Dodaj do ulubionych

Lis jest seksowny!

IP: 193.0.68.* 02.12.04, 11:03
Jak go wczoraj zobaczyłam (po dłuuuugiej przerwie w TV), to zrobił na mnie
piorunujące wrażenie. Świetnie mu w tej fryzurze, jest teraz o wiele bardziej
męski. Mniam! Zgadzacie się ze mną?
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:06
      lepiej mu w tych wlosach:)
    • Gość: tiggerific Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:20
      a mi się zdaje, że przedtem uczniak, teraz włoska mafia blond ;)))

Tylko Durczok!
      • six_a Re: :) 02.12.04, 11:33
        to ja, tylko mnie wylogowuje i bezczelnie wstawia nick, którego używam na forum
        tzw. eksperckim ;)))))
    • agnied Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:21
      Zaintrygowałyście mnie. Ponieważ nie mam telewizora poszukałam sobie właśnie
      w necie i ... załamka:-(((
      Nigdy mni się nie podobał, ale teraz to już straszna kicha...moim zdaniem.
      Brrrrr..
    • Gość: suczka Re: Lis jest seksowny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:22
      a jaka sEksowna jest prowadzaca wiadomosci Smoktunowicz! podobno oni romansuja
      dlatego tak kwitnoco wygladaja.
      • six_a Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:36
        masz cieczkę, czy co?
        • grubaska20 Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:40
          heheh:)
          nie, no jak dla mnie, ta fryzura hehe "na lisa" :)) to kompletna poracha!!
    • reniatoja Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:41
      Jasne, ze jest seksowny. Generalnie wielu mężczyzn robi się seksownych gdy
      włożą na siebie garnitur, koszule, krawat, wypastowane buty, ładnie pachna,
      mają wszystkie zeby, w dodatku wszystkie białe, smukłą sylwetkę i ciepły
      baryton. Do tego inteligencja. Właściwie Lis ma to wszystko więc trudno,żeby
      nie był przystojny. Ładne dłonie, drogie marki, inteligencja powyżej
      przecietnej to już ekstra drobiazgi, dodatki bez których i tak byłby seksowny.
      • six_a Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 14:47
        nie koszula i krawacik, lecz seksapil, a Lis ma tak koło zera.
    • kopov Lis jest seksowny najbardziej na kołnierzu :) nt 02.12.04, 11:57

• Gość: mycha Re: Lis jest seksowny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:37
      a mnie tam lis w ogole nie kreci! robi wrazenie zimnego drania.
      • niedzwiedzica_sousie Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 13:40
        a na mnie mdłego wymoczka i tym bardziej mnie nie kręci
        bleeee
        • Gość: Truskawka Męski cyborg IP: *.kki.krakow.pl 02.12.04, 14:50
          Zgadzam się z przedmówcą. Lis seksowny? Przylizany, solarka, mułowaty jakiś i
          strasznie cyborgowaty. Wygląda jak męski manekin na wystawie Mody Polskiej w
          późnych latach osiemdziesiatych. Błe. Ja w ogóle nie lubię takich dopracowanych
          kolesiów. A jeszcze Mister Fox ma taki denerwujący styl bycia, jakieś dziwne
          poczucie wyższości i niewiele do powiedzenia (ten cały program to ładnie
          pomalowana wydmuszka, zero treści). Acha, czy ma romans ze Smoktunowicz to nie
          wiem, ale na pewno mają jednego stylistę w Polsacie. Wyglądają jak bliźniaki
          dwujajowe.
          • maretina Re: Męski cyborg 02.12.04, 14:52
            wiele mozna powiedziec o lisie, ale nie to, ze ma zly program!
            co z ta polska jest bardzo ciekawym programem, nie uwazam, zeby tematy w nim
            porusane byly puste.
            to przesada.
            • six_a Re: Męski cyborg 02.12.04, 15:06
              Moim zdaniem tematy są dobre i ważne, tylko ja mam przez cały czas wrażenie, że
              program służy promocji prowadzącego, a nie roztrząsaniu tematów, no i publikę
              to bym z niego jednak usunęła, bo drzyzgą zalatuje.
            • Gość: Truskawka Re: Męski cyborg IP: *.kki.krakow.pl 02.12.04, 15:06
              Chodzi mi o to, że kiedy Lis mówił o swoim programie (jeszcze przed pierwszą
              emisją) to Ach matko z dzieckiem, jaki to on nie będzie (pamiętam coś o misji,
              o naprawianiu Polski i inne takie - sam tytuł już coś takiego wskazuje).
              Tymczasem jest grymgolenie bez większego celu, w rozmowach pan gospodarz jest
              strasznie ostrożny, zachowawczy i kurtuazyjny, daje się zbywać frazesami ze
              strony rozmówców (vide rozmowa z księdzem Jankowskim, któremu kompletnie dał
              się zdominować). Dużo gadania, mało działania. Plus reżyserowany vox populi,
              który mnie strasznie denerwuje (ci ludzie muszą dostawać kartki z odpowiedziami
              na dwa tygodnie przed programem, tak gładko rozważają wszystkie kwestie).
              Obejrzeć można, ale bez zachwytów
    • Gość: marta uparta Re: Lis jest seksowny! IP: *.iscnet.pl 02.12.04, 16:36
      nieee, dla mnie Lis to taka lala w meskim wydaniu. Moze i przystojny jest, ale
      zeby od razu seksy... wyglada na takiego który w lózku lubi byc obslugiwany i
      podziwiany, zblazowany, zbyt pewny siebie typ.
    • Gość: Aga Re: Lis jest seksowny! IP: 81.15.254.* 03.12.04, 16:40
      Jest seksowny, fakt. I to chyba nie jest kwestia garnituru i wypastowanych
      butów, bo wczoraj był w burym swetrze i z rozwianym włosem i nadal był bardzo
      przystojny. Nie podobało mi się tylko to jego wieczne ulizanie. Poza tym, że
      przystojny, to jeszcze inteligentny, zdolny, twórczy... Fajny prezydent z niego
      byłby;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka