Gość: Mana IP: 193.0.68.* 02.12.04, 11:03 Jak go wczoraj zobaczyłam (po dłuuuugiej przerwie w TV), to zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Świetnie mu w tej fryzurze, jest teraz o wiele bardziej męski. Mniam! Zgadzacie się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiggerific Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:20 a mi się zdaje, że przedtem uczniak, teraz włoska mafia blond ;))) Tylko Durczok! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :) 02.12.04, 11:33 to ja, tylko mnie wylogowuje i bezczelnie wstawia nick, którego używam na forum tzw. eksperckim ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnied Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:21 Zaintrygowałyście mnie. Ponieważ nie mam telewizora poszukałam sobie właśnie w necie i ... załamka:-((( Nigdy mni się nie podobał, ale teraz to już straszna kicha...moim zdaniem. Brrrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suczka Re: Lis jest seksowny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:22 a jaka sEksowna jest prowadzaca wiadomosci Smoktunowicz! podobno oni romansuja dlatego tak kwitnoco wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:40 heheh:) nie, no jak dla mnie, ta fryzura hehe "na lisa" :)) to kompletna poracha!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 11:41 Jasne, ze jest seksowny. Generalnie wielu mężczyzn robi się seksownych gdy włożą na siebie garnitur, koszule, krawat, wypastowane buty, ładnie pachna, mają wszystkie zeby, w dodatku wszystkie białe, smukłą sylwetkę i ciepły baryton. Do tego inteligencja. Właściwie Lis ma to wszystko więc trudno,żeby nie był przystojny. Ładne dłonie, drogie marki, inteligencja powyżej przecietnej to już ekstra drobiazgi, dodatki bez których i tak byłby seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 14:47 nie koszula i krawacik, lecz seksapil, a Lis ma tak koło zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Lis jest seksowny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:37 a mnie tam lis w ogole nie kreci! robi wrazenie zimnego drania. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Lis jest seksowny! 02.12.04, 13:40 a na mnie mdłego wymoczka i tym bardziej mnie nie kręci bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Męski cyborg IP: *.kki.krakow.pl 02.12.04, 14:50 Zgadzam się z przedmówcą. Lis seksowny? Przylizany, solarka, mułowaty jakiś i strasznie cyborgowaty. Wygląda jak męski manekin na wystawie Mody Polskiej w późnych latach osiemdziesiatych. Błe. Ja w ogóle nie lubię takich dopracowanych kolesiów. A jeszcze Mister Fox ma taki denerwujący styl bycia, jakieś dziwne poczucie wyższości i niewiele do powiedzenia (ten cały program to ładnie pomalowana wydmuszka, zero treści). Acha, czy ma romans ze Smoktunowicz to nie wiem, ale na pewno mają jednego stylistę w Polsacie. Wyglądają jak bliźniaki dwujajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Męski cyborg 02.12.04, 14:52 wiele mozna powiedziec o lisie, ale nie to, ze ma zly program! co z ta polska jest bardzo ciekawym programem, nie uwazam, zeby tematy w nim porusane byly puste. to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Męski cyborg 02.12.04, 15:06 Moim zdaniem tematy są dobre i ważne, tylko ja mam przez cały czas wrażenie, że program służy promocji prowadzącego, a nie roztrząsaniu tematów, no i publikę to bym z niego jednak usunęła, bo drzyzgą zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: Męski cyborg IP: *.kki.krakow.pl 02.12.04, 15:06 Chodzi mi o to, że kiedy Lis mówił o swoim programie (jeszcze przed pierwszą emisją) to Ach matko z dzieckiem, jaki to on nie będzie (pamiętam coś o misji, o naprawianiu Polski i inne takie - sam tytuł już coś takiego wskazuje). Tymczasem jest grymgolenie bez większego celu, w rozmowach pan gospodarz jest strasznie ostrożny, zachowawczy i kurtuazyjny, daje się zbywać frazesami ze strony rozmówców (vide rozmowa z księdzem Jankowskim, któremu kompletnie dał się zdominować). Dużo gadania, mało działania. Plus reżyserowany vox populi, który mnie strasznie denerwuje (ci ludzie muszą dostawać kartki z odpowiedziami na dwa tygodnie przed programem, tak gładko rozważają wszystkie kwestie). Obejrzeć można, ale bez zachwytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Lis jest seksowny! IP: *.iscnet.pl 02.12.04, 16:36 nieee, dla mnie Lis to taka lala w meskim wydaniu. Moze i przystojny jest, ale zeby od razu seksy... wyglada na takiego który w lózku lubi byc obslugiwany i podziwiany, zblazowany, zbyt pewny siebie typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lis jest seksowny! IP: 81.15.254.* 03.12.04, 16:40 Jest seksowny, fakt. I to chyba nie jest kwestia garnituru i wypastowanych butów, bo wczoraj był w burym swetrze i z rozwianym włosem i nadal był bardzo przystojny. Nie podobało mi się tylko to jego wieczne ulizanie. Poza tym, że przystojny, to jeszcze inteligentny, zdolny, twórczy... Fajny prezydent z niego byłby;))) Odpowiedz Link Zgłoś