Gość: Agunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:03 Upijam się na smutno jestem sama ,chciałabym z kimś ,ale rzucił mnie facet czuję się okropnie. Kto mnie pocieszy ??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiss Re: Upijam się ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:07 w jakim mieście cię pocieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Upijam się ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:22 w Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
anja.riddle Re: Upijam się ....... 06.02.05, 17:13 Stare, ale jare: Za autobusem i za facetem biec nie trzeba, będzie następny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Upijam się ....... IP: *.dialup.sprint-canada.net 06.02.05, 18:16 To czym sie tam pocieszasz. Ile juz masz w glowce, a ile w butelce zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Upijam się ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:22 piję sobie koniak ,a w butelce to już nie wiele zostało ,ale by się coś znalazło Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Upijam się ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:23 tzn. Agunia nick mi się pomylił !!! Pa,Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Upijam się ....... IP: *.dialup.sprint-canada.net 06.02.05, 19:01 Skoro juz ci sie nick zaczal mylic, to wierze ci ze w butelce malo koniaczku zostalo. Z twoja glowka najgorzej jeszcze nie jest, bo pomylki wciaz potrafi zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś