Dodaj do ulubionych

ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ

04.02.05, 15:09
Lecę, muszę zdążyć - pa!
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 04.02.05, 17:01
      a ja sie ciesze, ze ta hiene zwolnili. to co zrobil nie mialo nic wspolnego z
      rzetelnoscia dziennikarska, bowiem dziennikarz musi patrzec na dobro spoleczne.
      dla mnie wildstein jest bardziej radykalny niz giertych czy maciarewicz... tfu!
      ale parszywe towarzystwo!
      • Gość: lek med Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:14
        proponuję trochę relaksu i ćwiczeń medytacyjnych, bo taka ilość jadu i
        nienawiści może mieć zły wpływ na rozwój płodu. Rozumiem jednak, że głupota i
        nienawiść są typowe dla ludzi o poglądach lewicowych. Proponuje psychoterapię i
        lekturę książek ludzi mądrych i inteligentych (nie mylić z intelektualistami)
        • Gość: gość Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:33
          Choć nie myślę że to był najlepszy sposób z możliwych uważam że ktoś to w końcu
          musiał zrobić. i z ubawieniem patrzę jak sie wszystkie szpicle denerwują. I
          dobrze. Myśleli że im ujdzie to na sucho jak świnie innym podkładali. A tu
          kuku! :))
        • pimpek_sadelko Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 04.02.05, 19:41
          Gość portalu: lek med napisał(a):

> proponuję trochę relaksu i ćwiczeń medytacyjnych, bo taka ilość jadu i
          > nienawiści może mieć zły wpływ na rozwój płodu. Rozumiem jednak, że głupota i
          > nienawiść są typowe dla ludzi o poglądach lewicowych. Proponuje psychoterapię
          i
          >
          > lekturę książek ludzi mądrych i inteligentych (nie mylić z intelektualistami)
          wsadz sobie porady w buty, bedziesz wyzszy. o zdrowie mojego dziecka nie musisz
          sie troszczyc, robie to ja, maz i moj lekarz.
          lewicowa? hehehehe wcale nie, ale do oszolamstwa mi daleko doktorze:P
          • Gość: wacek Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:21
            właśnie pimpek pokazujesz że jednak tak daleko jak byś chciała do oszołomstwa to
            nie upadłaś. Tylko tacy hipokryci jak ty wydają moralne wyroki innych nazywając
            hienami. Popatrz się szerzej na kontekst całej sprawy a nie kieruj się histerią
            którą wtłacza takim jak ty gąbczastym mózgom Gazeta Wybiurcza
            • pimpek_sadelko Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 12:58
              patrze szerzej. mam tylko inne zdanie od Ciebie to tak boli?
              to niech Cie skreca dlaej, nic na to nie poradze, ze czuje i mysle odmiennie
              niz Ty.
              nie lubie wildsteina, nie jest dla mnie rzetelnym dziennikarzem. jesli tak go
              popierasz to po co nam IPN? zlikwidujmy go, dajmy lustracje tylko w lapy
              politykow i dziennikarzy, po co am naukowcy, po co historycy? dwoch wildsteinow
              i po lustracji w rok. a ze po drodze bedzie masa pokrzywdzonych to nikogo nie
              obchodzi do momentu, w ktorym sam nim nie jest.
          • Gość: lek med Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 01:57
            jestem bardzo dobrym lekarzem. Dałem poradę za darmo. Ale możesz się leczyć
            sama. Niewątpliwie otyłość często źle wpływa na psychikę a z pewnoscią na
            zdrowie.
            • pimpek_sadelko Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 22:37
              Gość portalu: lek med napisał(a):

> jestem bardzo dobrym lekarzem. Dałem poradę za darmo. Ale możesz się leczyć
              > sama. Niewątpliwie otyłość często źle wpływa na psychikę a z pewnoscią na
              > zdrowie.
              jestes kiepskim lekarzem w takim razie. bo normalny i dobry lekarz wie, ze
              przez internet porad sie nie udziela. pacjenta nalezy conajmniej zobaczyc o
              badaniu juz nie wspomne. poza tym, zebys mnie leczyl musialabym ( upasc na
              glowe) wybrac Cie na mojego lekarza. nie szykuje sie na to, bo moj maz jest
              lekarzem i sobie swietnie radzi:P "doktorze" od siedmiu bolesci.
    • rachela180 Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 10:55
      Było pełno luda i różne ciekawe osobistości, od Lisiewicza "Lenina", poprzez
      Pietrzaka na Wrońskim z GW kończąc :)))))))))
      • alpepe Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 10:58
        dziecko, czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, czym sie podniecasz???I jak głupio
        to wygląda?
        • Gość: gość Szpicle do rezerwatu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:02
          a tam do harówy odrabiać to co napsuli!
      • Gość: Mala Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.crowley.pl 05.02.05, 11:07
        zaraz, zaraz, ja bylam na tej samej pikiecie... gdzie Ty widzialas Wronskiego??
        W tlumie gdzies byl? Bo na pewno nie przemawial.
        • Gość: kiss Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:52
          a co to znowu za wronski, ten od wronski beat?
      • pimpek_sadelko Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 22:38
        rachela180 napisała:

> Było pełno luda i różne ciekawe osobistości, od Lisiewicza "Lenina", poprzez
        > Pietrzaka na Wrońskim z GW kończąc :)))))))))

myslalam, ze wronski w polsacie robi.
        • Gość: Mala Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.crowley.pl 06.02.05, 09:47
          czy Wam sie Wronski z GW ze Skowronskim z Polsatu nie pomylil???
    • komusze.dzieci Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ 05.02.05, 13:56
      Redaktor W. to biedny świr, którego sytuacja przerosła. Najlepszy prezent
      zrobił byłym jawnym, etatowym pracownikom dawnych służb specjalnych. Ci
      pracowali w resortach oficjalnie i ujawnienie ich danych publicznie im nie
      zaszkodzi.
      Swoją drogą miło popatrzeć jak środowisko dawnej pożal się Boże "pozycji"
      własnie się zagryza przy oklaskach żądnego krwi i nazwisk tłumu.
      • Gość: patpat Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: 195.117.129.* 05.02.05, 14:58
        Ciekawe o jakiej opozycji mówisz, tej z SB ? Oświeć mnie, proszę .

Pozdrawiam
      • Gość: red nacz A M Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:59
        przestań nam zaśmiecać komputer kolejnymi nickami których się nie używa i pisać
        teksty które wyglądają na pisane przez debila z lpr prowokacje
        • Gość: ciotka _racheli Re: ZA POŁ GODZINY PIKIETA POD RZEPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:52
          A Rachela,biedne dziecko, powiewając chorągiewką znów pognała przed orkiestrą;)))
          Ale ona tak już ma i w realu i w wirtualu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka