kasprowiczw 01.02.05, 10:01 Polecam fryziera w Warszawskim Hotelu Sheraton, salon EMPIRE. Stylista Kuba, były stylista fryzur naidrzszego z Warszawskich salonow w polsce JCQUES DESSANGE, POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: CZY MASZ JUŻ FRYZIERA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:29 kasprowiczw napisała: > Polecam fryziera w Warszawskim Hotelu Sheraton, salon EMPIRE. > Stylista Kuba, były stylista fryzur naidrzszego z Warszawskich salonow w > polsce JCQUES DESSANGE, POLECAM!!!!!!!!!! Mamusia nie uczyła że co najdroższe nie musi być najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
kingaf3 Re: CZY MASZ JUŻ FRYZIERA??????? 01.02.05, 13:47 Powiedz ile kosztuje ten super fryzjer ? Np. Stylizacja , mycie, czesanie , kolor ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasprowiczw Re: CZY MASZ JUŻ FRYZIERA??????? 04.02.05, 12:02 strzyzenie+modelowanie od 50 do 100 zl, klolor od100 do 250, jas zaplacilam 280 zl mam dlugie wlosy. Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
kasprowiczw Re: CZY MASZ JUŻ FRYZIERA??????? 04.02.05, 12:08 kingaf3 napisała: > Powiedz ile kosztuje ten super fryzjer ? > Np. Stylizacja , mycie, czesanie , kolor ? strzyz+stylizacja+ klolor w granicach 280.00zl mam dlugie wlosy za ramiona. Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: CZY MASZ JUŻ FRYZIERA??????? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 04.02.05, 12:04 a ja polecam swojego- ma na imie Albert, salon na Zgody na tylach Zary obok salonu Plusa. Suer stryze:) Odpowiedz Link Zgłoś