Dodaj do ulubionych

facet mnie poprawia

IP: *.ppp.get2net.dk 14.12.04, 17:12
znamy sie 5 miesiecy ,mowi ze robi to dla mojego dobra bo mu na mnie
zalezy.jestem troche balaganiarz i zapominalska on mnie poprawia ,poucza jak
cos polozyc zeby pamietac ,jak cos otworzyc ,zapisac -nieraz mam mu to za
zle.jak myslicie mam racje ,czy raczej powinnam sie cieszyc?
Obserwuj wątek
    • viola2 Re: facet mnie poprawia 14.12.04, 17:37
      mysle ze to zalezy.. czy robi to by Ci pomoc rzeczywiscie, czy po to by pokazac
      ze jest lepszy od Ciebie. Z tego co pisze wydaje mi sie ze jednak chce Ci
      pomoc:) Moze czasami nie warto szukac problemu tam gdzie go nie ma i cieszyc
      sie ze jest ktos komu zalezy by Ci bylo lzej:)
      A jesli Ciebie to denrwuje, moze powiedz, ze wlasnie lubisz wszystko tak jak
      robisz:) Ja chyba tez czasami mowie mezowi, ze lepiej jak cos zrobi w taki czy
      inny sposob, bo sadze ze bedzie mu latwiej:)
    • Gość: lola Re: facet mnie poprawia IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 14:50
      heheh..ja mam podobnnie ,jestesmy ok1,5roku razem..na poczatku mnie to wkurzalo
      ale teraz przyzwyczailam sie;)on mysli ze jak mnie pouczy to ja cos tam lepiej
      zrobie lub bedzie mi latwiej:)czasem nie ejst to zly pomysl:)i jakos mi to juz
      nie przeszkadza:)choc jesli przegnie lub wydaje mi sie ze nie bylo to akurat
      potrzebne to maly opieprzyk dostaje;)na poczatku robialm z tego problem a
      teraz:)hihi...nie ma po co stwarzac problemow tam gdzie ich nie ma;)pozdarwiam!
    • seksoholiczka Re: facet mnie poprawia 15.12.04, 14:57
      Myśle ze dba o Ciebie. Ja tez czasem poprawiam swojego faceta, ale to tylko dla
      jego dobra:-)
    • maretina Re: facet mnie poprawia 15.12.04, 14:59
      ja zapominam, klade rzeczy nie na miejsce itd. moj maz mowi, ze to jest urocze
      i smieje sie do lez.
      ja bym nie wyrobila na kazdym kroku byc poprawiania....co chwile robie
      cos "niestandardowego" zatem cale dnie musialabym sluchac:/
      ;)
      • Gość: radek Re: facet mnie poprawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:29
        Podobno faceci wolą blondynki hehe ;-)
    • Gość: nietoperz Re: facet mnie poprawia IP: 193.82.16.* 15.12.04, 16:34
      Wiesz jak moj mnie za czesto w ang. poprawia (native) to mu puszczam wiazanke
      po polsku :D Rozladowuje mnie to, a on sie na chwile obraza, ale za chwile jest
      ok.
    • Gość: Artur Re: facet mnie poprawia IP: *.ss.shawcable.net 15.12.04, 16:35
      Ktos tu musi rzadzic, nie?
    • kopov jesli robi to za darmo, to powinnas sie cieszyc:)) 15.12.04, 16:40

• Gość: leila Re: jesli robi to za darmo, to powinnas sie ciesz IP: *.ppp.get2net.dk 15.12.04, 22:37
        facet mnie poprawia mowi ze z milosci ale nieraz czuje sie jak idiotka,tym
        bardziej ze nikt nie robil tego przedtem.on mowi ze to dlatego ze nikomu
        przedtem nie zalezalo na mnie....(akurat sie nie zgodze), ja mysle ze tamci nie
        mieli tyle odwagi.pozdrawiam
    • alpepe jak Ci to pomaga, to się powinnaś cieszyć :) 15.12.04, 22:53
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka