lena8 09.05.02, 19:16 na forumie a Wierna i Marys to przywódcy przeciwnych obozów. Kto wygra decydującą walke???????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: wojna trwa 10.05.02, 10:03 lena8 napisał(a): > na forumie a Wierna i Marys to przywódcy przeciwnych obozów. Kto wygra > decydującą walke???????:)))) A Ty do którego obozu należysz? Poza tym mylisz się. Nie prowadzę wojny ze słabszymi od siebie, to jest niemoralne. Jestem Samotną Wojowniczką. Tak na forum, jak i w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wojna trwa 10.05.02, 12:18 mam pokojowe nastawienie do wszystkich, jednego czego nie toleruję to debilizmu a jedna pani na tym forum ostatnio aż nazbyt się wykazała swoją wielką głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: wojna trwa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:21 nie pokazuj palcem- bo Ci odpadnie :o)) debilizm to choroba- wiec nie smiej sie z chorej! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wojna trwa 10.05.02, 12:26 Dobrze wiesz o kogo chodzi więc palcem nie potrzebuję wskazywać. W nikogo się nie zaczynam ale jak ktoś mnie od "starych rur" wyzywa to raczej nie będę darzyła tej osóbki sympatią. p.s zadków też nie nadstawiam więc uważaj na to co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wojna trwa 10.05.02, 12:35 lena8 napisał(a): > Dobrze wiesz o kogo chodzi więc palcem nie potrzebuję wskazywać. > W nikogo się nie zaczynam ale jak ktoś mnie od "starych rur" wyzywa to raczej > nie będę darzyła tej osóbki sympatią. > p.s zadków też nie nadstawiam więc uważaj na to co mówisz. Lena, dlaczego pozbawiasz go przyjemności? Przecież on liczył, że wskażesz na mnie. Co z Wami? Przeżywacie kryzys uczuciowy? A było już tak pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wojna trwa 10.05.02, 12:43 wierna1 napisał(a): > lena8 napisał(a): > > > Dobrze wiesz o kogo chodzi więc palcem nie potrzebuję wskazywać. > > W nikogo się nie zaczynam ale jak ktoś mnie od "starych rur" wyzywa to rac > zej > > nie będę darzyła tej osóbki sympatią. > > p.s zadków też nie nadstawiam więc uważaj na to co mówisz. > > Lena, dlaczego pozbawiasz go przyjemności? Przecież on liczył, że wskażesz na > mnie. Co z Wami? Przeżywacie kryzys uczuciowy? A było już tak pięknie! Maryś dobrze wie kogo mam na myśli. Z nami jest wszystko po staremu, do obelg jeszcze nie doszło:)) > Odpowiedz Link Zgłoś