laurka-1 09.02.05, 07:33 dziewczyny poradzcie jak ich się pozbyć mam na mysli te boczki które wylewają się z biodrówek, czy są jakieś cwiczenia albo coś podobnego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: uciążliwe boki 09.02.05, 07:47 trzeba się wyćwiczyć w zjadaniu mniejszych ilości pokarmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: uciążliwe boki IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.02.05, 08:27 kurcze, no nie żartuję a wiesz po nicku moge się domyslać że twoje boki to prawdziwe opony od traktora ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: uciążliwe boki IP: *.ecofis.de 09.02.05, 09:11 nie ma to jak porzadne boki. sama wiem, co to jest wlasnie je zrzucam na slub, a niedzwidzica ma racje: to jedyna sluszna metoda. Dieta MZ - Mniej Zrec Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: uciążliwe boki 09.02.05, 09:17 no, nie jesteś zbyt miła, ale dam CI radę: zmień fason spodni. Biodrówki są niewdzięczne pod tym względem, trzeba być naprawdę szczupłym, aby nic się nie wylewało. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: uciążliwe boki 09.02.05, 11:49 zmartwię cię kochaniutka, mam kibić osy a tobie życzę więcej czasu na literaturę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm spadaj laurka albo nie obrazaj ludzi:> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: nie nosić biodrówek, ale normalne spodnie:-) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 09.02.05, 09:24 Przy okazji poszukam porady. Szukam własnie normalnych spodni z wysokim stanem. Jakie firmy je jeszcze produkują? Bo do cholerki jasnej nie moge znalezc. Szukam sopdni do pracy. Mieszkam w UK dlatego raczej pytam o firmy nie sklepy. Wszystkie jakie dotad przymierzalam koncza sie na biodrach, a ja szykam takich do tali. Paranoja jakas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: nie nosić biodrówek, ale normalne spodnie:-) IP: *.ecofis.de 09.02.05, 09:27 jak poszukasz takich z normalnego materialu, to powinnas predzej czy pozniej znalezc w kazdym sklepie. Obawiam sie jednak, ze jak szukasz jeansow, to bedzie wiekszy klopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie normalne spodnie IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 09.02.05, 12:59 jeansy z taia w miejscu talii szyje Olsen. M&S tez ma takie, tyle ze jeansow w letniej kolekcji chyba nie ma, ale normalne spodnie jak najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniii Re: uciążliwe boki 09.02.05, 11:59 twister, sklony w boki, leżenie na boku z unoszniem nogi ..itd Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz PRzeciez to zaden problem 09.02.05, 12:03 Sam widzialem - wystarczy ze tez troche mango telezakupy poogladasz to znajdziesz tam mase sposobow by szybko i niemeczaca sie ich pozbyc. A takie pierdoly jak dieta i cwiczenia zostaw frajerom:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: uciążliwe boki 09.02.05, 12:36 A mnie jedno zastanawia: dlaczego kobiety z uporem maniaka wciskają się w biodrówki o numer za małe? To nie żadna złośliwość do ciebie laurko, tak pytam przy okazji. Notorycznie widuję laski, naprawdę zgrabne i szczupłe, jednak wciśnięte w za ciasne biodrówki, tak, jakby ten nawis nad paskiem był właśnie efektem zamierzonym. Numer większe spodnie i panna wyglądałaby super - a z własnej woli tak się katuje i jeszcze jak to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: uciążliwe boki 09.02.05, 12:40 A dalczego faceci ubiera bluzy o numer za duze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istna Re: uciążliwe boki IP: *.chello.pl 09.02.05, 12:44 To juz lepiej spytaj dlaczego łażą w spodniach z krokiem w kolanach:) Tak by można bez końca, ale nie o to pytam. A btw, tobie się to podoba, jak kobiecie spodnie wrzynają się w biodra i brzuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: uciążliwe boki 09.02.05, 12:49 Nie nosić biodrówek, resztą już są passe Odpowiedz Link Zgłoś