coalka 29.05.02, 09:22 Suzumenko kochana, nie dostalam od Ciebie przepisu na chleb. Codzien sprawdzam skrzynke a tu nic. Tylko slinka cieknie. :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: DO SUZUME IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:25 ciebie tez wystrychnela na dudka? to dla niej typowe. obiecuje, zwodzi a potem figa. nieutulony w zalu, g coalka napisał(a): > Suzumenko kochana, nie dostalam od Ciebie przepisu na chleb. > Codzien sprawdzam skrzynke a tu nic. Tylko slinka cieknie. > > :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:30 gucior, nie szkaluj bo Ci dzień słonia zrobimy w bagie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:31 adzik, dzizus. i ty brutusie przeciwko mnie? agick napisał(a): > gucior, nie szkaluj bo Ci dzień słonia zrobimy w bagie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:33 gutek, co się tak skarżysz po obcych ludziach, wstydu nie masz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:34 a co kurna, nie mozna? szukam jakiejs przyjaznej duszy bo mnie w bagnie molestuja. kwik napisał(a): > gutek, co się tak skarżysz po obcych ludziach, wstydu nie masz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:36 w bagnie? molestują? a niby kto? gutek, normalnie masz jakiś urojenia* ps* urojenia = roje = trutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:38 a wasia? a glencio? a obojetna su? ps roje = troje = bol glowy kwik napisał(a): > w bagnie? molestują? a niby kto? gutek, normalnie masz jakiś urojenia* > > ps* urojenia = roje = trutnie > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:42 wasia molestuje komandora, glencio Ciebie nie molestuje (tak mi się wydaje, nie wiem na 100%, bo niby skąd), a obojętność su bierzesz za molestowanie? gutek, nie pij rano, bo oprócz sklerozy pojawiły się urojenia. strach pomysleć, co będzie dalej. > ps roje = troje = bol glowy proszeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:45 a po co myslec? g ps. proszeczek bardzo prosze. kwik napisał(a): > wasia molestuje komandora, glencio Ciebie nie molestuje (tak mi się wydaje, nie > > wiem na 100%, bo niby skąd), a obojętność su bierzesz za molestowanie? gutek, n > ie > pij rano, bo oprócz sklerozy pojawiły się urojenia. strach pomysleć, co będzie > dalej. > > > ps roje = troje = bol glowy > proszeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:46 > a po co myslec? bo myślenie ma kolosalną przyszłość (w przeciwieństwie do przeszłości) masz jeszcze szklankę. wody, gutek, wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:51 dziekuje przyjacielu. wody ci u mmnie dostatek (pije juz 4 szklanke po 3 kawach zreszta). kwik napisał(a): > > a po co myslec? > > bo myślenie ma kolosalną przyszłość (w przeciwieństwie do przeszłości) > masz jeszcze szklankę. wody, gutek, wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:56 tak wiem. moze powinienem sie ustatkowac i skonczyc z lekkoduchostwem? a moze lepiej umrzec mlodo? no nie wiem. redakcjo doradz. kwik napisał(a): > jak zwykle przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:58 zaśpiewaj sobie: it's my life tada da da ram. i życie stało się prostsze. > tak wiem. moze powinienem sie ustatkowac i skonczyc z lekkoduchostwem? a moze > lepiej umrzec mlodo? no nie wiem. redakcjo doradz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 10:03 zaspiewalem it's my life i sie normalnie poplakalem jaj bobr. do d. z taki radami, kochana redakcjo. kwik napisał(a): > zaśpiewaj sobie: it's my life tada da da ram. > i życie stało się prostsze. > > > > > tak wiem. moze powinienem sie ustatkowac i skonczyc z lekkoduchostwem? a m > oze > > lepiej umrzec mlodo? no nie wiem. redakcjo doradz. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO GUTKA 29.05.02, 10:10 > zaspiewalem it's my life i sie normalnie poplakalem jaj bobr. do d. z taki > radami, kochana redakcjo. gutek, z tobą coś źle dzisiaj, jak widzę. przytulić cię i pogłaskać? wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: DO GUTKA 29.05.02, 09:47 to było poniżej pasa, gutek nie odzywam się do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: DO GUTKA IP: 194.181.183.* 29.05.02, 09:50 no co ty? przeciez wiesz, ze ja tak z tesknoty bredze i chwytam sie ostatnie coalki ratunku:) suzume napisał(a): > to było poniżej pasa, gutek > nie odzywam się do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: DO GUTKA 29.05.02, 10:13 jeśli chodzi o honor bagna - zawsze !! bagno święta rzecz a zły to słoń, co własne bagno kala..... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume coalka 29.05.02, 09:46 nie wiem dlaczego. dziś wieczorem wyślę jeszcze raz. pozdrawiam, su Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: su... 29.05.02, 10:17 a czy ja mogę dostać przepis na szaszłyk z koleżanki, co mnie denerwuje w b.. [cenzura]...? szef uciekł i zabarykadował się na tarasie - ale ugryzł mnie rękę... co się dzieje - eks prezes pzu zjada kartę sim i gryzie faceta CBŚ, ten mój gryzie mnie w rękę.... zdziwiona Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 29.05.02, 10:20 gryzonie z tonącego statku... ale to b.. = nie chodzi o bagno? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik, uważaj... 29.05.02, 10:24 teraz użyję słowa zakazanego ale nie jesteśmy w bagnie więc może nie będzie tak źle - chodzi mi o biuro.... w bagnie wszystkich kocham.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik, uważaj... 29.05.02, 10:41 agick napisał(a): > jes, jes.... > do it to mi bajby... one more time? Odpowiedz Link Zgłoś