Dodaj do ulubionych

Na solarium łóżko stojące z winda....to niby co to

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:21
jest??Ta winda to w jakim celu tam sie znajduje i o co tu chodzi?????:-
)))))))))
Obserwuj wątek
    • spazmus Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:22
      To zjazd do masarni :)))))))
    • six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:26
      żeby w pracy rozwiązywać krzyżówki, koleżanko, no naprawdę! :)))))))))))
      • Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:28
        no ja Ciebie nie rozumiem...w jakiej pracy??Na Solarium był napis "Łóżko lazące
        i stojące z windą".............jakie krzyżówki???:-)
        • six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:33
          I co, łaziło to łóżko???? ;))))
          • Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:34
            ja jechałam autobusem i to przeczytałam no i jestem ciekawa..:-)))
            • six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:37
              aaaaha :))
              myślałam, że hasło w krzyżówce ;))))
              hmmm, to nie wiem
              • Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:40
                aaaaa załapałaaa;-))
                no właśnie i co z tą windą??:-))
        • Gość: Kasica Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:21
          zacytuje mojego tate: na plocie pisalo d..pa, chlop poglaskal i se wbil drzazge
      • boski.zawodowiec sixa pytanko do ciebie 10.02.05, 10:32
        powiedz dlaczego zakładasz czasami takie dziwne wątki np. o problemach z
        utrzymaniem higieny w miejscach intymnych lub o problemie z swiezym oddechem.
        Pytam z ciekawosci czy dla zartow to robisz czy moze faktycznie masz takie
        problemy?
        • Gość: mm boski tu sie mówi o solarium a ty se załóż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:33
          swój watek z pytaniem do sixy.................a wogóle to chyba sie czepiasz:PPP
        • six_a Re: OŚWIADCZENIE 10.02.05, 10:36
          Wszystkim zainteresowanym albo i nie, wyjaśniam, że boski zakłada durne wątki z
          czymś co przypomina mój nick, a potem jako jedyny spośród forumowiczów, pyta
          mnie o coś w związku z tym wątkiem, co, rzecz jasna, zdradza autorstwo.

taki z niego agent undercover
          Dzieciaku, nudzi Ci się, to sobie zatańcz!
          • mamdylemat Re: OS´WIADCZENIE 10.02.05, 10:41
            mysle, ze nawet tlumaczyc tego nie trzeba, six_a, wszyscy wiedzieli, ze te
            posty sa autorswta harcerzyka! hehehe dziecko se nowa zabawke znalazlo!
            • six_a Re: OS´WIADCZENIE 10.02.05, 10:49
              a nie, mi tam rybka :))))

dobra, boski, jest w takim razie gorzej niż myślałam, bo jeśli wszyscy widzą,
              że to wątki podrabiane, a ty jeden nie, to jaki z tego wniosek, szerloku od
              siedmiu boleści?
          • boski.zawodowiec Re: OŚWIADCZENIE 10.02.05, 10:41
            ja cie niegdy nie podrabiałem, naprawde:)
    • mamdylemat Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to niby 10.02.05, 10:29
      hehehe... a moze to o jakas piekarnie z certifikatem unii europejskiej
      chodzilo, co?
      • Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:32
        ale solarium to nie piekarnia:PPP
        • mamdylemat Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib 10.02.05, 10:39
          hehehe... jak zwal tak zwal...
          zasiegnelam informacji u kolezanki, ktora jest oblatana w tych sprawach. otoz
          jej zdaniem jest to solarium, ktore nie opala lampami tylko jakims proszkiem.
          jest bezpieczniejsze ale opalenizna jest bardziej krotkotrwala. moze to o to
          chodzi?
          • Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:41
            i niby co ?reklamuja sie ze maja łóżko stojące z winda...a nie "opalanie
            proszkiem",nie pasi mi to:-))
            • Gość: Kasica Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:22
              jeszcze jedno powiedzenie nie na temat: jakby szafa miala sznurki to by byla
              winda.
              Przepraszam rozbawilam sie.
              • Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:26
                ja tez sie rozbawiłam i nadal nie wiem po co łóżko ma windę;-))))
                • Gość: Kasica Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:32
                  moze zeby przeniesc na wyzsze poziomy swiadomosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka