annakaa 27.12.04, 18:02 Mam pytanie:czy w Polsce jest bank spermy,proszę tylko bez głupich komentarzy ,jest to dla mnie b wazne,z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: bank spermy 27.12.04, 18:24 sa banki nasienia w polsce. zadzwon do kliniki w bialymstoku, chyba kriobank sie nazywa albo do gdanska do invicty... novum chyba tez ma. Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_a_tergo Re: bank spermy 27.12.04, 19:07 Kriobank w Bialymstoku - strzal w przyslowiowa dziesiatke, oddawalismy tam sperme z kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: bank spermy 27.12.04, 19:52 coitus_a_tergo napisał: > Kriobank w Bialymstoku - strzal w przyslowiowa dziesiatke, oddawalismy tam sper > me z kolegami... watpie, od chorych nie biora:P Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_a_tergo Re: bank spermy 27.12.04, 20:14 Od chorych faktycznie nie biora, ale od nas brali... A co, zapladnialas sie i dziecko wyszlo jakies takie niesymetryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: bank spermy 28.12.04, 09:59 coitus_a_tergo napisał: > Od chorych faktycznie nie biora, ale od nas brali... A co, zapladnialas sie i d > ziecko wyszlo jakies takie niesymetryczne? prosze jaki burak:D gowno Cie to obchodzi, wiesz?:)przed byle kim nie bede sie tlumaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_a_tergo Re: bank spermy 28.12.04, 11:23 Hoho, przed byle kim nie bedzie sie tlumaczyc, jak toto wysoko glowe nosi a sperma z banku musialo sie zaplodnic. Swoja droga musisz miec w zyciu farta zeby akurat na Jozka - Koniobojce trafic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: bank spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:57 ile litrów pani potrzebuje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albano Boczello Re: bank spermy IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 27.12.04, 19:29 Tak sobie myślę że byłby to niezły pomysl. Wiele się na tym forum mówi o samotności a szczególnie kobiety dlatego po co starać się im o chłopa i poruszać niebiosa skoro mozna zapłodnic sie i juz nie być samotną tylko samotna matką z dzieckiem starośc będzie juz lepiej wyglądać bo ktoś moze podac kubek z woda a nie parzyc jakiemus staremu ramolowi ziólka Odpowiedz Link Zgłoś
annakaa Re: bank spermy 28.12.04, 09:53 właśnie o to chodzi :) czy zna ktoś może jeszcze w Warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: bank spermy 28.12.04, 10:02 annakaa napisała: > właśnie o to chodzi :) > czy zna ktoś może jeszcze w Warszawie?? novum jest w warszawie;) nie bylam tam nigdy ale po poronieniu lecze sie u profesora z bialegostoku. zanim do niego trafilam poczytalam o leczeniu nieplodnosci i poroniec nawykowych. w dziale nieplodnosc byla inseminacja nasieniem dawcy. koszt calosci to ok 1000-1200 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: bank spermy 28.12.04, 09:59 Gość portalu: Albano Boczello napisał(a): > Tak sobie myślę że byłby to niezły pomysl. Wiele się na tym forum mówi o > samotności a szczególnie kobiety dlatego po co starać się im o chłopa i > poruszać niebiosa skoro mozna zapłodnic sie i juz nie być samotną tylko >samotna matką z dzieckiem starośc będzie juz lepiej wyglądać bo ktoś moze podac kube z woda a nie parzyc jakiemus staremu ramolowi ziólka ----------- Odpowiedz Link Zgłoś