.klamka. 30.05.02, 17:53 ...tak ja mi sie nie chce... to by dopiero bylo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piega97 Re: Sztuka polega na tym, aby... 30.05.02, 18:03 Właśnie,żeby mi się chciało żyć, być dobrą i pogodną mamą, cieszyć tym,że świeci słońce.........:-(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: Sztuka polega na tym, aby... 30.05.02, 18:17 hmm, ale ja jestem ogolnie strasznie szczesliwa... tylko nie chce mi sie robic kilku rzeczy, ktore niestety musze... (chociaz moj chlopak zwykl powtarzac: "nic w życiu nie musisz kochanie, tylko CHCESZ!"), ale jakos mnie to nie przekonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Sztuka polega na tym, aby... 30.05.02, 19:42 piega97 napisał(a): > Właśnie,żeby mi się chciało żyć, być dobrą i pogodną mamą, cieszyć tym,że > świeci słońce.........:-(((((((((((((((((((( Miej marzenia, choć odrobinę realne marzenia i staraj się je realizować - to daje siłę oraz motywację do życia i podnosi na duchu, szczególnie kiedy widzisz, że po kolei realizujesz cele cząstkowe, które zmierzają do realizacji tych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś