wierna1 23.04.02, 09:16 ...pieleniu grządek? Wiosna w pełni, a ja taka niedoświadczona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Jakie najlepsze pozycje przy... 23.04.02, 10:49 Co jest, poza uprawianiem seksu niczego innego nie uprawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Jakie najlepsze pozycje przy... 25.04.02, 16:01 Polecam na pieska - mozna ja stosowac rowniez na lonie natury. Szczegolnie przy obrabianiu ogorkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dru Re: Jakie najlepsze pozycje przy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 22:00 No i jeszcze na kucaka ,przy wycinaniu kapusty.Zostaja wtedy takie fragmenty głąbów:)Wierna ,naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dru... (Drucik?) 26.04.02, 08:51 Gość portalu: dru napisał(a): > No i jeszcze na kucaka ,przy wycinaniu kapusty.Zostaja wtedy takie fragmenty > głąbów:)Wierna ,naprawde polecam! A przy rwaniu marchewy na klęcząco, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Dzięki Ślimaczysko za radę 26.04.02, 08:50 slimaczysko napisał(a): > Polecam na pieska - mozna ja stosowac rowniez na lonie natury. Szczegolnie przy > > obrabianiu ogorkow ;) A co sądzisz o pozycji "na ślimaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Dzięki Ślimaczysko za radę 28.04.02, 11:25 Trzeba miec duuuuzo czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś