e883 25.12.04, 01:30 Możecie też dodać by zaspokoić mojąciekawość ile z NIM jesteście i czy jesteście małżeństwem... Pozdrawiam przeciepło:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy2 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 25.12.04, 01:40 a jakie to ma znaczenie czy to wazne co sie dostalo i ile czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e883 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 25.12.04, 01:42 a spytać tak po prostu z ciekawości nie można? zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 25.12.04, 01:43 a czy ja mowie ze zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e883 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.12.04, 01:48 jesli nie masz ochoty odpowiadac to tego nie rob. Pytanie jest skierowane do tych, ktore chca i maja ochote podzielic sie co dostaly pod choinke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOWINISTA CO TEN WĄTEK Z MAGLA RODEM ROBI NA STRONIE GŁ.?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lloret Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.chello.pl 27.12.04, 23:51 od niego... duza kokardke... ktora zawiazal mi na szyi... i rozwiazal i powiedzial,ze jestem nejlepszym prezentem jaki moglby dosatc.... i jeszcze wreczyl mi sliczny staniczek... kupil C..bo upieral sie,ze nie mam B tylko C..i kurcze ma racje... a ja kupilam mojemu misiowi ksiazke( kocha poradniki ;) oraz cd z naszymi ulubionymi kawalkami... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.client.comcast.net 28.12.04, 02:58 Jestem z moim od 12 lat i dostalam diamentowy pierscionek.................teraz tylko sie boje jak przyjdzie rachunek z karty kredytowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.04, 09:36 książkę -35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 62.148.92.* 28.12.04, 09:13 cieplutkie przescieradlo i uchwyt wiszacy od tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARRACUUUDA OOO JEJ ... A, JA OD MOJEGO STACHA ..., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:09 OOoJEJ ...A JA OD MOJEGO STACHA ..., WIBRATOR DOSTAŁA, - I MY TERA OBA Z MOIM ŚLUBNYM NIEPOSZLIŚMA, DO ROBOTY ... TYLKO SIEDZIMA PRZED KOMINEM I ŁUPIEMA - NIM ORZECHY ... WTÓRUJE NAM ZESP. HEART ''BARRACUUUUDA'' TEN Z HANIOŁKÓW CHAREGO ... iiIIihihihihhiii, TEN: SZELMA - FILUT STACHU ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.pool.mediaWays.net 25.12.04, 11:38 beyond paradise Estee Lauder. Jestesmy 2,5 roku razem i na razie nie jestesmy malzenstwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 06.01.05, 11:04 Dalem: sliczna bransoletke z bialego srebra, obraz ze zdjeciami z wakacji popisanymi specjalnym mazakiem w formie komiksu erotycznego(nie fotografujemy), kupe gadzetow ktore umila jej zycie i sprawia je latwym i przyjemnym i mase slodyczy z Danii bo przeciez ona kocha slodycze, wiec kupilem cala torbe tylko po to, zeby po powrocie ze stypendium uslyszec od niej, ze 'nie byla fair' czyli ze jest dziwka, przysiegam, nie bede tlumaczyl. bylem z dziwka 1,5 roku zwiaku i 2,5 PRZYJAZNI!!!! nie zrozumiem tego nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 213.17.241.* 25.12.04, 12:06 perfumkę adidaska :) staż 4 lata, ale również nie małżeństwo, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:54 a co to jest "perfumka"?? ludzie..piszczie po polsku..pod choinkę kupujcie sobie słowniki..taka swiąteczno-noworoczna prośba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihi Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 06:19 Tak sie mówi w woj. podkarpackim - "perfumka", czyli perfumy. A Ty nie bądź taka purystka, pamiętaj, że internet dotarł pod strzechy :-P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 213.17.241.* 05.01.05, 19:10 I tak sobie ludzie stwarzają sztuczne problemy :) "perfumka" czy "perfuma", kazdy wie o co chodzi :) A z podkarpackiego nie jestem :) pozdrowionka (pozdrowienia <-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.04, 12:06 Piekne ksiazki: - Mio moj Mio - Basnie 1001 nocy - Leksykon wszystkich krajow swiata - piekna 900-stronicowa ksiazka w ktorej opisane sa najwazniejsze info o kazdym kraju; historia, kultura, religie, struktury polityczne itd.. i gdzie znajduje sie mase super zdjec, map, tabeli pogodowych.. nie moge sie nacieszyc ta ksiazka ! - i jeszcze dostalam paczuszke smacznych eko-ciasteczek z dobrej cukierni Jestesmy razem juz dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.torun.mm.pl 25.12.04, 12:29 "Piano live" Leszka Możdżera - CD + DVD. Boska muzyka :) Nie mogę się nacieszyć. Jesteśmy razem prawie rok - to najbardziej intensywny, namiętny i bliski związek, jaki mogę sobie wyobrazić :) Szkoda, że spędza Święta z rodzicami i możemy tylko za sobą tęsknić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.chello.pl 25.12.04, 12:39 a ty co dostałas e883? Zrobił mi stronę internetową, jesteśmy razem 8 lat, bez slubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e883 Daisy IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.12.04, 12:41 WOW... zazdroszczę Ci tego Leksykonu...:-) Super prezent. A masz może album ze zdjęciami "Kenya"? Również extra, ale strasznie drogi. Nie wiem czy wart swojej ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Daisy IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.04, 13:01 Nie mam takiego albumu ale bylam 2 razy w Kenii wiec swoje zobaczylam. Za to marzy mi sie obszerny album ze zdjeciami zycia morskiego i tych wszystkich egzotycznych rybek i stworzonek zyjacych pod woda. A tak z ciekawosci, ile w PL kosztuja takie dobrze wydane i obszerne albumy ? Pewnie sa bardzo drogie.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
e883 Re: Daisy 25.12.04, 13:07 "Kenya" kosztuje koło 800zł, chociaż na pewno da się kupić taniej... co nie zmienia faktu że są to drogie przyjemności...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
e883 Świeczka 25.12.04, 13:09 hmm... kosztuje pewnie coś koło 20-30zł a kupić można hmm... pewnie w Galerii Mokotów na dole, w sklepie ze świeczkami, tak przypuszczam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Świeczka IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.04, 19:57 Retyyy, 800 zl! To ja radze lepiej zajrzec na www.mayersche.de i zamowic sobie taki album w jezyku ang lub niemieckim. Za 100 euro mozna nabyc 3-4 naprawde dobrej jakosci albumy czy leksykony. A na swieczke to mi smaku narobilas, teraz obok mnie pali sie cynamonowa, tez apetycznie pachnie, ale kawowa.. mm.. to jest dopiero cos! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e883 Świeczka 25.12.04, 13:10 a świeczuszka jest śliczna, cała w ziarenkach kawy, zapach też cudowny:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vesna Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 25.12.04, 12:44 "Piano live" Leszka Możdżera - CD + DVD. Boska muzyka :) Nie mogę się nacieszyć. Jesteśmy razem prawie rok - to najbardziej intensywny, namiętny i bliski związek, jaki mogę sobie wyobrazić :) Szkoda, że spędza Święta z rodzicami i możemy tylko za sobą tęsknić :( Hehe wiesz co jest najbardziej zabawne?;-) Moi rodzice też to wczoraj dostali:-) od mojego przyrodniego brata (czyli dostał jego tata i moja mama:-), który jest wokalistą Miennty. Mówisz że super muzyka? Aż się skuszę i posłucham:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e883 Ja...?? 25.12.04, 12:50 Chciałabym z wielką przyjemnością zauważyć, że Nasi Panowie naprawdę się starają...:-))) Dla mnie szczytem jest danie wybrance pieniędzy :" A niech sobie coś kupi..." Ja dostałam świeczuszkę zapachową kawową na podsawce i perfumy Chanel "Allure" Jesteśmy razem niecały rok, ale tak naprawdę troszkę dłużej. Ale to już inna historia... Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Ja...?? IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.04, 13:04 Kawowa swieczuszke zapachowa ? Mmmm.. ale zazdroszcze ! Gdzie mozna taka kupic ile takie cudenka kosztuja ? Uwielbiam zapach kawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:57 Pobyt kilkudnuiowy w Zakopanym, kosmetyk, mysz do kupmutera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:06 zapomnialam napisac ze jestesmy razem 2,5 roku (bez slubu) Odpowiedz Link Zgłoś
nik7 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 25.12.04, 15:11 Wiec dostalam moje upragnione perfumy La Coste Touch of pink.Jak tylko je pierwszy raz powachalam wiedzialam ze sa dla mnie storzone.A On to bardzo sobie zapamietal...:) Jestesmy ze soba 1,5 roku i do slubu to jeszcze daleko,ale jest cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:24 jesteśmy razem 4 miesiące, rzecz jasna bez ślubu póki co;) Dostałam od niego CD+DVD z koncertem Jaya-Z i Linikin Park, bo zakochałam się w tej muzyczce;) Oprócz tych kupnych płytek przesiedział 2 noce przy kompie i pościągał mi całą dyskografie obu tych wykonawców, wszystkie możliwe klipy, koncerty itd:)) Bardzo się ucieszyłam. Ja zaś dałam mu książkę, której korekte robiłam 3 miesiące temu (współpracuje z wydawnictwem) i która właśnie wyszła.. Wiem że będzie mu się podobała, bo uwielbia kulturę i sztukę japońską:) Jako bonus zrobiłam jeszcze jedną rzecz.. Znalazłam w tej książce słowa "kocham cię" (a nie było to łatwe, bo książka nie traktuje o sprawach damsko-męskich i te słowa padają bodajże raz na 500 stronach..) i zakreśliłam je grubą czarną krechą.. Już od jakiegoś czasu chciałam mu to powiedzieć (do tej pory nie padały między nami takie wyznania), więc pomyślałam że ten sposób będzie fajny & romantyczny. Tylko troche sie naczekam zanim dotrze do tego momentu, bo to jest na 417 str.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Do kiddo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:01 napisz, bo jestem ciekawa, jak brzmi "kocham cię" po japońsku? :-P ja dostałam prezenty od dwóch kolegów: od jednego przepiękny, wielki album ze starymi fotografiami Zakopanego i okolic-wie,ze uwielbiam Tatry:) natomiast od drugiego dostałam super kolorową,ciepłą czapkę z wielkim pomponem- dokładnie taką, jaka mi się podobała (też wiedział) i właśnie taką chciałam sobie kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Do kiddo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:09 a nie nie :) książka to polski przekład z japońskiego:) zresztą polecam bardzo: Haruki Murakami "Koniec świata", baaaardzo dobrze sie czyta:) taka magiczna opowieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz po japońsku IP: *.aster.pl 27.12.04, 20:39 japanese.about.com/library/weekly/aa021101a.htm "aishiteru (wa)" powinno się nadać Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 25.12.04, 16:16 jesteśmy razem kilka lat, mieszkamy, mamy dziecko i bardzo się kochamy :) Niemąż w wielkiej tajemnicy zamówił z zagranicy piękną... Parasolkę. Może to nie brzmi nadzwyczajnie, ale ta parasolka własnie taka jest - ma kształt wielkiego słonecznmika!!! A ze ja UWIELBIAM te kwiaty, to sami wiecie, jak wspaniały był to dla mnie prezent... Bardzo się postarał, znalazł ja gdzies w necie, miał ze sprowadzeniem sporo kłopotu i jest to najpiekniejszy prezent, jaki dostałam. Jak gdzies w Wawie zobaczycie kobitkę z wielkim słonecznikiem na głową, to ja, szczęśliwa kobieta swojego mężczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stark Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:45 nic. wymyslil prezent dopiero w wigilie popoludniu i wszystkie sklepy byly juz pozamykane- to jego wersja.. troche mi przykro. 2lata razem, niemalzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.chello.pl 26.12.04, 11:23 ja tez nie dostałąm 8 lat, niemałazeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 26.12.04, 20:09 No, ja dostalam perfumy Versace Woman, kupowane godzine przed wigilia. n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:28 Gość portalu: stark napisał(a): > nic. wymyslil prezent dopiero w wigilie popoludniu i wszystkie sklepy byly > juz pozamykane Proponuję ZERO pieszczot, ZERO sexu. jeśli rano będzie się dopytywał; - Czemu? to odpowiesz, że cały wieczór zastanawiałaś sie nad najlepsza pozycją. A jak w końcu wymysliłaś, to on usnął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 19:21 Dostalam pierscionek (mial byc taki sam jak zareczynowy, ktory zgubilam w tym roku na wakacjach) ale okazal sie zupelnie inny, tamtemu nawet do piet nie dorownuje, a tak dla wyjasnienia, moj mezczyzna jezdzil go szukac przez 3 dni - w ten sposob nie kiwnal palcem przy przygotowaniach do swiat. Pierscionek bedzie oddany... a ja czuje sie paskudnie... (mieszkamy razem, nie jestesmy malzenstwem i nie zanosi sie na to zebysmy byli, staz - 2,5 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 26.12.04, 15:34 Gość portalu: Agnes napisał(a): > a ja czuje sie paskudnie... (mieszkamy razem, nie jestesmy > malzenstwem i nie zanosi sie na to zebysmy byli, staz - 2,5 roku). wyjasnij dlaczego czujesz sie paskudnie, nie wiem, czy dobrze Cie zrozumialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:19 Bylo mi przykro, ze nie pamietal swojego wyboru (badz co badz nosilam go ponad rok), no i nie byl to zwykly pierscionek. A najbardziej mi bylo przykro, ze robil wszystko, zeby wyrwac sie z domu, byloby znacznie milej gdyby wykrawal pierniki ze mna, zamiast wloczyc sie gdzies. PS: pierscionek zostal wymieniony - oczywiscie bez zadnego problemu znalazlam taki jaki byl kupiony pierwotnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdystansowana Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 25.12.04, 19:28 4 lata, biżuterie kolczyki i naszyjnik z antykwariatu - sliczny . (aha jestesmy bez slubu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.chello.pl 25.12.04, 20:10 jestesmy razem pol roku - dostalam wode perfumowana chanel mademoiselle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 80.48.96.* 25.12.04, 20:39 Dostałam zegarek Casio. Na początku grudnia bylismy w Wenezueli, "komórki" tam nie działały /ani Idea ani GSM/ więc nie zabieralismy ich ze sobą i czasem nawet nie wiedzielismy która jest godzina. Powiedziałam, że przydałby mi się taki zegarek pokazujący dwa czasy równocześnie, z budzikiem a nawet kilkoma i wodoszczelny z którym mogę nurkować. W Polsce zapomniałam o tym a tu ... dostałam takie czarne Casio. Obdarowującym jest wieloletni mąż. Ja kupiłam mu gogle /będą mu pasowały kolorystycznie do nowej kurtki/ i czapkę na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:29 jestesmy razem 9 miesięcy, dostalam prześliczna branzoletkę z bordowymi kamyczkami,takimi jakie lubie najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
liska5 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 27.12.04, 20:08 nika czy jestes z wawy? czy twoj mezczyzna jest postawny i wysoki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 15:17 Prześliczne kolczyki w bursztynem w kolorze miodu. Jesteśmy razem 1,2 roku, mieszkamy razem, o ślubie była mowa, ale konkretnej daty nie ma. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarek Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.kalety.net 26.12.04, 15:24 Pierścionek zaręczynowy :))) I piekna bielizne, naprawde piekna. Jestesmy razem 1.5 roku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 213.25.91.* 27.12.04, 08:38 Gratuluje, ja też dostałam pierścionek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małaMI Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: 80.51.230.* 27.12.04, 22:51 Ja też dostałam pierścionek (niestety jeszcze nie zaręczynowy) i kolczyki. Jesteśmy razem 3,5 roku, nie mieszkamy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.gdynia.mm.pl 26.12.04, 15:28 dostałam od Niego złoty kąplecik:wisiorek i kolczyki !!! naprawde śliczne :))) a jestesm ze soba juz od ponad 3 lat :))) i jestesmy bardzo szczęsliwi!!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.gdynia.mm.pl 26.12.04, 15:37 sorki za błąd:komplecik a nie "kąplecik".zapomniałam dodac ze jeszcze nie jestsmy małzenstwem chociaz bardzo bym chciała....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.toya.net.pl 26.12.04, 16:08 Dostałam srebrny łańcuszek i czekoladki pistacjowe. Przez tydzień mnie straszył, że kupił mi kilo gwoździ i młotek (wariat kochany:)Jesteśmy parą niecały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka ŁAŃCUSZEK I ZMYWACZ DO PAZNOKCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:15 Jestesmy razem od roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili_l Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:01 Bluzeczkę koszulową i komplet biżuteri, kolczyki + pierścionek z trzema rodzajami bursztynu, śliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili_l Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:02 Mieszkamy razem, jesteśmy 2,5 roku ze sobą, w planach ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 26.12.04, 19:44 perfum 'baby doll', najnowszy tomik wierszy szymborskiej i przecudny komplet bielizny jestesmy razem ponad 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:42 ahahaaha Odpowiedz Link Zgłoś