Dodaj do ulubionych

Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach

IP: 157.25.84.* 15.05.02, 09:52
Cześć jako że mamy dosyć ciepłe lato tej wiosny ;) TO już się zaczęło. Mam na
myśli stringi prześwitujące albo odciskające się spod spodni czy też spódnic,
naszych pięknych PAŃ. Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach i czy nie
przeszkadza to wam (a może robicie to specjalnie), że czasami jest to bardo
widoczne.
Obserwuj wątek
    • bruce.lee ze gdzie niby sie te stringi 15.05.02, 09:58
      odciskaja?
    • lalka74 Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 09:59
      ja lubię i nic mi nie przeszkadza ;)
    • Gość: Sonia Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.w.club-internet.fr 15.05.02, 10:03
      Ciekawy, od kiedy to stringi sa widoczne? chyba myslales o figach, albo innych
      majtkach, ktore sa bardziej widoczne przy obcislych spodniach.
      • matrek Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 10:05
        Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Ciekawy, od kiedy to stringi sa widoczne? chyba myslales o figach, albo innych
        >
        > majtkach, ktore sa bardziej widoczne przy obcislych spodniach.

Chyba raczej chodziło mu o widoczna przez spodnie pupcię
      • Gość: ciekawy Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: 157.25.84.* 15.05.02, 10:07
        Są widoczne bardzo wyraźnie trzeba tylko wiedzieć jak to rozpoznać (widać to
        bardzo dobrze z tyłu jak cienki pasek materiału pięknie chowa się między
        pośladkami). Codziennie widze kilka kobiet noszących stringi. I co ty na to
        Soniu.
        • Gość: Sonia Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.w.club-internet.fr 15.05.02, 10:56
          skoro paseczek chowa sie miedzy posladkami to go nie widac, prawda? szczerze
          mowiac, nie wiem, o co ci chodzi. uwazam, ze stringi sa bardzo wygodne i
          praktyczne, bo jak nosisz dopasowane spodnie, to nie widac majtek.
          co ci sie nie podoba w stringach?
          • Gość: ciekawy Nie twierdziłem, że stringi są be, one są super IP: 157.25.84.* 15.05.02, 11:01
            A pytałem się czy nie pszeszkadza wam, że jest to widoczne, że je nosicie
            • Gość: Sonia Re: Nie twierdziłem, że stringi są be, one są super IP: *.w.club-internet.fr 15.05.02, 11:13
              mnie nie przeszkadza, bo sa niewidoczne. tym bardziej je lubie.
              (moze to zalezy od rodzaju stringow, moze faktycznie niektore sa widoczne..,
              ale ja takich nie spotkalam, a moze nie mam takiego wytrenowanego oka, jak ty,
              Ciekawski ;-))
              • Gość: ciekawsk Ano ano, trening czyni mistrza :)) IP: 157.25.84.* 15.05.02, 11:15
                • lalka74 Re: Ano ano, trening czyni mistrza :)) 15.05.02, 11:19
                  to nie wymaga żadnego treningu. Stringi - jeżeli oczywiście są w dobrym
                  gatunku - są bardzo wygodne i ładne i dziś rano nawet uznałam, że najchętniej
                  to bym poszła do pracy tylko właśnie w stringach i bluzce.
                  • Gość: ciekawy Tylko w tych dwóch rzeczach IP: 157.25.84.* 15.05.02, 12:38
                    Jeśli tak to podaj mi jeszcze swój wiek, wymiary, zdjęcie, i adres na jaki mam
                    przesłać swoje CV, i życiorys aby być przyjętym do twojej pracy, ;;))
                    • lalka74 Re: Tylko w tych dwóch rzeczach 15.05.02, 13:10
                      ale w końcu włożyłam te spodnie.
                      • Gość: ciekawy Łeee to już lepiej mnie dobij IP: 157.25.84.* 15.05.02, 13:12
    • Gość: anE Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:05
      uwazam, ze sa b.praktyczne i sexy. b. lubie nosic
      na poczatku - trzeba sie przyzwyczaic.
      Sonia - stringi tez sie odznaczaja - przez cienkie spodnie.
    • kini Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 10:07
      NIE ZNOSZĘ i nie noszę.
      • Gość: ciekawy A dlaczego jesteś na nie IP: 157.25.84.* 15.05.02, 10:08
        • Gość: anE Re: A dlaczego jesteś na nie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.02, 10:12
          bo sie wrzynają, ale to też zależy jakie.. można dobrać niezbyt obciskające i
          dobrze się w nich czuć

kwestia przyzwyczajenia
        • Gość: zoe5 Re: A dlaczego jesteś na nie IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.05.02, 11:44
          też niestety jestem na nie..... :( nie dla psa kiełbasa.... Trzeba mieć na co
          je włożyć..... buuuuuuuu, jak mi podle
          pozdrawiam
          tłuste dupsko
    • Gość: LadyBlue Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 10:11
      ja noszę cały czas jak w ogóle noszę ;) są idealnie wygodne i zazwyczaj nawet nie
      czuję że je mam na sobie.

> stringi prześwitujące albo odciskające się spod spodni czy też spódnic,
      > naszych pięknych PAŃ.
      nie sądzę zeby którakolwiek dziewczyna robiła tak specjalnie, chociaż kto wie...
      wydaje mi się że wynika to z niedopasowania ciuchów do figury i bielizny do
      tychże ciuszków. dobre stringi bezszwowe są niemalże niewidoczne. a poza tym co
      to za problem? wolałbyś żeby było widać barchanowe gacie? ;)
    • ina3 Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 10:19
      Większy dyskomfort odczuwam widząc zwykłe majty prześwitujące przez ubranie.
      Stringi są swietnie. Ja niemal nie kupuję już normalnych "majtek".
      • lastka Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 10:25
        Ja poprostu uwielbiam i większość majtek które posiadam to stringi natomiast
        bardzo żle się czuję w zwykłych majtasach nawet jeżeli są bardziej wycięte.
    • Gość: ptasia zdecydowanie nie lubię. IP: *.wcp.pl 15.05.02, 10:26
      • Gość: ptasia Re: zdecydowanie nie lubię IP: *.wcp.pl 15.05.02, 10:32
        i nie noszę, post poszedł za szybko. Zdecydowanie jestem fanką bawełny i majtek
        typu Sloggi Triumpha, kobietki pewnie będą wiedzieć, o co chodzi. Choć pewnie
        to jest kwestia przyzwyczajenia, no i stroju.
        Mój chłopak poszedł ostatnio do fryzjera, wraca zniesmaczony: obcinała go
        dizewczyna w dzińsach opuszczonych na biodra, a górą wychodziły jej stringi. B.
        mnie to rozśmieszyło, bo jaka to różnica jakie majtki jej wychodziły, ale on
        był b. zdegustowny, że to właśnie stringi. A wcześniej mi się wydawło, że takie
        mu się podobają (majtki, nie dziewczyny)/.
        • lastka Re: zdecydowanie nie lubię 15.05.02, 10:35
          A może wten sposób chciała ci poderwać faceta, albo on udawał że mu to się nie
          podoba bo mnie się wydaje że taki gaciorki facetom jednak się podobają. Moj
          facet np. uwielbia kiedy mam takowe na sobie.
          • matrek Re: zdecydowanie nie lubię 15.05.02, 10:37
            lastka napisał(a):

> .... bo mnie się wydaje że taki gaciorki facetom jednak się podobają. Moj
            > facet np. uwielbia kiedy mam takowe na sobie.

Pewnie że tak. Chociaż jak kobita ma tyłek jak bomba głębinowa, to niech lepiej
            daruje sobie stringi :)
            • lastka Re: zdecydowanie nie lubię 15.05.02, 10:46
              ha ha ha ha ale się uśmiałam!!!!! Wczoraj właśnie taką babkę widziałam w
              sklepie dupsko miała niesamowicie wielkie tzn w pasie była szczupła ale biodra
              były poprostu niesamowiecie wielkie (ładnie napisałam biodra) zielone
              przeświecające się spodnie i jakieś grube te stringi musioała mieć bo bardzo
              się odznaczały. Ale jak się odwróciła to zwątpiłam miała chyba z 55 lat.
              • matrek Re: zdecydowanie nie lubię 15.05.02, 11:00
                Z przodu liceum, z tyłu ...
                No ale co tam, wiek nie gra roli - jeśli babka ma warunki, to może się
                sensownie ubrac sexi nawet kole 60-tki. Problem w tym, że trzeba zachowac
                odrobinę rozsądku.
                • Gość: dabadam Re: jak to wygląda?? tfuu.... IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.05.02, 11:36
                  mnie osobiście stringi odrzucają, jak dla mnie są jakieś takie mało estetyczne
                  i widziałam taką dziewczynę- miała ubrane stringi i obcisłą sukienkę, a jak
                  szła to -przepraszam za wyrażenie- półdupki jej śmiesznie podskakiwały..... nie
                  podobają mi sie stringi.
                  • matrek Re: jak to wygląda?? tfuu.... 15.05.02, 11:55
                    Gość portalu: dabadam napisał(a):

> mnie osobiście stringi odrzucają, jak dla mnie są jakieś takie mało estetyczne
                    > i widziałam taką dziewczynę- miała ubrane stringi i obcisłą sukienkę, a jak
                    > szła to -przepraszam za wyrażenie- półdupki jej śmiesznie podskakiwały..... nie
                    >
                    > podobają mi sie stringi.

Nie wiem, czy nie zachacza to o kwestię umiejetności poruszania się po kobiecemu.
    • Gość: magda Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.skynet.be 15.05.02, 10:47
      Nie, nie lubie bo sa niewygadne. Po prostu wrzynaja sie w pupe! wiem, ze
      wiekszosc facetow za nimi przepada bo rzeczywiscie sa seksowne. Ja probowalam
      sie przyzwyczaic ale nie dalo rady. Na narzekania mojego mezczyzny, poradzilam
      mu zeby sam sprobowal - w koncu sa tez stringi dla panow. W rezultacie, juz nie
      narzeka bo sam poczul jakie to uczucie. A ponadto istnieja formy posrednie
      pomiedzy "majtasami" a stringami..I wilk syty i owca cala.
    • Gość: hamelka Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 15.05.02, 10:58
      Wlasnie chodzenie w zwyklych majtkach powoduje, ze pod obcislymi spodniami
      widac "piękne" faldki w miejscu wcinania sie gumek. Stringi w tym przypadku są
      swietne!
      • Gość: kasiulek Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:01
        A ja nie chodze w stringach, bo sa niewygodne i jakos nie umiem sie do nich
        przyzwyczaic, a normalne majtki wcale mi sie nigdzie nie wrzynaja. No:))
        • Gość: hamelka Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 15.05.02, 11:38
          No to tylko pozazdrościc!:)) Jakos ja mam pecha albo widze sie przed lustrem
          tak, ze mnie strsznie raza te gumki!Pozdr.
    • lastka Re: Słyszałam też... 15.05.02, 11:06
      ...taką opinię że "subtelne i porządne kobiety nie chodzą w stringach i nie
      pokazują swojej dupy" oczywiście wywiązała się dyskusja niesamowita bo nie
      bardzo wiem jak to się ma do porządności i subtelności kobiety. Przecież nawet
      jak zakładamy stringi to nie idziemy w samych majtkach tylko zakładamy jeszcze
      spodnie lub spódnicę.
      • matrek Lastka 15.05.02, 11:12
        Wszystko zależy od okoliczności - elegancka kobieta nie założy cienkich spodni,
        albo spódniczki przez ktory przebijają jakiekolwiek majtki i widac tylek, na
        firmowe przyjecie, czy jak to sie dzis nazywa "party" [kiedyś stróż to był
        cieć, a dzisiaj to "ochroniaż", czy bodyguard :)]
        Ale na swobodną imprezę towarzyskę w gronie przyjaciół, to już cos zupełnie
        innego.
    • tusiaz Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 11:48
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Cześć jako że mamy dosyć ciepłe lato tej wiosny ;) TO już się zaczęło. Mam na
      > myśli stringi prześwitujące albo odciskające się spod spodni czy też spódnic,
      > naszych pięknych PAŃ. Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach i czy nie
      > przeszkadza to wam (a może robicie to specjalnie), że czasami jest to bardo
      > widoczne.
      A ja też noszę...,ale nie do wszystkiego....Ze stringami jest tak jak z seksowną
      bielizną ,nie zawsze musza być widoczne...Zdecydowanie najlepiej wyglądają na
      zgrabnym ciele i choć takowego nie mam to też noszę.....
      • Gość: anka Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.nextranet.at 15.05.02, 12:48
        nie nosze zadnych innych tak sie przyzwyczailam.
        sa super i wlasnie to jest fajne, ze sie nigdzie nie odciskaja.
        nic mi w nich nie przeszkadza.
        a przed chwila kupilam takie z przezroczystam cienkim paskiem i bedzie
        wygladalo, ze z tylu nic nie mam hi,hi....
        • wmr11 Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 12:56
          Cóż, teraz męski głos : ja głupieje jak je widzę.
          • Gość: ciekawy A ja głupieje jak ich nie widzę IP: 157.25.84.* 15.05.02, 13:01
    • Gość: CASPER Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach IP: *.clan.pl 15.05.02, 13:25
      Ja nie umiem ich nosić... A chciałabym... Ale mi się wrzynają ... i to
      bynajmniej nie w pupe, bo to mnie nie wzrusza. A po drugie do stringów trzeba
      się bardzo wygolić :( Czyli dla mnie nie wszystko "na nie".
      • Gość: ciekawy A propos golenia to założyłem nowy wątek IP: 157.25.84.* 15.05.02, 13:50
        • Gość: magdalen Re: A propos golenia to założyłem nowy wątek IP: *.unizeto.pl 15.05.02, 15:23
          Ja chyba nie potrafię przyzwyczaić się do stringów! Gdy jej mam na sobie, to co
          chwilę je poprawiam, bo potwornie się wrzynają, ale tam gdzie nie powinny!
          Owszem czasem je założę, ale tylko wtedy, gdy mam bardzo obcisłe spodnie. Ale
          już nie wyobrażam sobie nosić stringów pod lekką powiewną, a tym bardziej
          krótką sukienką, czy spódniczką. W takim wypadku wolę ładnie dopasowane jasne
          majteczki. Pzdr.
    • lena8 Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 15.05.02, 19:52
      ja wolę bez stringów chodzic o wiele wygodniej:))
      • Gość: ciekawy E tam i tak nie uwieże IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:57
        • Gość: gAndzia są super IP: *.se.com.pl 20.05.02, 13:45
          stringi są superwygodne i tak to już jakos jest, że jak sie spróbuje, to potem
          nosi się tylko je (zwłascza latem, bo zima czasem pupcia marznie:))). Do
          wszystkich, którym "niewygodnie" uwaga: dziewczyny, stringi kupuje się o numer
          większe niz normalne majtki! Przetestujcie jakieś tańsze, a się przekonacie.
          Do ciekawskiego: stringi po to właśnie (miedzy innymi) są, żeby ich nie było
          widać pod obcisłymi rzeczami.
    • lastka Re: Dziewczyny czy lubicie chodzić w stringach 04.06.02, 09:11
      • matrek Ja lubię w męskich :)) 04.06.02, 09:29
        • lastka Re: Ja lubię w męskich :)) 04.06.02, 09:31
          No wtedy ta pupcia tak ekstra wygląda ale nie zapominaj że dużo zależy od tego
          jak ta pupcia wygląda taka zgrabniutka iiiii.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka