Dodaj do ulubionych

Ile ważycie?

• Gość: rilka Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:12
      nie wiem, jaka masz budowe ciala, ale gdybym ja tyle wazyla, to wygladalambym po
      prostu grubo. Jestem tylko o centymetr nizsza od ciebie, a waze tylko ok. 55 kg
      (mniej, ale boje sie przyznac). To moze wydawac sie bardzo malo, ale wygladam
      normalnie. Mam po prostu drobne kosci i bardzo lekki tluszcz (piersi sie po
      prostu "leja"
      • dr.verte Re: Ile ważycie? 11.02.05, 15:31
        Gość portalu: anka napisał(a):

> brytan napisała:
        >
        > > Jennifer Lopez - jedna z najbardziej pozadanych kobiet ma 1.66 i 56kg
        >
        > Ja bym powiedziała, że 76 kg

Bo 56 kg ma Jennifer a kolejne 20 waży jej tyłek.
        • Gość: Velika Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:02
          50 kg przy 160 cm wzrostu :) I calkowicie mi to odpowiada ale po maturze zamierzam zaczac chodzic na silownie zeby troche poprawic figurke:)Chociaz chyba nie chcialbym schudnac, bo mam problemy z kupieniem sobie czegokolwiek juz teraz , wszystko ze mnie spada, a jesli zrzucilabym kilka kilo to chyba musialabym sie ubierac w sklepach dzieci:/
    • Gość: Aurian Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:54
      Czy przy wzroście 169 cm waga 55 kg jest o.k. czy to za duzo?
      • Gość: kasia Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:21
        165,49kg
    • Gość: gosia Re: Ile ważycie? IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 11.02.05, 20:25
      Ważę 65kg,przy wzroście 175,ale i tak uważam,że to troszeczke za duzo.
    • Gość: mala22 Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:27
      158 cm, 44 kg, cos to podejrzane :(
    • Gość: Myska Re: Ile ważycie? IP: 82.160.53.* 12.02.05, 13:59
      Jak to czytam to zastanawiam sie czy nie powinnam miec kompleksow. Mam 162 cm i
      waze az 60kg. Chociaz ja jestem szczera :)
      • Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 14:32
        Ej, bez takich, ja też byłam szczera w swojej odpowiedzi!
        A czy powinnaś mieć kompleksy? To zależy, jak wyglądasz, waga nic nie mówi tak
        naprawdę. Ja nie miałam tych kilka kilogramów temu, chociaż nie wyglądałam
        rewelacyjnie, ważąc 54 kg przy 160 cm wzrostu. Mam kompleksy dotyczące wyłącznie
        intelektu :(
        Pozdrawiam!
        • Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 12.02.05, 16:08
          Wasza waga zalezy od was samych. Moja rada "biegac, cwiczyc i nie wierzyc w
          cudowne srodki". Pewnie zaraz bedzie 1000 postow ze to sie tylko tak
          mowi "cwiczyc"..., ze niektorzy choc chca to nie moga schudnac. Wystarzczy
          troche REGULARNOSCI!!. Ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze moge kontrolowac
          swoja wage :D. Dla mnie nie ma problemu schudnac 5kg, przytyc 5kg. W 3 miesiace
          bez zadnej diety (a jem naprawde duzo i nie zwracam uwagi na to co jem)
          schudlem 10KG. Najsmieszniejsze jest jednak to ze schudlem 10kg i tego wogole
          nie widac. Przy 183cm wazylem 81kg, teraz waze niecale 70 i moge schudnac
          jeszcze:D. Prosta sprawa: wystarczy troche wieczorami pobiegac i nic wiecej nie
          robic (ja tak robie i sa efekty). 3x w tyg. po 10km i moge dac gwarancje
          na -10kg w 3 miesiace (bez wzgledu na odrzywianie). Jezeli nigdy nie
          bielas/es to zacznij 3x w tyg po 4-5km.

Pozdrawiam
          • Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 16:56
            Dziękuję, ale teraz ważę 48 kg i wyglądam dość dobrze, więc bieganie nie dla
            mnie :) No, chyba, że dla zdrowia, ale wolę basen.
            Pozdrawiam
            • Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 12.02.05, 20:33
              Basen to tez jest dobra sprawa:D (kocham plywac) 48kg to ja chyba powinienem Ci
              powidziec jak przybrac troche kg:P

Pozdrawiam
              • Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 13.02.05, 01:29
                Poślizg spowodowany imprezką urodzinową (własną:)
                Za porady, jak przytyć bardzo Ci dziękuję - skorzystać nie zamierzam. Oddychać
                czym mam i siedzieć na czym też, reszta szczupła i ten stan odpowiada mi jak
                najbardziej:) Zresztą prawda jest taka, że w jedzeniu się nie ograniczam, a w
                sportach nie przemęczam. Urocze constans :)
                Pozdrawiam.
                • Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 13.02.05, 09:55
                  hahahaha

Pozdrawiam
              • lilarose Re: Ile ważycie? 04.07.05, 15:16
                50 kg/166 cm
    • Gość: `QVQ Re: Ile ważycie? IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 12.02.05, 16:29
      159/128kg
    • Gość: 191104 Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:12
      159cm wzrostu, 64kg (wlasnie od 2 dni jestem na diecie i planuje zrzucic 7 kg)
      dodam, ze od wrzesnia schudlam juz 25 kg
      • Gość: rysia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:50
        178cm/45kg ale planuję jeszcze zrzucić 10 kg no chyba że wcześniej zejdę.
    • Gość: Nadia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:09
      Przy wzroście 171,5 waze 53kg.Nie nażekam na wage ale moim marzeniem jest
      zrzucić troszke tłuszczyku z brzuszka.Niestety nie potafie się zmobilizować by
      ćwiczyć a tym bardziej by stosować diety.Nigdy w życiu mi się to nie udało bo
      nie moge się powstrzymać gdy widze słodkie batoniki albo kiedy nie zjem na noc
      tłustych fyteczek.Osoby które dzięki ćwiczeniom lub diecie schudły naprawde
      podziwiam
    • Gość: DagnyJuel Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:14
      Mam normalnie dosyć robienia nam "wody z mózgu".W każdej gazecie odczytuję
      sygnały : schudnij, zrób operację, miej kompleksy...Czy nasza rola w
      społeczeństwie sprowadza się wyłącznie do "wyglądania"?Chyba nie o to
      walczyłyśmy...ale zauważam że im bardziej jesteśmy wyzwolone tym bardziej
      zniewolone...musimy być piękne,głodne, chude, skupione na swojej urodzie, tym
      co "trendy", na topie itd...BZDURA !!!Zajmijmy się tym co ważne a nie
      dyskutujmy o wadze kochane kobitki...
    • Gość: gg Re: Ile ważycie? IP: *.comprze.com.pl / *.comprze.com.pl 14.02.05, 11:00
      A ja mam 160 cm wzrostu i ważę 48 kg.Uważam że to bardzo dobra waga.Utwierdza
      mnie w tym przekonaniu spore zainteresowanie płci przeciwnej.
      Z doświadczenia wiem, że "za małą" wagę wypominają głównie grube, tłuste
      pasztety, które same chciały by być szczupłe.Pozdrawiam
    • agi_s13 Re: Ile ważycie? 14.02.05, 17:54
      Ludzie!!! Ja mam 16 lat, prawie 90 w biuście, 73 w talii i 94 w biodrach przy
      tym 160 cm wzrostu i 56 kg. A facetom (nawet starszym) się podobam. Nie należe
      do szczupłych dziewczyn. Mam mały brzuszek i nienajszczuplejsze uda, ale
      szkielety juz dawno wyszły z mody... Faceci lubią mieć za co złapać, a ja
      jestem zachwycona swoim odbiciem w lustrze :P
      • baba67 Re: Ile ważycie? 05.07.05, 08:31
        I tak trzymac , agi !
        To my mamy decydowac jak czujemy sie w swoim ciele, a nie jakies bufony z cosmo
        lub innych bzdurnych pisemek.
    • stephanie_s Re: Ile ważycie? 14.02.05, 17:57
      167cm51kg:)i czuje sie swietnie w swojej skórze
      • Gość: ona Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:03
        stephanie, juz trzeci raz w tym watku podajesz swoja wage i wzrost - opamiataj
        sie nudziaro

ja 165cm i 52 kg
        • olkaaaa Re: Ile ważycie? 15.02.05, 00:48
          a ja waże 55 ki8lo przy wzroście 163 tylko że jestem w 4 miesiącu ciąży
          • Gość: A Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:42
            162 cm - 46 kg
        • stephanie_s Re: Ile ważycie? 15.02.05, 20:36
          widocznie dopadła mnie skleroza ...tamten wpis był wieki temu
          whatever ...zdarza sie
    • Gość: Dark Charat Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:01
      39,5 kg/165cm.
    • Gość: Ziommen Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:26
      Ja mam 172 i ważę 53 kg
    • Gość: Maja Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:31
      Hehe to ja troche mniej 173 i 56 kg idealna waga zgrabna itd...nie zebym sie
      chwalil hehe=))Pozdro/..=))
    • Gość: paulinka Re: Ile ważycie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 22:22
      59 kg przy 166cm gruba jestem??
      • Gość: monia Re: Ile ważycie? IP: *.petrus.pl 17.02.05, 11:22
        mam 29 lat 170 cm i 108kg i co?
        • Gość: julia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:48
          no nareszcie jedna szczera bo już mi się wydawało,że tu same ideały piszą i się
          jedna przez drugą chwalą jaką to mają idealną wagę no no same Sofie Loren kto
          by pomyślał,że wszystkie panie siedzące przy klawiaturach po pare godzin są
          takiej idealnej figury.Ani grama tłuszczyku no no - bajki, bajki może ktoś bez
          wyobraźni Wam miłe panie uwierzy, ale bajer puściłyście to jest typowe dla
          kobiet jedna przez drugą szczuplejsza a niech tej poprzedniej będzie żal.!!!Mam
          rację?????
    • Gość: aneta Re: Ile ważycie? IP: 193.16.239.* 16.02.05, 12:01
      ja mam 24 lata 160 wzrostu i wazę 52 kilo i własnie jestem na diecie chce
      schudnąc tak do ok 48 kg jestem za gruba czuje sie zle z taka waga jak teraz
      • Gość: Ewa Re: Ile ważycie? IP: 193.111.233.* 16.02.05, 12:48
        48 kg wzrost 164
    • Gość: olla Re: Ile ważycie? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.02.05, 14:54
      56kg
    • Gość: Gulietta Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:58
      167 cm 48kg :/ mało :/
    • uubawiona Kto to odkopal? 16.02.05, 16:06
      Kto ten watek odkopwal?
      I jak sie nazywa odkowpywanie nieboszczykow?
      reanimacja?
      reaktywacja?

no niech mi ktos przypomni... :(
      • maya2006 Uwaga, podaje link dla dziewczyn !! 16.02.05, 20:24
        www.wizaz.pl/zlosl_anoreksja.html
        polecam dziewuszki !!
        • maya2006 Re: Uwaga, podaje link dla dziewczyn !! 16.02.05, 20:35
          Anoreksja - śmierć na raty
          "Mam 170 cm wzrostu, ważę 44 kg, nie miesiączkuję od 3 lat, jestem na granicy
          anemii, wypadają mi włosy i łamią się paznokcie, skóra przypomina papier
          ścierny... Od 5 lat moim życiem rządzi choroba..."

Ola zdała sobie sprawę, że jest chora dopiero rok temu, kiedy zobaczyła wyniki
          swoich badań... "Były tragiczne. Poziom moich hormonów spadł poniżej normy
          przewidzianej nawet dla kobiet w okresie menopauzy. Bardzo przestraszyłam się,
          że trafię do szpitala, nie znoszę takich miejsc, boję się zastrzyków, igieł i
          lekarzy, którzy na siłę będą chcieli mnie utuczyć. Dlatego postanowiłam sama
          wziąć się za siebie...". Kiedy Ola staje przed lustrem, widzi strasznie chudą
          dziewczynę z wielkimi oczami, o rękach jak patyczki, szarawej cerze oraz
          niezdrowo wyglądającej skórze. "Wszystko zaczęło się 5 lat temu od tego, że
          miałam grube nogi" - wspomina. "Zaczęłam więc jeździć na rolkach, uprawiać
          sporty, ale to nic nie dawało. Nie wiadomo jak i kiedy zaczęłam zmieniać swoją
          dietę, wyeliminowałam tłuszcze i słodycze. Gdy zauważyłam, że jak chudnę cała,
          to chudną mi również i nogi, jeszcze bardziej zaostrzyłam dietę, nie jadłam
          prawie nic...". Ola w ciągu pół roku doprowadziła się do tak strasznego stanu,
          że jej wujek, z którym miała wyjechać na wakacje do Szwecji, nie chciał jej
          zabrać, gdyż się bał, że jej organizm nie wytrzyma podróży i zmiany
          klimatu. "Kiedy teraz patrzę na zdjęcia, to wcale mu się nie dziwię" -
          komentuje Ola. 17-letnia wtedy Ola nie zwracała uwagi na pierwsze niepokojące
          skutki choroby... reszta:
          dziewczyna.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=526
    • Gość: Czekoladka Re: Ile ważycie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.02.05, 20:25
      165 cm / 55 kg
    • Gość: m&m Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:09
      a ja mam 163cm.i waze55kg z czego jestem baaaaardzo duuuuumnaaa!!!!nie uważam się za grubasa ani kobiete mniej atrakcyjna,dla
      mojego męża liczę się ja nie moje kilogramy-zbędne czy nie jestem szczęśliwa taka jaka jestem mam dwoje malutkich dzieci i waga
      jest nie ważna Oby zdrowie dopisywało

NIEKTÓRE JETSEŚCIE CHORE!!!ZAPRASZAM DO PSYCHIATRY!!
      • natalka85 Re: Ile ważycie? 03.07.05, 22:55
        ja 172 cm i 65 kg. za dużo :(
    • vandikia Re: Ile ważycie? 04.07.05, 08:51
      173cm; 55kg
      • chantal11 Re: Ile ważycie? 04.07.05, 09:44

167cm/61kg

Zauwazylam taka prawidlowosc,ze kiedy tematem watku jest:ile wazycie? ile macie
        lat?skad piszecie? itp wiekszosc wpisujacych sie nie posluguje sie juz swym
        nickiem hmm:)
    • magdallena84 Re: Ile ważycie? 04.07.05, 11:19
      teraz juz 48 kg, ale w tamtym roku bylo jeszcze 42 kg:( przy wzroscie 162cm:)
      • rraaddeekk Re: Ile ważycie? 04.07.05, 12:19
        tere napisał(a):
        >Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie się.

Jesteś facetem?
    • sweetsusana Re: Ile ważycie? 04.07.05, 23:21
      Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie się.

bo ja wiem czy tak idealnie ja ma 177 i waze 64 i mam bebzon jak pasibrzuch
      hehehhe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka