13.02.17, 15:20 Ach, no to będziesz jak kotka w rui. Zrobisz, jak zechcesz, ale nie wiem, czy jest sens tak się narzucać. Sama wysyłka zaproszenia powinna dać temu panu pretekst do odezwania się do Ciebie. Albo podejmie temat, albo tylko zaakceptuje zaproszenie i utoniesz wśród setki innych znajomych, albo uda, że nie widzi. Każde działanie będzie niosło jakąś informację. Nie wychodziłabym tu przed orkiestrę. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 15.02.17, 12:28 To sam se je wyslij :P. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 15.02.17, 13:48 annajustyna napisała: > To sam se je wyslij :P. Tak, i sam siebie będę lajkował. Wirtualna Masturbacja! :P A co z Ustami Twojemi? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 15.02.17, 14:01 Ale ja nie mam konta na fejsie, a Ty nie masz tam, gdzie ja mam (sprawdzilam juz). Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 16.02.17, 11:31 annajustyna napisała: > Ale ja nie mam konta na fejsie, a Ty nie masz tam, gdzie ja mam (sprawdzilam ju > z). Hmmm, czy tylko ja dostrzegam sprzeczność powyższego zeznania z tytułem wątku? :) Chyba, że zamierzałaś założyć konto dla NIEGO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 16.02.17, 12:35 Na XING-u jezdem. Nie, nie dla niego... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Już pięć dni czekam na to zaproszenie, 16.02.17, 14:03 annajustyna napisała: > Na XING-u jezdem. Nie, nie dla niego... Pambuk, i na linkedinie na pewno. Romantyczna randka na pośredniaku. :) Załóż konto na facebuku. Zaszczytem będzie zaproszenie Cię do grona znajomych. :) Odpowiedz Link Zgłoś