Gość: mario2 Re: Chudyy to ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:59 zawsze cenilem konkrety dobywajace sie z grodu Kraka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna terefere :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 15:57 .......z tymi "polującymi facetami" co to kategoryzację mają przeważnie zoscylowaną wokół ultra ważnego pojęcia "bryknięcia" : "stoi czy nie stoi - o!!! to jest pytanie" libo "jak nie stoi kiedy stoi" obocznie z "jak stoi kiedy nie stoi" :D :D ....to jest tak, ze strasznie się domagają drapania za małżowinami usznymi ( w kilku opcjach) no dobra Chudzina, niniejszym drapię ;) prszszszszszszszszsz...........: - och, jaki Ty jesteś mądry!(mruganie rzęskami) - och jaki Ty jesteś męski! (lekki, nie - dziewiczy [wszak pamiętam do kogo to mówię ;) rumieńczyk) - och, jaki Ty jestes wspaniały!(lekkie zakręcenie kuperkiem/ zafalowanie piersią lewą bądź prawą) - Ty to jesteś Chudyy, no, naprawdę......( łypniecie o charakterze stricte deklaracyjnym spod loczka na czole) (dalszy rozwój wypadków w/g scenariusza) buziaczkarnia stosowana czarna Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy micha cieszy 10.05.02, 16:03 :))))))))))))))))))) oto jak wygląda podrapany za uszkiem chudyy i jak ja mam się dla Niej nie rozpuszczać i nie chcieć polować :)))) na piśmie to pikuś, ale na żywo, mniam mniam nie tylko palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna bandy szowinistycznych prosiaczków zbrudnymi ryjk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 16:24 chudyy napisał(a): > :))))))))))))))))))) > oto jak wygląda podrapany za uszkiem chudyy > i jak ja mam się dla Niej nie rozpuszczać i nie chcieć polować :)))) > > na piśmie to pikuś, ale na żywo, mniam mniam > nie tylko palce lizać No, no, no.......Ty mi się tu Kotek nie rozkręcaj łaskawie, bo jeszce ktos Ci w to wszystko uwierzy :D :D i znowu TYLKO o seksie, boshshshshshsh.................... przerzucam się na kobietki (oczekuje propozycji) Chudyy - troche romantyzmu, do diabła!!!!!!!!!!!!!! no to ja się dzisiaj zemszczę za epistolarne traktowanie instrumentalne i ZOSTANĘ WOJUJĄCĄ FEMINISTKA! biorę Młodego i na zlot sobie pojadę, aha! ;) ;) w końcu 8 lat byłam wegetarianką I cio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: bandy szowinistycznych prosiaczków zbrudnymi ryjk 10.05.02, 17:16 Gość portalu: czarna napisał(a): > i ZOSTANĘ WOJUJĄCĄ FEMINISTKA! > biorę Młodego i na zlot sobie pojadę, aha! ;) ;) > w końcu 8 lat byłam wegetarianką > I cio? ;) > boże kłócić się z babą przy ludziach, na co mi przyszło na stare lata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: bandy szowinistycznych prosiaczków zbrudnymi ryjk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 18:42 chudy jutro na piwie sie spotkamy- olej baby :o) Odpowiedz Link Zgłoś