Gość: kież IP: 195.69.82.* 30.04.09, 17:45 "Microsoft chce wrócić do znanego z XP podziału na dwie główne wersje: Home i Pro" - suchar. I nie wciskajcie kitu, ze to niepotwierdzona plotka. To juz wiadomo oficjalnie od miesiaca, jak nie dluzej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: devinette Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.c198.msk.pl 01.05.09, 15:16 Se7en to analogia do świetnego filmu pod tym samym tytułem ;) Link Zgłoś
Gość: apx Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 18:32 Kież kłania się czytanie ze zrozumieniem przecież jest napisane że to już nie plotka tylko oficjalny komunikat Microsoftu Link Zgłoś
Gość: lol Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.lcs.net.pl 02.05.09, 12:48 to zeby uruchomic xp trzeba bedzie teraz miec lepszy sprzet niz na sama 7ke.... ktora jest i tak bardziej wymagajaca niz xp...? cos mi to wyglada na napedzanie rynku hardware'u przez robienie najbardziej rozpowszechnionego systemu bardziej wymagajacym Link Zgłoś
Gość: kyro Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 14:05 @lol, aby emulować system w innym systemie potrzeba troszkę lepszej maszyny. Wiadomo to nie od dziś. Link Zgłoś
Gość: bexol1985 Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 09:44 Dziwny pomysł. Dlatego uważam, że najlepszym rozwiązaniem jest VISTA ;D Mistrzostwa Świata RPA 2010 Link Zgłoś
Gość: Flowerking Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 07:53 A ja sobie tak czasami wyglądam z Linuxowego światka i patrzę co tam słychać po drugiej stronie, tej, hmm jak większości się tłucze do głowy, jedynie słusznej i właściwej strony M$ Windows. I nie żałuję zmiany OS na cywilizowany, z rodziny UNIX. Teraz to ja robię z kompem co chcę, a nie na odwrót . ;- ) Link Zgłoś
Gość: KrólChwastów Re: Windows 7 - Microsoft się rozgadał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:09 Mam FSO 125p i to ja robię z samochodem co chcę a nie na odwrót. Jak chcę to robie remont silnika pod domem (u sąsiada w nowym aucie nawet silnika nie widać ino jakiś plastyk), jak chcę chamować bez poślizgu to na czuja, a nie jakieś ABSy, wogule wolność (wiatr we włosach bo blacha nieszczelna). Link Zgłoś