euzebio56 20.01.08, 13:58 Dlaczego w nocy budząc się w lęku mam "trzęsawkę" i bóle w górnej części klatki piersiowej karku i tyłu głowy. Czy ktoś tak ma i dlaczego tak się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Stany lękowe 20.01.08, 14:24 mają to wszyscy, którzy mają nerwicę czy przestaniesz wreszcie zakładać rózne nerwicowe wątki i pójdziesz do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
euzebio56 Re: Stany lękowe 23.01.08, 11:49 dlaczego bronisz mnie prosić o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1812 Re: Stany lękowe 29.01.08, 17:51 powiem ci moze to byc zespol leku napadowego a skad to wiem bo sama to przeszlam nagle np w kolejce sklepu czy gdzie kolwiek serce moje nabieralo takiego tempa ze nie nadazalam oddychac i ogromny strach o wlasne zycie panika w tym momencie wbijala mnie do ziemi bralam i biore do tej pory paxtin przepisany przez lekarza tobie tez radze sie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
baska192 Re: Stany lękowe 29.01.08, 18:56 Bartonella choroba pochodzenia odkleszczowego.Takze pchly,wszy,pajaki moga to przenosic.Masa ludzi z borelioza ma takie stany lekowe.A zwlaszcza przy bartonelli.Przebadaj sie w kierunku boreliozy. Odpowiedz Link Zgłoś
euzebio56 Re: Stany lękowe 29.01.08, 19:59 Robiłem testy i na szczęście nic z borelozą Odpowiedz Link Zgłoś