Dodaj do ulubionych

No i doigralam sie :(((...

10.12.04, 12:04
Wlasnie szef mi kupke z papierow na biurko zrobil :(((...
Chcialam od rana pracowac uczciwie to mam ;-///...
PS. Jedyne pocieszenie w tym, ze dostane klaptucha od Mikolaja, skoro moje
zyczenia sie spelniaja :DDD...
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:06
      dostalas juz podpisane? :)
      • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:08
        Sama podpisac musze i pieczatke postawic tez, sprawdziec i w ogole nie chce mi
        sie :(((...
        • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:10
          jak juz je masz na kupce, to je olej, jak Ci sie nie chce :)
          • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:14
            I co jutro bede mokre segregowac? ;)
            • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:16
              moze wyschna :)
              • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:22
                no moze ;)
                • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:24
                  Zreszta takie pozolkle beda sprawialy wrazenie antykwaryczne :)
                  • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:30
                    Sprzedam jako antyk i bede kase miec na laptucha a mikolaj niech sie wypcha :D
                    • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:33
                      gdybys miala klopot z odpowiednia iloscia materialu olewajacego- polecam
                      piffko :)
                      • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:48
                        Od pifa glowa sie kifa :D hehehehe...
                        No i teraz to juz nic nie zrobie, bo o zimnym pifku bede marzyc ;)
                        • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:49
                          a ja o grzancu z miodem i ziolami...
                          • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:52
                            O to ja tez, ja tez :DDD...
                            Ogolnie mi sie alkoholu zachcialo teraz :D
                            • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:54
                              ja mam ten komfort, ze moge sobie w pracy.... :)
                              • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 12:56
                                WOW!!! A co w hurtownii alkoholi pracujesz? ;)))... hihihihih...
                                • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:02
                                  nie- ale mam taka swobode ruchow :)
                                  • grubaska20 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:06
                                    heheh:) swoboda ruchów to podstawa:)) to co "koleżko"hehe, może drineczka..?:)
                                    • mario2 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:10
                                      moge nawet tu nocowac. Mam taki pokoik.... :)
                                    • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:10
                                      Oj ty kusicielko :PPP...
                                      • grubaska20 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:14
                                        hehe:P ale na pełnym lighcie! bo trzeba jeszcze wrócić do domeczku po pracy:)
                                        • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:36
                                          Na czworaka tez do domu mozna dojsc - tylko dluzej zejdzie ;)
                                          • grubaska20 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:50
                                            heheh:) jasne:) i wołać- "samochodziku, do nogi!" :)) a samochodzik sam sie
                                            odprowadzi do domu:)) no to chyba wtedy zamiast na wytrzeźwiałkę, powineliby
                                            mnie w kaftan i zamkneliw pokoju bez klamek hehehe:)
                                            • edzia-fredzia Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:52
                                              E tam samochodzik poczeka do poniedzialku, no chyba, ze ktos go tez polubi i
                                              sobie przywlaszczy :DDD...
                                              • grubaska20 Re: No i doigralam sie :(((... 10.12.04, 13:54
                                                hehe:) that's the point:) widzisz jak wszystko wiesz..;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka