Gość: mm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:21 jest??Ta winda to w jakim celu tam sie znajduje i o co tu chodzi?????:- ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spazmus Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:22 To zjazd do masarni :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:26 żeby w pracy rozwiązywać krzyżówki, koleżanko, no naprawdę! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:28 no ja Ciebie nie rozumiem...w jakiej pracy??Na Solarium był napis "Łóżko lazące i stojące z windą".............jakie krzyżówki???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:33 I co, łaziło to łóżko???? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:34 ja jechałam autobusem i to przeczytałam no i jestem ciekawa..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby 10.02.05, 10:37 aaaaha :)) myślałam, że hasło w krzyżówce ;)))) hmmm, to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:40 aaaaa załapałaaa;-)) no właśnie i co z tą windą??:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Na solarium łóżko stojące z winda....to niby IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:21 zacytuje mojego tate: na plocie pisalo d..pa, chlop poglaskal i se wbil drzazge Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec sixa pytanko do ciebie 10.02.05, 10:32 powiedz dlaczego zakładasz czasami takie dziwne wątki np. o problemach z utrzymaniem higieny w miejscach intymnych lub o problemie z swiezym oddechem. Pytam z ciekawosci czy dla zartow to robisz czy moze faktycznie masz takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm boski tu sie mówi o solarium a ty se załóż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:33 swój watek z pytaniem do sixy.................a wogóle to chyba sie czepiasz:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: OŚWIADCZENIE 10.02.05, 10:36 Wszystkim zainteresowanym albo i nie, wyjaśniam, że boski zakłada durne wątki z czymś co przypomina mój nick, a potem jako jedyny spośród forumowiczów, pyta mnie o coś w związku z tym wątkiem, co, rzecz jasna, zdradza autorstwo. taki z niego agent undercover Dzieciaku, nudzi Ci się, to sobie zatańcz! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OS´WIADCZENIE 10.02.05, 10:41 mysle, ze nawet tlumaczyc tego nie trzeba, six_a, wszyscy wiedzieli, ze te posty sa autorswta harcerzyka! hehehe dziecko se nowa zabawke znalazlo! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: OS´WIADCZENIE 10.02.05, 10:49 a nie, mi tam rybka :)))) dobra, boski, jest w takim razie gorzej niż myślałam, bo jeśli wszyscy widzą, że to wątki podrabiane, a ty jeden nie, to jaki z tego wniosek, szerloku od siedmiu boleści? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: OŚWIADCZENIE 10.02.05, 10:41 ja cie niegdy nie podrabiałem, naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to niby 10.02.05, 10:29 hehehe... a moze to o jakas piekarnie z certifikatem unii europejskiej chodzilo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:32 ale solarium to nie piekarnia:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib 10.02.05, 10:39 hehehe... jak zwal tak zwal... zasiegnelam informacji u kolezanki, ktora jest oblatana w tych sprawach. otoz jej zdaniem jest to solarium, ktore nie opala lampami tylko jakims proszkiem. jest bezpieczniejsze ale opalenizna jest bardziej krotkotrwala. moze to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:41 i niby co ?reklamuja sie ze maja łóżko stojące z winda...a nie "opalanie proszkiem",nie pasi mi to:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:22 jeszcze jedno powiedzenie nie na temat: jakby szafa miala sznurki to by byla winda. Przepraszam rozbawilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:26 ja tez sie rozbawiłam i nadal nie wiem po co łóżko ma windę;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Na solarium ?óz˙ko stoja˛ce z winda....to nib IP: *.ecofis.de 10.02.05, 11:32 moze zeby przeniesc na wyzsze poziomy swiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś