Gość: ona IP: *.238.94.186.adsl.inetia.pl 10.12.04, 08:56 coraz wiecej chamów podszywajacych sie pod miłych formułowiczow kupa palntów osmieszjacych sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: to forum schodzi na psy 10.12.04, 09:06 Poprości moderatora o wywalanie tych palantów tych nichcianych wątków. Poproślcie o moderatora w stylu zosia.samosia albo b.pascal. Taki moderator zrobi z tym porządek . Tyle że fotum stanie sie nudne , za to bedzie kultura w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: to forum schodzi na psy IP: 217.153.156.* 10.12.04, 10:11 Nudne, bo kulturalne????? Sorry, ale mnie nie bawią posty w stylu: czy 15 cm w obwodzie jej wystarczy?, oglądanie męskich penisów załączonych do postów, itd. Zdaje się, że istnieją fora typu: forum humorum, sex itd. i takich panów tam zapraszam.Dzięki nim to forum juz nie jest takie jak było kilkanaście miesiecy temu, bo wyniosła się z niego fajna ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: to forum schodzi na psy 10.12.04, 10:22 Itu sie z toba zgodze posry z wyżej wspomnianymi obrazkami są denne. piszac o 100% kultury i nudzie chodziło mi raczej o wywalnie iektorych wątków przrz moderatorów , bo nie sa zgodne z zaleceniami gazety wyborczej. na forum męzczyzna tematy o sexie , nawet te z okolic sexu są usuwane. Pomyśl jak wylądało by to forum jakby wywalić wszystkie takie wątki z tego forum co by pozostało . Chyaba tylko miejsce dla malinaków i piotrusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy. Jaka rasa? IP: *.neonet.slask.pl / *.neonet.slask.pl 10.12.04, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: to forum schodzi na psy IP: *.dialup.telenergo.pl 10.12.04, 22:44 Oczywiście, że trzeba zrobić z tym porządek!!! Ja na ten przykład zauważam kupę miłych forumowiczów podszywających się pod chamów ośmieszających to forum. Kwestia optyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: to forum schodzi na psy IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.12.04, 02:40 Troche wiecej szacunku dla psow. Forum na psy nie schodzi i zejsc nie moze. To niektorzy z tego forum staneli na czterech "psich" lapach, ale skoro tak wola, to juz ich sprawa. Ja tez pies czasem jest. Przy kobiecie w dodatku..........nawet skomlec potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś