Dodaj do ulubionych

nie mogłam dzisiaj

04.10.04, 07:32
wstać do pracy!buuuu! teraz juz chce do domu!macie tak czasami??czy jestem
nienormalna gowniara?
Obserwuj wątek
    • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:32
      Oj, Listek, syndrom poniedziałkowy Cię dopadł??? Podobno do rannego wstawania
      można się przyzwyczaić...po 20 latach pracy;((
      • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:35
        Chyba mnie dopadł.Pewnie tez dlatego, ze mam kilka problemow do rozwiazania i
        przez to wydaje mi sie, ze wszystko jest nie tak. Praca, facet, wszystko!!buuuu
        • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:45
          Ja to zawsze tak mam wieczorem, wszystko do kitu!!!! Ale rano inaczej patrzy
          się na świat. Nie wyspałaś się i pewnie dlatego:(
          ps. Pracę mozna zmienić. Faceta też;)
          • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:47
            Tylko ze z facetem to tak ze raz nie moge bez niego zyc, a drugi raz
            kopnelabym, zeby polecial gdzies daleko, mozesz mi wytlumaczyc, o co mi chodzi?
            bo ja nie rozumiem!
            • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:01
              To chyba nie odbiegasz od standardu;) Ja też tak mam, ze czasem mnie tak
              denerwuje, że mam ochotę przywalić mu czyms cięzkim w łeb, a czasem rozpuszczam
              się od słodkości i czułości. Takie to my baby juz jesteśmy dziwne istoty:))
              • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:03
                ja wtedy widze wszystkie jego wady ale tak wyostrzone ze az oczy bola!
                • Gość: sweetsusana Re: nie mogłam dzisiaj IP: 62.233.157.* 04.10.04, 09:06
                  ej bez kitu ale ja tez tak mam juz myslałam ze jestem jakas walnieta
                  • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:21
                    Piszcie tak piszcie to sie uspokoje ze jestem normalna! A Ty jestes prawdziwa
                    sweetsusana czy masz problem z tozsamoscia:)?
                • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:23
                  czyli na to wygląda, że to oni są w nas wpatrzeni z bezgranicznym uwielbieniem,
                  a my doszukujemy się dziury w całym;)w sumie to i lepiej;)
                  a mnie mąż wkurza, bo jest taki mało gadatliwy, zamknięty jak puszka śledzi.
                  wraca od rodziców, widzę, że smutny jakiś, niemrawy, ale sam nic nie powie, co
                  się stało. ja muszę wypytywać i czuję się jak śledczy!!! brrr!!!
                  • sweetsusana Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:27
                    prawdziwa tylko leniwa nie chcialo mi sie zalogowac
                    • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:39
                      no to dobrze, bo juz chcialam wyzywać za podszywanie się:)
                  • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:38
                    To ciezko. Ale faceci nie lubia jak sie wyciaga z nich jaki maja problem ( z
                    Marsa sa niestety, nie z Wenus).Moj facet to ogolnie gadatliwy nie jest. musze
                    wyduszac!!a jak mi sie uda to czesto powie mi cos naprawde wartosciowego. Nie
                    wiem co zrobic, zeby sie chlopak rozgadal!
                    • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:42
                      Zagaduj go, powienien z czasem się rozkręcić. Pewnie gaduła nigdy nie zostanie,
                      ale może mu i chwała za to. Lepiej jak niewiele mówi, ale z sensem, niż jakby
                      miał pieprzyc farmazony non stop!
                      Mój moze gadanego ma, ale jesli chodzi o problemy, to bij, zabij, nie puści
                      nawet pary z gęby!!! Chyba twardziela bezproblemowego przy mnie juz nie musi
                      zgrywać???
                      • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:46
                        A czytałaś "Mężczyźni są z Marsa kobiety z Wenus"? Oni tam to tłumaczą bardzo
                        rozsadnie. On najprawdopodobniej wcale nie zgrywa twardziela!
                        • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:48
                          Taaa, przejrzałam kiedyś. ale tak bardzo z przymrużeniem oka. Myślisz, że
                          zagłębić się w lekturę?
                          • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:50
                            duzo sie powtarzaja w tej ksiazce, ale poczatke mozna by:)mysle, ze mowia tam
                            dosc ciekawe rzeczy!
                            • miawalles Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:56
                              Ja takie książki traktuję z lekkim dystansem. Ale zajrzę raz jeszcze. Skoro
                              warto...może mnie oświeci i nie będę bawić się w przesłuchania przy lampie;))
                              • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 09:57
                                Na pewno jak Biblii nie można jej traktować, ale myśle, ze troszke pomaga:)
                                • Gość: sweetsusana Re: nie mogłam dzisiaj IP: 62.233.157.* 04.10.04, 11:48
                                  tez czytałam ale takie male ksiazeczki i tam byly tylko cytaty z tej ksiazki i
                                  musze powiedziec ze naprawde kilka rzeczy sie zgadza( mowi tu o kobietach) wiec
                                  chyba sprawie sobie cala ksiazke;p
    • pierozek_monika Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:33
      sobota i niedziela na uczelni :(
      jestem wykończona.
    • blanchet Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:34
      wstałam dziś rano i znowu przy porannej kawie i niestety papierosie planowałam
      jak tu skuteczniej planować tak aby mieć czas, aby nie traktować pracy jak
      kary, aby krócej spać, dobija mnie uczucie zawieszenia. To baj. :)
      • listek_a Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 08:36
        blanchet napisała:

>aby nie traktować pracy jak
        > kary
        Albo zła koniecznego...
    • Gość: sweetsusana Re: nie mogłam dzisiaj IP: 62.233.157.* 04.10.04, 08:49
      ja mam dzis to samo, mam tyle roboty ze juz chce byc w domu
    • kopov nowy tydzień i od nowa trzeba miec wszystko 04.10.04, 09:33
      w dupie:)))))))
    • ragtime_r Re: nie mogłam dzisiaj 04.10.04, 12:20
      hmmm... z tego by wynikało, że wszyscy jesteśmy nienormali...
      pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka