matrek 09.05.02, 14:31 międzyludzkie, jak pokazuje dzisiejszy dzien na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:34 Stosunki jak stosunki jak tam stosunkować się uwielbiam ale tylko z moim mężczyzną ahhh ale bym sobie już poszła do domu taki upał a ja tu o stosunkach i pracować przez to nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:43 lastka napisał(a): > Stosunki jak stosunki jak tam stosunkować się uwielbiam ale tylko z moim > mężczyzną ahhh ale bym sobie już poszła do domu taki upał a ja tu o stosunkach > i pracować przez to nie mogę... Ja tam wolę uprawiac stosunki, niż narzekac, że pracować przez nie nie mogę. Międzyludzkie oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:45 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Stosunki jak stosunki jak tam stosunkować się uwielbiam ale tylko z moim > > mężczyzną ahhh ale bym sobie już poszła do domu taki upał a ja tu o stosun > kach > > i pracować przez to nie mogę... > > Ja tam wolę uprawiac stosunki, niż narzekac, że pracować przez nie nie mogę. > Międzyludzkie oczywiście :)) To po narzekasz na te stosunki? Coś namieszałes chyba? Nazwij czynnośc po imieniu i już. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:47 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Stosunki jak stosunki jak tam stosunkować się uwielbiam ale tylko z m > oim > > > mężczyzną ahhh ale bym sobie już poszła do domu taki upał a ja tu o s > tosun > > kach > > > i pracować przez to nie mogę... > > > > Ja tam wolę uprawiac stosunki, niż narzekac, że pracować przez nie nie mog > ę. > > Międzyludzkie oczywiście :)) > > > To po narzekasz na te stosunki? Coś namieszałes chyba? Nazwij czynnośc po imien > iu > i już. Piszę, że męczące toto dziadostwo jest, ale nie twierdzę, że go nie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:56 matrek napisał(a): > > Ja tam wolę uprawiac stosunki, niż narzekac, że pracować przez nie nie mogę. > Międzyludzkie oczywiście :)) Nie zrozumiałeś mnie ja też wolę uprawiać stosunki i przez to myślenie o stosunkach nie mogę myśleć o pracy i chcę do domu żeby uprawiać stosunki... Międzyludzkie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:58 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > Ja tam wolę uprawiac stosunki, niż narzekac, że pracować przez nie nie mog > ę. > > Międzyludzkie oczywiście :)) > > Nie zrozumiałeś mnie ja też wolę uprawiać stosunki i przez to myślenie o > stosunkach nie mogę myśleć o pracy i chcę do domu żeby uprawiać stosunki... > Międzyludzkie oczywiście > O tak, tu się z Tobą zgadzam w na calej długoci Międzyludzkie stosunki to podstawa Grunt to międzyludzkie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 15:00 A oprócz miedzyludzkich mamy jeszcze stosunki międzyludzkie.;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:34 Ale chyba nie bardziej od tych wiesz, co myślę? No, chyba że ktoś się lubi obijać! Ale przynajmniej dzisiaj coś się dzieje, wprawdzie akurat z mojego powodu, ale wczoraj było tak drętwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepozor Wierna to fajna babka IP: *.sap-ag.de 09.05.02, 14:43 Wierna ja nie z zamiarem podrywania ale sprawiasz wrazenie fajnej babki ten dystans to poczucie humoru moja szkola a ja bede wracal do moich zajec Wszystkim zycze troche umiaru w forumowaniu! aha, jedno nie generalizuj jesli chodzi o ludzi z wawy rozni sa jak i pobudki ich przyjazdu/pracy itd itd pozdrawiam! > Ale chyba nie bardziej od tych wiesz, co myślę? No, chyba że ktoś się lubi > obijać! > Ale przynajmniej dzisiaj coś się dzieje, wprawdzie akurat z mojego powodu, ale > wczoraj było tak drętwo! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna to fajna babka 09.05.02, 14:48 Gość portalu: niepozor napisał(a): > Wierna ja nie z zamiarem podrywania > > ale sprawiasz wrazenie fajnej babki > > ten dystans > to poczucie humoru > > moja szkola > > a ja bede wracal do moich zajec > > Wszystkim zycze troche umiaru w forumowaniu! > > aha, jedno nie generalizuj jesli chodzi o ludzi z wawy > > rozni sa jak i pobudki ich przyjazdu/pracy itd itd > > pozdrawiam! > > > > > > Ale chyba nie bardziej od tych wiesz, co myślę? No, chyba że ktoś się lubi > > > obijać! > > Ale przynajmniej dzisiaj coś się dzieje, wprawdzie akurat z mojego powodu, > ale > > wczoraj było tak drętwo! > Będę to teraz powtarzała przy każdej okazji: I LOVE WARSZAWA! Mam miłość do niej zapisaną nawet w horoskopie. To miasto i parę innych zapisane w moim znaku, jao te, w którym powinnam żyć. Ale nigdy nie przyniosłabym jej wstydu, jak robią to inni. Taka ze mnie mała, lokalna patriotka. Stara harcerka. Kimkolwiek jesteś dziękuje za dobre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepozor Re: Wierna to fajna babka IP: *.sap-ag.de 09.05.02, 15:01 ja tez ale trzeba o soku dla dzieci, ktorych jeszcze nie mam, myslec w wawie poznalem paru super ludzi, przy czym z wieloma wiecej nie chcialem miec nic do czynienia i zerwalem kontakt nie narzekam - mozna sie przyzywczaic szkoda znajomosci, ktore trwaly iles lat i naturalnie zmienia sie ich charakter chodzi mi o ludzi, z ktorymi zylem na codzien ale poznalem tez pare fajnych babek, z ktorymi czlowiek chodzi na muze - lata 80- te przynajmniej w rytm lady in red mozna poczuc jak kobiety oddychaja w przeciwienstwie do dzisiajeszych rabanek i tym pozytywnym akcentem zycze Wszystkim udanego weekendu w rytm muzy czy nawet wiatru! wierna1 napisał(a): > Gość portalu: niepozor napisał(a): > > > Wierna ja nie z zamiarem podrywania > > > > ale sprawiasz wrazenie fajnej babki > > > > ten dystans > > to poczucie humoru > > > > moja szkola > > > > a ja bede wracal do moich zajec > > > > Wszystkim zycze troche umiaru w forumowaniu! > > > > aha, jedno nie generalizuj jesli chodzi o ludzi z wawy > > > > rozni sa jak i pobudki ich przyjazdu/pracy itd itd > > > > pozdrawiam! > > > > > > > > > > > Ale chyba nie bardziej od tych wiesz, co myślę? No, chyba że ktoś się > lubi > > > > > obijać! > > > Ale przynajmniej dzisiaj coś się dzieje, wprawdzie akurat z mojego po > wodu, > > ale > > > wczoraj było tak drętwo! > > > > Będę to teraz powtarzała przy każdej okazji: I LOVE WARSZAWA! > Mam miłość do niej zapisaną nawet w horoskopie. To miasto i parę innych zapisan > e > w moim znaku, jao te, w którym powinnam żyć. Ale nigdy nie przyniosłabym jej > wstydu, jak robią to inni. Taka ze mnie mała, lokalna patriotka. Stara harcerka > . > Kimkolwiek jesteś dziękuje za dobre słowa. > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:45 wierna1 napisał(a): > Ale chyba nie bardziej od tych wiesz, co myślę? No, chyba że ktoś się lubi > obijać! Te obiboki to najgorsze mendy są :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 14:47 wierna1 napisał(a): > Ale przynajmniej dzisiaj coś się dzieje, wprawdzie akurat z mojego powodu, ale > wczoraj było tak drętwo! ***nie pochlebiaj sobie! Nie z twojego powodu, ale z powodu twojej glupoty... no tak! ale czy to jest roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: przyjemne też mogą być;) 09.05.02, 15:00 Oby jak najczęściej, ale przyjemne, czy nie, zawsze są męczące - no, chyba ża jak napisało nasza kochana wierna, ktoś jest obibok :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Matreka 09.05.02, 15:05 Wkurzyłeś mnie trochę w moim wątku o Wwie. Napisalam Ci tam coś. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do Matreka 09.05.02, 15:10 Już lecę zobaczyć :) Nie wiem czym, ale z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Do Matreka IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:11 Wierna, dzieciaki i maz pewnie wola miec mame i zone nieobrazajaca sie (niewazne czy jazgotliwa, czy milczaca przez 2 tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Frisky 09.05.02, 15:42 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Wierna, dzieciaki i maz pewnie wola miec mame i zone nieobrazajaca sie > (niewazne czy jazgotliwa, czy milczaca przez 2 tygodnie) Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma . I tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky IP: 62.233.139.* 09.05.02, 15:44 Zawsze mozna zmienic to co sie ma na to co sie bardziej polubi.:) Zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 16:22 Taki fajny, zachęcający tytuł wątku, a taka nieciekawa treść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 16:24 Tu nikt nie pisze scenariuszy - przynajmniej jeśli chodzi o całe watki. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 16:27 Napisz lepiej coś więcej o tych męczących stosunkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Uff, męczące są te stosunki 09.05.02, 16:35 A Ty sama nic nie wiesz na ten temat ? :) U mnie w kadym bądź razie, zawsze konczy się na kompletnym wykończeniu podmiotw stsounków międzyludzkich ... no dobra, czasami zdarza się, że tylko moim :)) Odpowiedz Link Zgłoś