zlakobieta Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 29.01.05, 18:57 Trzy dni wspanialego pobytu nad morzem w palacowym hotelu, cudowne kolacje w mojej ukochanej restauracji, do ktorej zawsze chodzimy odkad sie zaczelismy spotykac, serie zabiegow pielegnacyjnych na cialo w SPA, super kurteczke z Mexxa, przepiekny komplet na Sylwestra... Dlugo by wyliczac. Przede wszystkim milosc, bezpieczenstwo i spokoj. Kocham Go bardzo. Nigdy nie dam Mu tak duzo, jak On mnie. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:50 bobonierke i wódke bechrowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:59 klapsa na goly posladek :-p Odpowiedz Link Zgłoś
sylwija Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 05.02.05, 19:51 a ja dostalam ksiazke "Lubiewo" o starych homoseksualistach. W ramach pociesenia za niezdany egzamin :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeeee Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:54 a ja dostalam czerwone porsche (kabriolet) i czek na 1000000 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
joazet Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 08.02.05, 21:41 ostatnio zasypal mnie kolczykami, 5 par, wszystkie bardzo ladne (po tym jak dowiedzial sie ze bardzo sie zmartwilam gdy prawie zgubilam kolczyk ktory od niego dostalam). jest kochany. mam prosbe - doradzcie co fajnego mozna dac facetowi, ktory bardzo dokladnie wie czego chce i nie sposob zgadnac co mu sie spodoba...sam musi sobie to wybrac. dotychczas prezenty ode mnie byly symboliczne i bardzo mu sie podobaly... ale powoli koncza mi sie pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:13 ja toakie problemy zalatwiam tak: idziemy razem do sklepów, oglądamy sobie a ja uważnie śledzę jego reakcje na oglądane rzeczy...i zapamiętuje..a potem wiedzę wykorzystuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 09.02.05, 10:05 róże!! ale w niedziele moje urodzinki wiec sie też coś szykuje, no a nastepny dzień walentynki:D ja od Kochanie, dostaje coś prawie zawsze... bo on lubi, uwielbia dawać niespodzianki:D juz mam prawie uzbierane kubki dla naszej przyzlej rodziny!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 09.02.05, 10:32 calusa, i cala noc tylko dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 16.12.05, 18:41 miło... :) marzę o takiej nocy... Tylko On i ja... juz tak długo czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 09.02.05, 15:34 Wczoraj kolczyki z rubinami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:32 opiekacz do zapiekanek:} Odpowiedz Link Zgłoś
libri1 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:51 Na urodziny dostalam bukiet roz i pierscionek z brylantami. To oczywiscie od meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.icpnet.pl 10.02.05, 22:55 Pierścionek zaręczynowy :) A, a potem jeszcze berecik, bo mi uszy strasznie marzły :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 10.02.05, 22:58 miska ktory w rencach trzyma serce.A tam napisane jest I love you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el__ Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.05, 08:29 bojler, który mi zamontował w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Szalik recznie robiony na drutach IP: 217.153.62.* 11.02.05, 09:32 Po cichu uczyl sie robic na drutach.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:19 Dostałam na gwiazkę sól do kąpieli - chociaż moj /obecnie juz ex facet/ wiedzial przeciez doskonale, ze ja nie mam w domu prysznica ...tylko wanne! Ach...i jeszcze dorzucil plyte, ktora dostal w nagrode za punkty jako abonent PLUSA GSM. Kiedy zobaczyl moja nieco zdziwona mine stwierdzil, ze zamowil ja specjalnie z mysla o mnie. Nie ma co - mial gest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:31 oczywiście mam prysznic a nie wanne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:11 buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)znajoma Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 21:11 A ja dostalam ostatnio sliczna obraczke z cyrkonia :) I ogromnego pluszowego psa do spania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:39 a ja dostalam na walentynki róze i torcik niedobry(za słodki) smutno mi troche bo on zarabia i moze to wydac tylko na siebie(i na mnie!) a ja sie tak postarałam długo myslalm i wybierałam prezent i kolacje zrobiłam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ojasia Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 18.02.05, 02:06 Tak sobie Was czytam i też postanowiłam napisać, co ostatnio dostałam. Każdego dnia dostaję najwspanialszy prezent: miłość, troskę, czułość, uśmiech na dzień dobry. I to są chyba najwspanialsze prezenty od mojego męża. Oczywiście materialne podarunki też dostaję, ale jakby mają one dla mnie drugorzędne znaczenie. Znacznie trudniej byłoby mi się obejść bez tych drobnych gestów, dzieki którym czuję się kochana i bardzo szczęśliwa. A najwspanialszy prezent, jaki od niego dostałam, to jego miłość! I nic mi więcej nie potrzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 22.02.05, 15:11 sexi pidzamke... i buziaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia5 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:16 Czerwone róze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] A wpie..któraś dostała ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka.xxx Re: A wpie..któraś dostała ? IP: *.gromada.pl 06.03.05, 09:15 hmm :) zbliża sie dzien kobiet to teraz dopiero tu bedzie wpisów :) ja juz sie nie moge doczekac moje Kochanie zawsze robi mi takie słodkie niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:54 aparat cyfrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:37 Wpie.. bo zupa Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 06.03.05, 09:59 duże czerwone serce - maskotkę. Ale najważniejsze to jego miłość i każdy najdrobniejszy gest, którym to okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:59 Przyzwyczaiłam swoje kochanie do tego, że zawsze odmawiam przyjmowania prezentów bez okazji (bo to są przeważnie bardzo drogie prezenty i głupio mi je przyjmować) i odmawiania zakupu czegoś, jak znajdujemy się razem w sklepie. I tak go przyzwyczaiłam do tego, że teraz już nawet brak jest takich propozycji;)) Chyba go trochę za bardzo przyzwyczaiłam;))) Ostatnim "prezentem" od niego było zapłacenie za mnie mandatu (za prędkość;)) w Niemczech (pierwszy mandat w życiu, bo niemieccy policjanci są tacy nieubłagani...a może po prostu mój język jest za słaby i nie udało sie tego w inny sposób załatwić) - cóż za romantyzm;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:42 mój facet oswiadczył ze zrobił najwieksza pomyłke zeniąc sie ze mną po 23 latach Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 08.03.05, 14:46 naleśniki z dżemem na śniadanie w niedzielę :))) i zasuszonego latem mlecza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:57 Na walentynki wynik z poiewu moczu (bakteria e -coli)a dzisaij na dzień kobiet nic.Zgrał głupka że myslał że jest dzisiaj 7 marzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia23 Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.03.05, 22:57 no wiec ja dostalam od swojego mezczyzny na walentynki bukiet slicznych czerwonych roz, ktore nie byly tanie a najlepsze bylo to ze jeden bukiet zgubil jak do mnie jecha, bo nie wsiadl do tego pociagu co trzeba(kierunki mu sie pomylily - zakochany hehe czy jak?) i zostawil wlasnie jeden bukiet. Powiedzial ze nie pojawi sie u mnie bez kwiatow wiec kupil drugi bukiecik i jego budzet w ciagu kilku godzin zbiednial o 100 zl. Nie jestem materialistka i nie mowiec o cenie jaka zaplacil za bukiet tylko ze jakby nie patrzec to sie poswiecil chyba musi mnie kochac ja jego zreszta tez i mysle ze to bedzie piekne uczucie, a prezenty sa po to by je wzmocnic aczkolwiek niekoniecznie musza byc- to tylko mily gest i pamiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness23 juke IP: *.pl / 213.17.248.* 09.03.05, 17:36 poprosiłam męża aby nie kupował mi kwiatka,bo po dwóch-trzech dniach i tak zwiędnie....chciałam aby kupił mi juke grubolistną....i kupił...jest śliczna....a od brata dostałam tulipana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramirezowa Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:12 Z liścia Odpowiedz Link Zgłoś
goskaszer Re: Co ostatnio dostałyście od faceta? 19.04.05, 22:48 dziewczyny, mój facet to mnie ostatnio rozwalił, podarował mi fotografię w antyramie, ale to nie była zwykła fotka, wiele naszych najlepszych, wspólnych fotek zmiksowanych w jedną całość. dowiedziałam się że zamówił to przez internet, wycisnęłam adres: www.MixFotoPrezent.com uważam że świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś