brzydka.kobieta 08.12.04, 19:01 wszyscy którzy dostali się na to forum poprzez stronę która własnie dziś zawisła - serdecznie witam. A tych którzy jeszcze na nią nie dotarli - serdecznie zapraszam. www.republika.pl/gruba_baba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzi23 Re: Strona JUŻ JEST 09.12.04, 10:14 no ja już widzialam - gdyby nie ta glupia reklamka republiki, co to sie otwiera za kazdym razem jak sie czlowiek probuje do czegos dostac! a w ogole to mi cos ta strona przypomina - cos jakby inna strone ;-) Troche tez przyznam ze mnie w jakis sposob przeraziła - głównie treść, choć przecież słyszałam wiekszosc juz - czyzby moc slowa pisanego??? Wiec dobry pomysl Prezesko - nie do kazdego docieraja bodzce werbalne wiec moze w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Strona JUŻ JEST 09.12.04, 20:18 Moje pierwsze wrazenie: o rany, jaka surowa. Ten brak ozdobnikow sprawia chyba, ze czlowiek dosaje po oczach trescia. To znaczy - wrazenie jest mocne. Takie, ze az sie wstrzymuje oddech, jak pod strumieniem zimnej wody. Brrrr. Tule cie mocno, Moja Kochana!!! Jak to dobrze, ze sie nie dalas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta-szka Re: Strona JUŻ JEST 09.12.04, 23:42 czesc Zalozycielko:) Widze tez tu inne znane mi osobki... Ja hmm chyba nie moge powiedziec, ze mnie ta strona "porazila"... od strony tresci rzecz jasna. Bo zostalam juz wczesniej porazona Sztuka. A teraz w zdenerwowaniu otwieralam strone... Trzymaj sie cieplutko, pozdrawiam i jestem z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Strona JUŻ JEST 10.12.04, 12:54 Hmmm, a kto to ta-szka? Ona mnie zna, a ja jej nie... Czuje sie jakbym miala manie przesladowcza ;O) ta-szka, prosze sie ujawnic, bo ja nie chce do gniezna! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ta-szka Re: Strona JUŻ JEST 14.12.04, 16:04 Hmmm. Myslalam, ze to caly sklad TK. Ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
verdifirst Re: Strona JUŻ JEST 23.12.04, 09:52 Właśnie dziś trafiłem na Twoją stronę. Wielel z tego co piszesz ma sens. Pdziwaim, Popieram Życzę dalszego owocnego rozwoju strony!!! Może Mogłabyś zrobić na swojej stronie coś w stylu FORUM - pytań i odpowiedzi/komentarzy. Chciałem coś wpisać na Twoją stronę ale nie zanalzeł takowego miejsca by to zrobić a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
verdifirst Re: Strona JUŻ JEST 23.12.04, 09:54 A poza tym co napisałem wyżej to chciałbym: Życzyć Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś