Gość: Missy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:44 Potrzebuje pomocy z gramantyki polskiej na egzamin, lecz nigdzie nie mogę znależć tych pojęć. Czy jest tu jakaś polonistka która by mi pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:44 a w googlach nie da się tego znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:45 niedzwiedzica_sousie napisała: > a w googlach nie da się tego znaleźć? Ale co?Polonistkę????? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:48 he he tych pojęć z zakresu gramatyki, no :) ja wygrałam w podstawówie szkolną olimpiadę z gramatyki, to może się przydam :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:50 ja też wygrywałam z gramatyki, ortografii :)) Ale się chwalę, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:52 o nie! u mnie z ortografii było zdecydowanie gorzej!!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Pomocy!!! Pytania do polonistki 09.11.04, 12:53 Ja też ja też! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś