20.12.04, 22:29
Czy to może być ciąża?
Siedem dni temu współżyłam, od sześciu dni powinnam mieć okres. No i
oczywiście go nie mam.. Strasznie się denerwuję z tego powodu, do tego
stopnia, że aż mam bóle brzucha.. Okresu jak nie było tak nie ma, a mój
organizm zachowuje się, jakbym miała dni płodne (dużo śluzu).. Czy powinnam
się już udać do ginekologa? Jak się uspokoić i normalnie żyć?
Obserwuj wątek
    • alpepe zrób test, to tylko ok. 10 złotych. 20.12.04, 22:35
    • Gość: on Re: Ciąża IP: 83.238.200.* 20.12.04, 22:38
      niby przed zaczeciem nowego cyklu sa nieplodne dni.zastanow sie najpierw czy
      sie zabezpieczylas czy moze byc w ogole mozliwosci zajscia w ciaze.wszystkie
      chyba zabezpieczenia po juz odpadaja .idz do lekarza.zrob sobie test
      ciazowy.chodz nie wiem czy po tak krotkim czasie wykrylby CI.mowie to wsyztsko
      bo teoretycznie powinno byc ok chodz mogly CI sie te wsyztskie dni poprzesuwac
      i teraz to moze byc zgadywanie jak w totolotka.ja wiem ze moja kobieta zawsze
      po skonczeniu okresu ma duzo sluzu.zobacz jaki to sluz jeszcze czy plodny czy
      nie.jak nie obczajasz tego to w wyszukiwarce szukaj strony z metodami
      naturalnymi .jest taka jedna gdzie jest dokladnie opsiana konzystencjia itd.a i
      jeszcze czy zawsze mialas regularne okresy....?
      • alpepe Re: Ciąża 20.12.04, 22:45
        chłopie, sma sobie wrzuć w wyszukiwarkę strony i się doedukuj. Po drugie, laska
        napisała, że jeszcze nie ma okresu, a śluz wskazywałby albo na dni płodne albo
        na ciążę, jak ja byłam w ciązy, to też tak miałam ze śluzem. I jeszcze jedno,
        po tygodniu od stusunku, to już chyba każdy test pokaże ciążę lub jej brak.
    • Gość: on Re: Ciąża IP: 83.238.200.* 20.12.04, 22:39
      a i jeszcze jedno podobno test z buzia dziecka jest dosc dobry
      • miszelka1 Re: Ciąża 20.12.04, 22:52
        Głupia sprawa. Test zrobię jutro, ale nawet nie masz pojęcia, jak bardzo się
        boję zobaczyć na wynik.. Chcę to odsunąć jak najdalej..
    • Gość: sol Re: Ciąża IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.04, 22:58
      Moja psiapsułka kiedys też sie obawiała o ciażę . okres jej sie spuźnił i to
      sporo przytyła 7 kg. Poszła do ginekologa,który jej powiedział,że nie jest w
      ciąży jednak ma problemy z jajnikami ,hormony i te sprawy i dlaego tak sie
      stało. Mogło to doprowadzic do tego ,że stałaby sie bezpłodna. dlatego wrto
      żebys sie przeszła ilekarz stwierdził przyczyne dlaczego okres Ci sie
      spóźnia .
      • miszelka1 Re: Ciąża 20.12.04, 23:03
        Tak, wiem, jutro jestem umówiona na wizytę.. Najgorsze jest po prostu to, co
        się dzieje w mojej głowie. Świadomość teog, co może być, a na co jeszcze nie
        jestem gotowa, powoduje, że nie mogę zrobic nic... Wszędzie towarzyszy mi jedna
        myśl.. A co, jeśli jestem w ciąży?
      • Gość: on Re: Ciąża IP: 83.238.200.* 20.12.04, 23:05
        wszystko zalezy od kobiety.moja kolezanka byla w ciazy i robila test po jakies
        3-4 tyg od spoznienia sie i nic nie wyszlo.wiec nie ma reguly
        • miszelka1 Re: Ciąża 20.12.04, 23:07
          No i siedzę przed tym kompem i się denerwuję. Idę spać... Przynajmniej
          spróbuję...
          • Gość: On Re: Ciąża IP: 217.153.88.* 21.12.04, 10:43
            Witam!
            A co na to Twoj partner? Czemu on nie mysli o tym, nie wspiera Cie w tej
            sytuacji? A mozemu nie powiedzialas o swoich obawach? Jesli partner Ci pomoze
            to nie masz co sie martwic.

Pozdrawiam
            • Gość: on Re: Ciąża IP: 83.238.200.* 21.12.04, 11:36
              czekamy na wyniki wszyscy tu na forum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka