six_a Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:38 dla tego, co zszedł, dębowa jesionka z najnowszej kolekcji Diora :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:45 ale z lakierem, czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:38 Myślę,że zmarłemu prezenty niepotrzebne, ale Ty zawsze możesz sie pocieszyć butelczyną przed lustrem, no chyba, ze zmarły(a) nie był(a)przez Ciebie osobą lubianą. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:46 a dlaczego przed lustrem? masz takie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:02 Czy ja wiem czy świetnie? czasami nawet towarzystwo w lustrze nie jest miłe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:22 Zawsze moge włączyć TV, dużo ludzi się tam kręci, można z kimś wypić> Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:30 przez szybke? To tak jak sex z prezerwatywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjola Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:39 Jak zwykle q "świetnie" trafiłes w temat. Za trzy dni będę obchodzić druga rocznicę śmierci bardo bliskiej osoby. Z góry dziękuję za wzystkie porady. Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:43 Nie martw się, ja 14 grudnia też będę miała druga rocznicę smierci bliskiej osoby, a "gość" niech sobie pisze jak nie ma co robić, pytanie głupie to i głupie odpowiedzi Trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:48 to taki sam temat, jak tematy z cyklu "prezent na I rocznice bzykniecia sie" "prezent na to" "prezent na tamto" dziennie jest tych tematow ok 10! czemu sie ich nie czepiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:53 yezusmario, strach się dziś odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:53 no widzisz. jak muchy zara czlowieka obleza :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:57 To nie jest taki sam temat, mylisz się Mario, ten temat rani czyjes uczucia, moze jeszcze nie byłeś w takiej sytuacji, utrata kogoś bliskiego, ale ja to przeszłam trzykrotnie i nie było mi wesoło. Pierwsza śmierć męża 3 lata po ślubie, (wypadek samochodowy),druga smierć babci, która mnie wychowała, trzeci raz w zeszłym roku, nowotwór ojca, walka o życie, patrzenie na cierpienie, śmierć człowieka, który mógł jeszcze pożyc, bo miał 56 lat. Wiec Twój post jest nietaktowny(jajka mnie rozbawiły, ale to nie) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:59 Sluchaj.... Wspinalem sie, pracowalem w GOPRZe i mam juz kilka lat na karku. Zjawisko zejscia z tego padolu lez jest mi znane w sposob bardzo bliski. A temat np. II rocznicy slubu tez moze razic. Samotnych, rozwiedzionych... Taka jest twoja logika! Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:57 Należało go ominąć, a nie zadręczac się > Każdy ma w końcu bliskich , którzy odeszli. Nie idzie sie na wesele w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:59 zluzuj trochę - to już nie będzie o czym pisać bo do każdego postu może ktoś się przypiąc, że mu się źle kojarzy albo co Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:00 i to bedzie konec foruma :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellka2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:42 Wiesz co? Zgrywus z Ciebie i żałosny człowiek. Naprawdę Cię to bawi? Jeśli to miało kogoś rozbawić,to chyba coś Ci się pomyliło. A właświe to chyba dużo.... Szkoda że są tacy ludzie....Aż żal patrzeć. Masz ty człowieku choć trochę skrupułów i szacunku dla drugiego człowieka? Radzę Ci zastanów się głęboko nad sobą! A zresztą dla takiego KOGOŚ jak ty szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:49 Czesc megalomanko. A moze inaczej- zasmiecaczko forum. twoj zalosny post lezy sobie w samotnosci, a tu przynajmniej ktos sie wypowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:45 Cyganie tak robią: w Zaduszki świętują na grobach, piją wódkę, jedzą. Można się oburzać, nie rozumieć... ale coś jest w tym zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:50 Znam ten zwyczaj. Musze powiedziec, ze kiedys mnie szokowal. Ale po rozmowach z Romami wiele zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 10:59 Nie jestesmy Romami, inna mentaloność, dla nas śmierć bliskiego jest smutna, chciaż wiemy, ze prowadzi do zbawienia, ze "tam' jest lepiej, Skoro tak się cieszysz ze smierci to dlaczego chcesz żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:04 1 ja nie wierze w zycie pozagrobowe- szczegolnie takie jakie srara sie nam zaserwowac ta przestepcza organizacja pod "swiatlym" dowodztwem Wielkiej Kremowki 2 Dyskryminujesz Romow? Wysmiewasz sie z ich wierzen? jestes rasistka? 3. chce zyc, bo zycie mi sie podoba O! Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:21 Stwierdzenie,że nie jestem Romem nie oznacza,ze jestem rasistką. Z Romów Żydów, Murzynów się nie wyśmiewam, swego czasu wdałam się w małą bójkę w tramwaju (dwóch łysych atakowało parę czarnego chłopaka i białą dziewczynę, mialam z tego powodu problemy, zawieszenie w klubie, przesłuchanie na Policji) Daleko mi do dyskryminowania kogokolwiek, co do mojego "rasizmu", mam przyjaciela Zyda, uwielabiam kawałki jabłka plywające w miodzie, pycha. Jadłam to u niego w domu. W życie pozagrobowe wierzę, jakos trudno myśleś mi, ze nic oprócz kupki piachu z nas nie zostaje. Ale nadal uważam, że jest róznica między roznicą ślubu i śmierci.Ja też chcę życ, bo kocham życie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:29 jednak dyskwalifikujesz ich czynnosci kultowe (romow)... nie dopuszczasz do swiadomosci ich innosci.. Czy istnieje zycie poza grobowe? Kwestia wiary kazdego z nas. W/g mnie nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:36 Nie dyskwalifikuję nigdy czegoś czego nie znam dobrze, a nie mogę się wypowiadać na temat czynności kultowych romów bo moja wiedza na ten temat jest bardzo słaba. Nie napisałam, ze nie dpouszczam do świadomości ich inności, przeczytałam to co napisałam i nie ma tam ani słowa na temat mojej nietolerancji wobec Romów. Tylko fakt, że nie jestem Romem i inaczej odbieram śmierć bliskich, a to dwie rózne sprawy, prawda? Co do seksu z prezerwatywą to masz rację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:39 ciesze sie, ze przynajmniej w jednym mam racje ( w twoich oczach) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen A jak tam z prezentami na I rocznicę bzyknięcia? 14.10.04, 11:38 Poważnie było coś takiego na Forum? jestem tu chyba od przedwczoraj, nie zdążyłam dogrzebać się do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: A jak tam z prezentami na I rocznicę bzyknięc 14.10.04, 11:41 jeszcze chyab nie bylo, ale znajac inwencje "tfurcza" forumowiczow... :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:10 bierze się to stąd, że: 1. jesteśmy nieśmieszni i brak nam dystansu 2. czepiamy się zmarłych, jakby nie istniały prawa natury 3. jak przystało na czarnowidzów, nie myślimy o tym, co było dobre, tylko jak jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:07 > Nie jestesmy Romami, inna mentaloność, dla nas śmierć bliskiego jest smutna, A kto Ci powiedział, że dla nich śmierć bliskich jest wesoła? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:39 I tak dyskutując doszlismy do jednego wniosku z którym się oboje zgadzamy: Seks z prezerwatywą jest do niczego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 11:42 No wlasnie- Smierc prezerwatywom. Oczywiscie w stalym zwiazku :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:09 Z tym stałym związkiem tez się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:12 jak jeszcze 2 godziny pogadamy to zgodzisz sie ze wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:39 Będę próbowała sie oprzeć, ale nie wiem czy dam radę kontra tak silna osobowość jak Mario2 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:40 E tam. Wcale nie jestem silna osobowoscia. ja tylko reprezentuje skrajne p [oglady i nie boje sie ich glosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:45 ja tam też nie jestem typem bezbronnego kociaka, który daje sobą manipulować Musze uciekać do pracy, bo się obijam dzisiaj na Forum A czas leci. To dziwne ale polubiłam Cię chociaż tak "cmentarnych" okolicznościach i "grobowych" nastrojach się poznalismy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:51 A ja sie Ciebie boje, bo bijesz ludzi w tramwajach :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 12:56 Ale tylko łysych i w dresach z szerokimi plecami i brakiem szyi(tych z dwoma jajkami w torebce zostawiam w spokoju;) A poważnie? nie biję! tylko bronię bezbronnych, jak byłam małą dziewczynką to chcialam być Supermenem i tata zapisał mnie najpierw na judo(od 6 r.ż-8 lat morderczych trenigów, a później 5 lat Krav Maga), a w tym tramwaju to powiem ci na ucho, że nie byłam sama, jechałam jeszcze z 2 kolegami, więc aż tak bardzo się nie bałam, ale byłam prowodyrem w Akcji Atak na rasistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:00 I jak sie tu Ciebie nie bac? Ja takie male chcherko. Chudy w okularkach...:( Nie mam kolegow, ktorzy by mnie bronili...:( Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:05 Wezmę Cię pod swoje umiesnione ramiona i okularów już nikt nie bedzie śmiał Ci zrzucić z nosa. Warto mieć silne koleżanki, chciaż ostatnio nie jestem w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:17 A moze nauczysz mnie kilku sztuczek?. kiedys na studiach to nawet udalo mi sie raz szerokosc basenu przeplynac, wiec nie jestem taka znowu "noga" sportowa... uciekac tez potrafilem dosyc szybko. Tylko wystepowal problem. jak bieglem zaparowywaly mi okulary :( Wiec od czasu do czasu walilem lbem w mur, albo jakie inne drzewo... :( A ile wyciskasz na sztandze? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:27 Zawsze nos bibułki do okularów.Przydatne. I głowę ocalisz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:27 Nosze, ale wiesz- moje szkielka sa tak grube jak denka od jabola.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:33 Proponuje przestać pić jabole, to i szkła się cieńsze zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:34 oj jabole za drogie sa. ja przerzucilem sie oststnio na jagodzianke na kosciach! Ale filtruje sobie przez chlebus :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:30 Szybka ucieczka często jest najlepszą obroną;) Nie wyciskam na sztandze, pomyliłeś mnie z kimś innym, Agata W. to nie ja. Jestem zwinna i wiem gdzie uderzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:33 A co na to twoj maz? ja bym sie bal z taka kobieta mieszkac. Poza tym uderzyc to trzeba miec sile, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:36 Mąż???Pierwszy nie żyje, drugi znokautowany, zdradzał mnie i przestałam być wyrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:38 I teraz juz sie ciebie wszyscy boja. Zostaniesz stara panna O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:45 Starą panną nie mogę zostać, ewentualnie podstarzałą wdową, lub starą rozwódką. Naprawdę tak Cię przestraszyłam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:00 Oczywiscie, bo tak jak Maxik z seksmisji nie lubie gdy "kobieta mnie bije" Poza tym takie chuchra jak ja maja kompleksy silnych kobiet :( Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:03 Czytałam to o tych hantlach, wspólczuję Ci, musisz czuć sie teraz niepewnie, taki wątły mężczyzna. I silna kobieta u boku. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:04 No wlasnie, chyba popadne w depresje. Wprawdzie mam juz 2 obdukcje , ale wierz mi- takie bicie naprawde boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:06 Podobno przeciwieństwa się przyciągają, mężczyzna - takie "chucherko w okularkach jak denka od musztardowki" podświadomie "ciągnie" do kobiet silnych opiekuńczych. Może sam nie wiesz co dobre dla Ciebie. Ufff, rozbawiłeś mnie. Zamiast pracować grzecznie, siedzę pół dnia na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:07 Nie wiem, czy przeciwienstwa sie przyciagaja. W tym przypadku ja nie mam szans sie oepchac, bo jestem slabszy, mniejszy, itd :( Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:43 Krav Maga nie wymaga siły, wymaga wiedzy gdzie uderzyć i jak, poza tym uderza się i paraliżuje na chwilę przeciwnika i...w nogi zanim dojdzie do siebie. Jestem w miarę silna, ale z utrzymaniem wagi mam problem. Muszę nadrabiać zwinnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:45 masz problem z utrzymaniem wagi? A lie utrzymanie takiej wagi kosztuje? I to musi byc chyba jakas specjalna waga, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 13:51 Łapiesz mnie za słówka? na zasadzie stwierdzeń "biorę prysznic","cofam sie do tyłu" itp. OK. Jestem szczęściarą bo należę do osób które bezkarnie objadają się pączkami i chudną. Ale pewnie do czasu, do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:03 No widzisz. ja nawet pijac piffko jestem chucherkiem z zapadnieta klatka. jedyny sport jaki uprawialem, to wedkarstwo sportowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: prezent na II rocznice smierci 14.10.04, 14:08 To z kolei jest dla mnie zbyt skomplikowane. Gram za to w szachy. Widzialas kiedys symbol polskich sil lotniczych? To wlasnie jest szachownica dla mnie w sam raz :) Odpowiedz Link Zgłoś