Gość: kasica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:17 nic nie widac na tych czarnobialych zdjeciach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiczkok Re: Ciepło - zimno IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.05, 15:45 Nic nie widać? Typowo polskie podejście do fotografii mody. Niestety polskiemu społeczeństwu brakuje edukacji wizualnej. Wierz mi Kasico, żeby dobrze przedstawić modę, nie trzeba jej dużo pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Ciepło - zimno IP: *.chello.pl 24.01.05, 00:50 no to oswiec mnie, niewyedukowana wizualnie, w co jest wlasciwie ubrana ta pani: kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/5,53660,2504792.html?x=0 - udalo mi sie wypatrzec, ze w czarna spodnice, czyli, ze modne sa czarne spodnice. czy cos jeszcze artysta chcial przez to powiedziec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makarena Re: Ciepło - zimno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:18 sesja bardzo fajna. nie wiem czemu sie czepiasz Kasico. zauwazyłam, ze w Wysokich Obcasach moda jest bardzo zróznicowana. Podoba mi sie takie podejscie do tego tematu. Raz cos bardziej podoba sie mojej mamie a raz bardziej mnie. Tym razem zdjęcia i ubrania podobaly sie nam tak samo. Uwazam, ze to dobrze ze dzial mody nie zmierza w jednym nudnym kierunku, jak niektore inne pisma. W skali od jednego do pięciu daje ostatniej modzie 4 z plusem. pozdrawiam całą redakcję, stała czytelniczka z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Ciepło - zimno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 20:03 kolejna aseksualna sesja.spodnice za kolana, szarosci, jednym slowem jak zakryc cala swoja kobiecosc i zniknac w tlumie. Temat cieplo-zimno wskazuje na zabawna, wysublimowana gre miedzy codziennoscia a erotyka. na zdjeciach nie ma codziennosci ani namietnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś