Gość: rilka Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:12 nie wiem, jaka masz budowe ciala, ale gdybym ja tyle wazyla, to wygladalambym po prostu grubo. Jestem tylko o centymetr nizsza od ciebie, a waze tylko ok. 55 kg (mniej, ale boje sie przyznac). To moze wydawac sie bardzo malo, ale wygladam normalnie. Mam po prostu drobne kosci i bardzo lekki tluszcz (piersi sie po prostu "leja" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Ile ważycie? 11.02.05, 15:31 Gość portalu: anka napisał(a): > brytan napisała: > > > Jennifer Lopez - jedna z najbardziej pozadanych kobiet ma 1.66 i 56kg > > Ja bym powiedziała, że 76 kg Bo 56 kg ma Jennifer a kolejne 20 waży jej tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:02 50 kg przy 160 cm wzrostu :) I calkowicie mi to odpowiada ale po maturze zamierzam zaczac chodzic na silownie zeby troche poprawic figurke:)Chociaz chyba nie chcialbym schudnac, bo mam problemy z kupieniem sobie czegokolwiek juz teraz , wszystko ze mnie spada, a jesli zrzucilabym kilka kilo to chyba musialabym sie ubierac w sklepach dzieci:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurian Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:54 Czy przy wzroście 169 cm waga 55 kg jest o.k. czy to za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:21 165,49kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ile ważycie? IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 11.02.05, 20:25 Ważę 65kg,przy wzroście 175,ale i tak uważam,że to troszeczke za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala22 Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:27 158 cm, 44 kg, cos to podejrzane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myska Re: Ile ważycie? IP: 82.160.53.* 12.02.05, 13:59 Jak to czytam to zastanawiam sie czy nie powinnam miec kompleksow. Mam 162 cm i waze az 60kg. Chociaz ja jestem szczera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 14:32 Ej, bez takich, ja też byłam szczera w swojej odpowiedzi! A czy powinnaś mieć kompleksy? To zależy, jak wyglądasz, waga nic nie mówi tak naprawdę. Ja nie miałam tych kilka kilogramów temu, chociaż nie wyglądałam rewelacyjnie, ważąc 54 kg przy 160 cm wzrostu. Mam kompleksy dotyczące wyłącznie intelektu :( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 12.02.05, 16:08 Wasza waga zalezy od was samych. Moja rada "biegac, cwiczyc i nie wierzyc w cudowne srodki". Pewnie zaraz bedzie 1000 postow ze to sie tylko tak mowi "cwiczyc"..., ze niektorzy choc chca to nie moga schudnac. Wystarzczy troche REGULARNOSCI!!. Ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze moge kontrolowac swoja wage :D. Dla mnie nie ma problemu schudnac 5kg, przytyc 5kg. W 3 miesiace bez zadnej diety (a jem naprawde duzo i nie zwracam uwagi na to co jem) schudlem 10KG. Najsmieszniejsze jest jednak to ze schudlem 10kg i tego wogole nie widac. Przy 183cm wazylem 81kg, teraz waze niecale 70 i moge schudnac jeszcze:D. Prosta sprawa: wystarczy troche wieczorami pobiegac i nic wiecej nie robic (ja tak robie i sa efekty). 3x w tyg. po 10km i moge dac gwarancje na -10kg w 3 miesiace (bez wzgledu na odrzywianie). Jezeli nigdy nie bielas/es to zacznij 3x w tyg po 4-5km. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 16:56 Dziękuję, ale teraz ważę 48 kg i wyglądam dość dobrze, więc bieganie nie dla mnie :) No, chyba, że dla zdrowia, ale wolę basen. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 12.02.05, 20:33 Basen to tez jest dobra sprawa:D (kocham plywac) 48kg to ja chyba powinienem Ci powidziec jak przybrac troche kg:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 13.02.05, 01:29 Poślizg spowodowany imprezką urodzinową (własną:) Za porady, jak przytyć bardzo Ci dziękuję - skorzystać nie zamierzam. Oddychać czym mam i siedzieć na czym też, reszta szczupła i ten stan odpowiada mi jak najbardziej:) Zresztą prawda jest taka, że w jedzeniu się nie ograniczam, a w sportach nie przemęczam. Urocze constans :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ile ważycie? IP: *.tczew.net.pl 13.02.05, 09:55 hahahaha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `QVQ Re: Ile ważycie? IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 12.02.05, 16:29 159/128kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 191104 Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:12 159cm wzrostu, 64kg (wlasnie od 2 dni jestem na diecie i planuje zrzucic 7 kg) dodam, ze od wrzesnia schudlam juz 25 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:50 178cm/45kg ale planuję jeszcze zrzucić 10 kg no chyba że wcześniej zejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:09 Przy wzroście 171,5 waze 53kg.Nie nażekam na wage ale moim marzeniem jest zrzucić troszke tłuszczyku z brzuszka.Niestety nie potafie się zmobilizować by ćwiczyć a tym bardziej by stosować diety.Nigdy w życiu mi się to nie udało bo nie moge się powstrzymać gdy widze słodkie batoniki albo kiedy nie zjem na noc tłustych fyteczek.Osoby które dzięki ćwiczeniom lub diecie schudły naprawde podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:14 Mam normalnie dosyć robienia nam "wody z mózgu".W każdej gazecie odczytuję sygnały : schudnij, zrób operację, miej kompleksy...Czy nasza rola w społeczeństwie sprowadza się wyłącznie do "wyglądania"?Chyba nie o to walczyłyśmy...ale zauważam że im bardziej jesteśmy wyzwolone tym bardziej zniewolone...musimy być piękne,głodne, chude, skupione na swojej urodzie, tym co "trendy", na topie itd...BZDURA !!!Zajmijmy się tym co ważne a nie dyskutujmy o wadze kochane kobitki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Ile ważycie? IP: *.comprze.com.pl / *.comprze.com.pl 14.02.05, 11:00 A ja mam 160 cm wzrostu i ważę 48 kg.Uważam że to bardzo dobra waga.Utwierdza mnie w tym przekonaniu spore zainteresowanie płci przeciwnej. Z doświadczenia wiem, że "za małą" wagę wypominają głównie grube, tłuste pasztety, które same chciały by być szczupłe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agi_s13 Re: Ile ważycie? 14.02.05, 17:54 Ludzie!!! Ja mam 16 lat, prawie 90 w biuście, 73 w talii i 94 w biodrach przy tym 160 cm wzrostu i 56 kg. A facetom (nawet starszym) się podobam. Nie należe do szczupłych dziewczyn. Mam mały brzuszek i nienajszczuplejsze uda, ale szkielety juz dawno wyszły z mody... Faceci lubią mieć za co złapać, a ja jestem zachwycona swoim odbiciem w lustrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Ile ważycie? 05.07.05, 08:31 I tak trzymac , agi ! To my mamy decydowac jak czujemy sie w swoim ciele, a nie jakies bufony z cosmo lub innych bzdurnych pisemek. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Ile ważycie? 14.02.05, 17:57 167cm51kg:)i czuje sie swietnie w swojej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:03 stephanie, juz trzeci raz w tym watku podajesz swoja wage i wzrost - opamiataj sie nudziaro ja 165cm i 52 kg Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: Ile ważycie? 15.02.05, 00:48 a ja waże 55 ki8lo przy wzroście 163 tylko że jestem w 4 miesiącu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:42 162 cm - 46 kg Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Ile ważycie? 15.02.05, 20:36 widocznie dopadła mnie skleroza ...tamten wpis był wieki temu whatever ...zdarza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Charat Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:01 39,5 kg/165cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziommen Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:26 Ja mam 172 i ważę 53 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:31 Hehe to ja troche mniej 173 i 56 kg idealna waga zgrabna itd...nie zebym sie chwalil hehe=))Pozdro/..=)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Ile ważycie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 22:22 59 kg przy 166cm gruba jestem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Ile ważycie? IP: *.petrus.pl 17.02.05, 11:22 mam 29 lat 170 cm i 108kg i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:48 no nareszcie jedna szczera bo już mi się wydawało,że tu same ideały piszą i się jedna przez drugą chwalą jaką to mają idealną wagę no no same Sofie Loren kto by pomyślał,że wszystkie panie siedzące przy klawiaturach po pare godzin są takiej idealnej figury.Ani grama tłuszczyku no no - bajki, bajki może ktoś bez wyobraźni Wam miłe panie uwierzy, ale bajer puściłyście to jest typowe dla kobiet jedna przez drugą szczuplejsza a niech tej poprzedniej będzie żal.!!!Mam rację????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Ile ważycie? IP: 193.16.239.* 16.02.05, 12:01 ja mam 24 lata 160 wzrostu i wazę 52 kilo i własnie jestem na diecie chce schudnąc tak do ok 48 kg jestem za gruba czuje sie zle z taka waga jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Ile ważycie? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.02.05, 14:54 56kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gulietta Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:58 167 cm 48kg :/ mało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
uubawiona Kto to odkopal? 16.02.05, 16:06 Kto ten watek odkopwal? I jak sie nazywa odkowpywanie nieboszczykow? reanimacja? reaktywacja? no niech mi ktos przypomni... :( Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Uwaga, podaje link dla dziewczyn !! 16.02.05, 20:24 www.wizaz.pl/zlosl_anoreksja.html polecam dziewuszki !! Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: Uwaga, podaje link dla dziewczyn !! 16.02.05, 20:35 Anoreksja - śmierć na raty "Mam 170 cm wzrostu, ważę 44 kg, nie miesiączkuję od 3 lat, jestem na granicy anemii, wypadają mi włosy i łamią się paznokcie, skóra przypomina papier ścierny... Od 5 lat moim życiem rządzi choroba..." Ola zdała sobie sprawę, że jest chora dopiero rok temu, kiedy zobaczyła wyniki swoich badań... "Były tragiczne. Poziom moich hormonów spadł poniżej normy przewidzianej nawet dla kobiet w okresie menopauzy. Bardzo przestraszyłam się, że trafię do szpitala, nie znoszę takich miejsc, boję się zastrzyków, igieł i lekarzy, którzy na siłę będą chcieli mnie utuczyć. Dlatego postanowiłam sama wziąć się za siebie...". Kiedy Ola staje przed lustrem, widzi strasznie chudą dziewczynę z wielkimi oczami, o rękach jak patyczki, szarawej cerze oraz niezdrowo wyglądającej skórze. "Wszystko zaczęło się 5 lat temu od tego, że miałam grube nogi" - wspomina. "Zaczęłam więc jeździć na rolkach, uprawiać sporty, ale to nic nie dawało. Nie wiadomo jak i kiedy zaczęłam zmieniać swoją dietę, wyeliminowałam tłuszcze i słodycze. Gdy zauważyłam, że jak chudnę cała, to chudną mi również i nogi, jeszcze bardziej zaostrzyłam dietę, nie jadłam prawie nic...". Ola w ciągu pół roku doprowadziła się do tak strasznego stanu, że jej wujek, z którym miała wyjechać na wakacje do Szwecji, nie chciał jej zabrać, gdyż się bał, że jej organizm nie wytrzyma podróży i zmiany klimatu. "Kiedy teraz patrzę na zdjęcia, to wcale mu się nie dziwię" - komentuje Ola. 17-letnia wtedy Ola nie zwracała uwagi na pierwsze niepokojące skutki choroby... reszta: dziewczyna.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=526 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekoladka Re: Ile ważycie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.02.05, 20:25 165 cm / 55 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:09 a ja mam 163cm.i waze55kg z czego jestem baaaaardzo duuuuumnaaa!!!!nie uważam się za grubasa ani kobiete mniej atrakcyjna,dla mojego męża liczę się ja nie moje kilogramy-zbędne czy nie jestem szczęśliwa taka jaka jestem mam dwoje malutkich dzieci i waga jest nie ważna Oby zdrowie dopisywało NIEKTÓRE JETSEŚCIE CHORE!!!ZAPRASZAM DO PSYCHIATRY!! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: Ile ważycie? 04.07.05, 09:44 167cm/61kg Zauwazylam taka prawidlowosc,ze kiedy tematem watku jest:ile wazycie? ile macie lat?skad piszecie? itp wiekszosc wpisujacych sie nie posluguje sie juz swym nickiem hmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: Ile ważycie? 04.07.05, 11:19 teraz juz 48 kg, ale w tamtym roku bylo jeszcze 42 kg:( przy wzroscie 162cm:) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Ile ważycie? 04.07.05, 12:19 tere napisał(a): >Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie się. Jesteś facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Ile ważycie? 04.07.05, 23:21 Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie się. bo ja wiem czy tak idealnie ja ma 177 i waze 64 i mam bebzon jak pasibrzuch hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś