kobieta_na_pasach 14.01.05, 13:41 zajrzyjcie do tego linku, tam jest moja bratanica, ktora spiewa. sa tez probki trzech utworow z ich plyty, dla mnie rewelacja! www.velvetonline.de/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:44 podoba ci się tak zwyczajnie czy dlatego, że bratanica śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:46 nie tylko mnie sie podoba, wiec chyba tak zwyczajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:50 zamiast pytac po prostu posluchaj, klika sie na discografie i sa tam 3 utwory. jak na grupe szkolna uwazam , ze bardzo fajnie. oczywiscie mozesz miec inne zdanie, bo to nie twoja bratanica:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:56 głos ma ładny, ale muzyka smętna.Takie jest moje zdanie, nie gniewasz się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moja krew:))) 14.01.05, 14:00 no smętna, raczej do sluchania. moze pozostale utwory sa bardziej rytmiczne, jak dostane plyte to ocenie. nie gniewam sie, bo są rozne gusty muzyczne. fakt, ja do tego podchodze emocjonalnie. chcialam sie pochwalic, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: moja krew:))) 14.01.05, 14:07 a pewnie, masz cię czym pochwalić, kochana!! :)Ja też mam bliską osobę (rodzina) super sławną, ale to stary chłop, więc teoretycznie nie mam się czym pochwalić :) ile lat ma ta twoja bratanica? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:47 ja nie mam głośników, ale gratuluję talentu w rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moja krew:))) 14.01.05, 13:51 talent ma po mnie, niedoszlej aktorko-piosenkarce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ktory to paszet z dostepnych? 14.01.05, 14:06 pieknego tam nic nie wdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ktory to paszet z dostepnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:47 a co moze byc piekniejszego od ciebie? chyba tylko palac kultury, palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: moja krew:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:48 kliknij na 6tke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: moja krew:))) 14.01.05, 14:54 Fajna i wygląda bardzo sympatycznie. Dobrze cieszyć się z czyjegoś osiągnięcia. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: moja krew:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:06 dzieki:)) szkoda , ze zmienila kolor wlosow na czarny, miala sliczny naturalny blond. ale pewnie zmadrzeje i wroci kiedys do swojego koloru. ciesze sie jej szczesciem, bo dotychczas roznie u niej bywało... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: patrz pani 14.01.05, 15:09 taka zwykła obierzyna a ma taką śliczną i uzdolnioną bratanicę :) Gratuluję ze szczerego serducha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: moja krew:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:08 Bravo, bravo! Odpowiedz Link Zgłoś