Gość: frisky2 IP: 62.233.139.* 24.05.02, 16:26 Siedza ludzie przez caly dzien pracy na forum, i w dodatku juz o 15-16 zwijaja sie do domu. Co na to szefowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: Za co wam placa? IP: 194.181.183.* 24.05.02, 16:27 a nie pomyslales, ze moze to szefowie?:) Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Siedza ludzie przez caly dzien pracy na forum, i w dodatku juz o 15-16 zwijaja > sie do domu. Co na to szefowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Za co wam placa? IP: 62.233.139.* 24.05.02, 16:28 Gość portalu: gucio napisał(a): > a nie pomyslales, ze moze to szefowie?:) > I ich firmy jeszcze egzystuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Za co wam placa? IP: 194.181.183.* 24.05.02, 16:29 no przeciez jakby nie egzystowaly to by nie byli szefami, nie? Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > a nie pomyslales, ze moze to szefowie?:) > > > > > I ich firmy jeszcze egzystuja? Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: Za co wam placa? 24.05.02, 16:27 Za myślenie za kierowanie innymi za twórczość i kreatywność za umiejętność robienia kilku rzevczy na raz.. i to nieźle płacą Bo tak naprawdę liczy się wykon. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Za co wam placa? 24.05.02, 16:28 A Ty co, jesteś z FBI ? Czy z Doradztwa Personalnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Za co wam placa? IP: 62.233.139.* 24.05.02, 16:30 Ja jestem obywatel zatroskany o losy gospodarki tego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Za co wam placa? 24.05.02, 16:32 to lepiej się zainteresuj projektami nowych beznadziejnych ustaw, które chcą wprowadzić niektóre kluby poselskie....to jest przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Za co wam placa? IP: *.ewave.at 24.05.02, 17:03 Jestem szefowa -nie wstydze sie tego!I w dodatku wszystkim swoim polskim podwladnym pozwalam korzystac ze swojego sluzbowego komputera,zeby sobie pogadaly na tym i nie tylko na tym forum.Stad roznorodnosc nickow.Trzeba dbac o komfort i dobra atmosfere pracy podwladnych.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume za wykonanie zadań na czas 24.05.02, 16:36 za myślenie za pomysły za wdrożenie w/w natomiast na pewno nie płacą mi za odsiadywanie dupogodzin i przewalanie papierków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: za wykonanie zadań na czas IP: 62.233.139.* 24.05.02, 16:37 suzume napisał(a): > za myślenie > za pomysły > za wdrożenie w/w > > natomiast na pewno nie płacą mi za odsiadywanie dupogodzin i przewalanie > papierków To po co siedzisz w pracy, skoro wszystko zrobilas na czas i jeszcze przez kilkanascie godzin dziennie mozesz pisac na forum? NIe lepiej gdzies wyjsc, wyjechac, poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: za wykonanie zadań na czas 24.05.02, 16:41 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > To po co siedzisz w pracy, skoro wszystko zrobilas na czas i jeszcze przez > kilkanascie godzin dziennie mozesz pisac na forum? NIe lepiej gdzies wyjsc, > wyjechac, poczytac? kochany pisuję w międzyczasie, bo mam podzielną uwagę kilkunastu godzin na forum nie osiągnęłam jeszcze nigdy, więc schowaj sobie uszczypliwość na inną okazję i uspokajam Twoja zatroskane sumienie - nie płacą mi obywatele. nie byłoby ich stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: za wykonanie zadań na czas IP: 62.233.139.* 24.05.02, 16:45 NIe pisalem ze ci placa obywatele. tylko sobie mysle, ze jednak z etosem pracy w PL nie jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: za wykonanie zadań na czas 24.05.02, 16:49 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > NIe pisalem ze ci placa obywatele. tylko sobie mysle, ze jednak z etosem pracy > w PL nie jest najlepiej. Wiesz, wszystko zalezy od zdolności i możliwości...Etos etosem a ja swoje zdolności przekładam na kasę ...A są tacy co nawet o tym nie pomyślą ..W sumie nie wiem czy sie cieszyć ze goście u mnie na budowie grzeją tylo piwko/jabole a nie np. siedzą na forum... ale wtedy by było..ściany jeszcze bardziej proste.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: za wykonanie zadań na czas 24.05.02, 16:52 wolne zawody mają inne prawa i obowiązki pzdr ciepło, su Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Za co wam placa? IP: *.desy.de 24.05.02, 16:56 ja tez sie czasem zastanawiam... zwlaszcza, jak slysze uwagi typu: "co?? wyniosles sie, bo nie masz nic do powiedzenia/nic na swoja obrone??" PO POL GODZINY MILCZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Za co wam placa? IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.05.02, 18:30 Gość portalu: sagan napisał(a): > ja tez sie czasem zastanawiam... > > zwlaszcza, jak slysze uwagi typu: > "co?? wyniosles sie, bo nie masz nic do powiedzenia/nic > na swoja obrone??" > PO POL GODZINY MILCZENIA! > Sagan, serdecznie pozdrawiam, nie wiem dlaczego, ale Twoj post przemawia do mnie bardzo, od pierwszego dnia na tym forum czytam o spieprzaniu stad ze strachu, o tym jak to ktos sie wyniosl, bo sie spalil, jak to ktos cos komus powiedzial i teraz musi stad wiac, ludzie... To forum jest wirtualne, wypisuje sie tu mniejsze i wieksze glupoty siegajace tamatyka od sasa do lasa, ja nie wiem jak tu sie czegos bac, co mi grozi jesli stad nie nawieje gdy cos przeskrobie, tu jest czasem jak w snie pijanego idioty, wszyscy chca byc najmadrzejsi, najbardziej blyskotliwi, najbardziej oczytani i przewaznie rozdeptac drugiego jak robaka, wtedy poczuja, ze triumfuja, niewazne, ze to wszystko wirtualnie i prostacko. Widze tu jeszcze tendencje wlazenia sobie wzajemnie w dupy. Tez nie wiem kiedy niektorzy pracuja w tych biurach, ale generalnie cos w tym forum jest, co trzyma jak klej logo :)) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i apeluje o wiecej wzajemnej zyczliwosci. Zeby byc kims nie trzeba koniecznie robic z kogos innego nic, to nie jedyny sposob, naprawde. cze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do MIrelki IP: *.ewave.at 24.05.02, 20:50 Jak na to wpadlas kochanie?A poza tym:co u Ciebie.Latem jade na dwa dni do Grecji.jaka tam pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do MIrelki IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 25.05.02, 00:35 Gość portalu: Vika napisał(a): > Jak na to wpadlas kochanie?A poza tym:co u Ciebie.Latem jade na dwa dni do > Grecji.jaka tam pogoda? Vika to idziemy na piffskooo!! Pogadamy sobie i ja stawiam jako gospodarz:))) gdzie mam Ci dac fołnnamber, zebysmy sie skontakciły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasia Re: Za co wam placa? IP: *.net-arena.pl 24.05.02, 20:56 Mnie niestety zaczęli płacić mniej i argumentem było nadużywanie netu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Za co wam placa? IP: *.ewave.at 24.05.02, 21:41 Gość portalu: gasia napisał(a): > Mnie niestety zaczęli płacić mniej i argumentem było nadużywanie netu :( A to idioci!!!Przeciez pracownik lepiej pracuje jak jest mu w pracy wesolo i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia stacja irytacja 25.05.02, 18:38 mnie placa za irytowanie innych ludzi i szerzenie moich infantylnych pogladow :P:P Odpowiedz Link Zgłoś