Dodaj do ulubionych

Co ostatnio dostałyście od faceta?

• zlakobieta Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 29.01.05, 18:57
      Trzy dni wspanialego pobytu nad morzem w palacowym hotelu, cudowne kolacje w
      mojej ukochanej restauracji, do ktorej zawsze chodzimy odkad sie zaczelismy
      spotykac, serie zabiegow pielegnacyjnych na cialo w SPA, super kurteczke z
      Mexxa, przepiekny komplet na Sylwestra... Dlugo by wyliczac. Przede wszystkim
      milosc, bezpieczenstwo i spokoj. Kocham Go bardzo. Nigdy nie dam Mu tak duzo,
      jak On mnie. Szkoda.
    • Gość: aga Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:50
      bobonierke i wódke bechrowke
    • Gość: bro Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:59
      klapsa na goly posladek :-p
    • sylwija Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 05.02.05, 19:51
      a ja dostalam ksiazke "Lubiewo" o starych homoseksualistach. W ramach
      pociesenia za niezdany egzamin :>
    • Gość: łeeee Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:54
      a ja dostalam czerwone porsche (kabriolet) i czek na 1000000 euro.
    • joazet Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 08.02.05, 21:41
      ostatnio zasypal mnie kolczykami, 5 par, wszystkie bardzo ladne (po tym jak
      dowiedzial sie ze bardzo sie zmartwilam gdy prawie zgubilam kolczyk ktory od
      niego dostalam). jest kochany. mam prosbe - doradzcie co fajnego mozna dac
      facetowi, ktory bardzo dokladnie wie czego chce i nie sposob zgadnac co mu sie
      spodoba...sam musi sobie to wybrac. dotychczas prezenty ode mnie byly
      symboliczne i bardzo mu sie podobaly... ale powoli koncza mi sie pomysly.
      • Gość: grecz Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:13
        ja toakie problemy zalatwiam tak: idziemy razem do sklepów, oglądamy sobie a ja
        uważnie śledzę jego reakcje na oglądane rzeczy...i zapamiętuje..a potem wiedzę
        wykorzystuję :)
    • bobika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 09.02.05, 10:05
      róże!! ale w niedziele moje urodzinki wiec sie też coś szykuje, no a nastepny
      dzień walentynki:D ja od Kochanie, dostaje coś prawie zawsze... bo on lubi,
      uwielbia dawać niespodzianki:D juz mam prawie uzbierane kubki dla naszej
      przyzlej rodziny!:D
    • Gość: kasienka Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 09.02.05, 10:32
      calusa, i cala noc tylko dla nas:)
      • diverse_women Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 16.12.05, 18:41
        miło... :)
        marzę o takiej nocy...
        Tylko On i ja...
        juz tak długo czekam...
    • rachela180 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 09.02.05, 15:34
      Wczoraj kolczyki z rubinami :)))))
      • wiki24 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:32
        opiekacz do zapiekanek:}
        • libri1 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:51
          Na urodziny dostalam bukiet roz i pierscionek z brylantami. To oczywiscie od
          meza :)
          • Gość: lisek Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.icpnet.pl 10.02.05, 22:55
            Pierścionek zaręczynowy :)
            A, a potem jeszcze berecik, bo mi uszy strasznie marzły :)
    • alicja-ciekawska Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:58
      miska ktory w rencach trzyma serce.A tam napisane jest I love you.
      • Gość: el__ Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.05, 08:29
        bojler, który mi zamontował w łazience.
    • Gość: malyna Szalik recznie robiony na drutach IP: 217.153.62.* 11.02.05, 09:32
      Po cichu uczyl sie robic na drutach.... :))))))
    • Gość: Nika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:19
      Dostałam na gwiazkę sól do kąpieli - chociaż moj /obecnie juz ex facet/
      wiedzial przeciez doskonale, ze ja nie mam w domu prysznica ...tylko wanne!
      Ach...i jeszcze dorzucil plyte, ktora dostal w nagrode za punkty jako abonent
      PLUSA GSM. Kiedy zobaczyl moja nieco zdziwona mine stwierdzil, ze zamowil ja
      specjalnie z mysla o mnie. Nie ma co - mial gest;-)
      • Gość: Nika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:31
        oczywiście mam prysznic a nie wanne;-)
    • Gość: agata Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:11
      buzi
      • Gość: (nie)znajoma Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 21:11
        A ja dostalam ostatnio sliczna obraczke z cyrkonia :) I ogromnego pluszowego
        psa do spania :D
        • Gość: :O) Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:39
          a ja dostalam na walentynki róze i torcik niedobry(za słodki) smutno mi troche
          bo on zarabia i moze to wydac tylko na siebie(i na mnie!) a ja sie tak
          postarałam długo myslalm i wybierałam prezent i kolacje zrobiłam:(((
          • ojasia Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 18.02.05, 02:06
            Tak sobie Was czytam i też postanowiłam napisać, co ostatnio dostałam. Każdego
            dnia dostaję najwspanialszy prezent: miłość, troskę, czułość, uśmiech na dzień
            dobry. I to są chyba najwspanialsze prezenty od mojego męża. Oczywiście
            materialne podarunki też dostaję, ale jakby mają one dla mnie drugorzędne
            znaczenie. Znacznie trudniej byłoby mi się obejść bez tych drobnych gestów,
            dzieki którym czuję się kochana i bardzo szczęśliwa. A najwspanialszy prezent,
            jaki od niego dostałam, to jego miłość! I nic mi więcej nie potrzeba!
    • bajka228 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 22.02.05, 15:11
      sexi pidzamke... i buziaka.
    • Gość: armia5 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:16
      Czerwone róze
    • Gość: [...] A wpie..któraś dostała ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:28
      • Gość: majka.xxx Re: A wpie..któraś dostała ? IP: *.gromada.pl 06.03.05, 09:15
        hmm :) zbliża sie dzien kobiet to teraz dopiero tu bedzie wpisów :) ja juz sie
        nie moge doczekac moje Kochanie zawsze robi mi takie słodkie niespodzianki
    • Gość: magda Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:54
      aparat cyfrowy
    • Gość: kobita Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:37
      Wpie.. bo zupa
      • beatka5 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 06.03.05, 09:59
        duże czerwone serce - maskotkę. Ale najważniejsze to jego miłość i każdy
        najdrobniejszy gest, którym to okazuje.
        • Gość: Zuzia Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:59
          Przyzwyczaiłam swoje kochanie do tego, że zawsze odmawiam przyjmowania
          prezentów bez okazji (bo to są przeważnie bardzo drogie prezenty i głupio mi je
          przyjmować) i odmawiania zakupu czegoś, jak znajdujemy się razem w sklepie. I
          tak go przyzwyczaiłam do tego, że teraz już nawet brak jest takich propozycji;))
          Chyba go trochę za bardzo przyzwyczaiłam;))) Ostatnim "prezentem" od niego było
          zapłacenie za mnie mandatu (za prędkość;)) w Niemczech (pierwszy mandat w
          życiu, bo niemieccy policjanci są tacy nieubłagani...a może po prostu mój język
          jest za słaby i nie udało sie tego w inny sposób załatwić) - cóż za
          romantyzm;))
          • mona88 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 06.03.05, 15:05
            CHANEL 5 i HUGO
    • Gość: sarna Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:42
      mój facet oswiadczył ze zrobił najwieksza pomyłke zeniąc sie ze mną po 23 latach
    • kklamerka Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 08.03.05, 14:46
      naleśniki z dżemem na śniadanie w niedzielę :)))
      i zasuszonego latem mlecza :)))
    • Gość: Ela Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:57
      Na walentynki wynik z poiewu moczu (bakteria e -coli)a dzisaij na dzień kobiet
      nic.Zgrał głupka że myslał że jest dzisiaj 7 marzec.
    • Gość: misia23 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.03.05, 22:57
      no wiec ja dostalam od swojego mezczyzny na walentynki bukiet slicznych
      czerwonych roz, ktore nie byly tanie a najlepsze bylo to ze jeden bukiet zgubil
      jak do mnie jecha, bo nie wsiadl do tego pociagu co trzeba(kierunki mu sie
      pomylily - zakochany hehe czy jak?) i zostawil wlasnie jeden bukiet. Powiedzial
      ze nie pojawi sie u mnie bez kwiatow wiec kupil drugi bukiecik i jego budzet w
      ciagu kilku godzin zbiednial o 100 zl. Nie jestem materialistka i nie mowiec o
      cenie jaka zaplacil za bukiet tylko ze jakby nie patrzec to sie poswiecil chyba
      musi mnie kochac ja jego zreszta tez i mysle ze to bedzie piekne uczucie, a
      prezenty sa po to by je wzmocnic aczkolwiek niekoniecznie musza byc- to tylko
      mily gest i pamiec :)
    • Gość: agness23 juke IP: *.pl / 213.17.248.* 09.03.05, 17:36
      poprosiłam męża aby nie kupował mi kwiatka,bo po dwóch-trzech dniach i tak
      zwiędnie....chciałam aby kupił mi juke grubolistną....i kupił...jest
      śliczna....a od brata dostałam tulipana
    • Gość: ramirezowa Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:12
      Z liścia
    • goskaszer Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 19.04.05, 22:48
      dziewczyny, mój facet to mnie ostatnio rozwalił, podarował mi fotografię w
      antyramie, ale to nie była zwykła fotka, wiele naszych najlepszych, wspólnych
      fotek zmiksowanych w jedną całość. dowiedziałam się że zamówił to przez
      internet, wycisnęłam adres: www.MixFotoPrezent.com
      uważam że świetny pomysł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka