Gość: ona IP: *.chello.pl 02.06.02, 20:55 aborcja? Prosze podajcie ile to moze kosztowac w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 03.06.02, 16:04 naprawdę nikt z was nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ile kosztuje... 03.06.02, 16:08 A niby skąd mam wiedzieć, kiedy nie potrzebowałam się dowiedzieć? Może reszta z tego forum też nigdy nie była w tak ostatecznej sytuacji?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ile kosztuje... IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 16:10 1500-3000 zdajsie. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 03.06.02, 16:29 No tak,wygląda na to, że tutaj są tylko takie, które marzą o dzisiusiu, albo o tym, jak by tu swojego faceta wrobic w dzieciaka i zapomniec pigułki. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ile kosztuje... 03.06.02, 16:33 bella_ragazza napisał(a): > No tak,wygląda na to, że tutaj są tylko takie, które marzą o dzisiusiu, albo o > tym, jak by tu swojego faceta wrobic w dzieciaka i zapomniec pigułki. Zenada. Żenadą jest Twoja wypowiedź. Jak potrzebujesz fachowej pomocy, to się zwróć do odpowiedniej kliniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: ile kosztuje... IP: *.chello.pl 03.06.02, 18:06 Nie, no pewnie lepiej marzyć o aborcji, to nie jest żenada. Współczucie bella. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 03.06.02, 18:17 Tak, to wlaśnie marzenie mojego życia: wyskrobać takiego bachora o jakim wy marzycie: po kolei raczki nózki i tak dalej. Bo ja nie chce miec młodych a właśnie zaszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: ile kosztuje... IP: *.chello.pl 03.06.02, 18:30 To po co zaszłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: ile kosztuje... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.06.02, 20:27 bella_ragazza napisał(a): > Tak, to wlaśnie marzenie mojego życia: wyskrobać takiego bachora o jakim wy > marzycie: po kolei raczki nózki i tak dalej. Bo ja nie chce miec młodych a > właśnie zaszłam. Ty sie dobrze czujesz kobieto? Juz nie o to mi chodzi, ze chcesz usuwac ciaze, ale kogo chcesz urazic czy obrazic? Chyba tylko pokazac, ze nie dosc, ze zachodzisz w niechciane ciaze to jeszcze nie panujesz nad wlasna frustracja, udaj sie do psychologa, bo po tej aborcji mozesz miec jeszcze wieksze problemy ze soba niz teraz, serio. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: ile kosztuje... IP: *.chello.pl 03.06.02, 20:36 Renata, ja jej NAPRAWDĘ współczuję, zobacz, co się z nią dzieje...I spójrz, nikt w zasadzie nie zareagował... to chyba o czyms świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: ile kosztuje... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.06.02, 21:59 Gość portalu: Melba napisał(a): > Renata, ja jej NAPRAWDĘ współczuję, zobacz, co się z nią dzieje...I spójrz, > nikt w zasadzie nie zareagował... to chyba o czyms świadczy... Melba, ja tez jej wspolczuje, i to naprawde. Kobieta, ktora stoi przed aborcja jest naprawde nieszczesliwa i nie zmienia tego nic lacznie z jej krzykiem i przoba pokazania, ze ja to nie wzrusza, sama kiedys zdecydowalam sie na aborcje, tyle ze natura zalatwila to za mnie, ale to jest generalnie dramat i dla autroki watku tez. A ze nie ma reakcji? No coz, mnie sie wydaje, ze podawanie takich informacji, podawanie info gdzei mozna to zrobic, to przykladanie reki do tego i rozumiem ze nie kazdy chce miec to nawet w tak posredni sposob na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ile kosztuje... 04.06.02, 08:58 bella_ragazza napisał(a): > Tak, to wlaśnie marzenie mojego życia: wyskrobać takiego bachora o jakim wy > marzycie: po kolei raczki nózki i tak dalej. Bo ja nie chce miec młodych a > właśnie zaszłam. Najlepiej po "wyskrobaniu" od razu poddaj się sterylizacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 04.06.02, 09:26 Wolę nie mówić czemu ty powinnaś się poddać nudna kretynko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: ile kosztuje... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 04.06.02, 09:38 Bella ale dlaczego tak ostro do Agniechy? przeciez ma racje, skoro ne chcesz miec mlodych to najlepsza metoda zeby zapobiec ciazy w przyszlosci wlasnie sie wysterylizowac. No wiesz, dziewczyna dobrze ci radzi a ty do niej nudna kretynko? Niby uwazasz, ze towje wypowiedzi sa takie interesujace, czy tez wyzej cenisz swoj intelekt? Ej bella bella, wyluzuj kobito, tracisz panowanie nad emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ile kosztuje... 04.06.02, 09:43 Widzisz sama Reniu. Ja jej poradziłam coś, żeby nie miała więcej miotów. Jak chce się kochać jak kotka, to niech chociaż się wysterylizuje - taniej i bezpieczniej... dla niechcianego potomstwa. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 04.06.02, 10:37 Więcej twoich rad nie potrzebuję. Daruj sobie bo mnie nudzisz. Sama sie wysterylizuj, włącznie z resztkami mózgu, któe ci zostały. Denerwują mnie twoje głupie rady, lepiej już się więcej nie odzywaj, jak nie masz nic do powiedzenia na temat tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ile kosztuje... IP: 80.116.215.* 04.06.02, 13:03 Sorry, bellezza, ale jestes zalosna cipa i nie dlatego, ze chcesz sie wyskrobac (twoje prawo), ale dlatego, ze dalas dupy bez zabezpieczen i teraz podnosisz zalosny lament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: ile kosztuje... IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 04.06.02, 20:30 Bella ragazza....Przypomniało mi się opowiadanie Hłaski "Śliczna dziewczyna".Też była "bella ragazza", też miała podobny problem i słownictwo jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... 04.06.02, 20:38 Nie wiem co masz przeciwko mojemu słownictwu. Bynajmniej nie ja uzywam tu zwrotów w stylu "żałosna cipa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: ile kosztuje... IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 04.06.02, 20:48 A czy ja napisałam ,że mam coś przeciw?;)))) To Twoja nadinterpretacja i chęć sprowokowania kolejnej osoby:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ile kosztuje... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.06.02, 18:41 Do dwóch lat, ewentualnie w zawieszeniu........... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: ile kosztuje... 04.06.02, 09:32 Obdzwoń parę gabinetów, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: ile kosztuje... 05.06.02, 03:01 3,5 tys zl ul Grojecka 67 m 89 tel 668 90 55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: ile kosztuje... do 'ona IP: *.oc.oc.cox.net 05.06.02, 04:12 Przykro mi podwojnie; ze nie moge Ci pomoc informacja, bo nie mam po prostu pojecia - mieszkam za daleko, i za to, ze stalas sie obiektem ataku wscieklych, obludnych samic, ktore niepytane czestuja Cie moralami. Akurat teraz, moim zdaniem, nie jest na to najwlasciwsza pora. To tylko chcialam Ci powiedziec. Wiem, jak Ci przykro, ale nie zawsze tak bedzie. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: ile kosztuje... do 'ona 05.06.02, 12:18 Gość portalu: alka napisał(a): > > Przykro mi podwojnie; ze nie moge Ci pomoc informacja, bo nie mam po prostu > pojecia - mieszkam za daleko, > i za to, ze stalas sie obiektem ataku wscieklych, obludnych samic, ktore > niepytane czestuja Cie moralami. > Akurat teraz, moim zdaniem, nie jest na to najwlasciwsza pora. > To tylko chcialam Ci powiedziec. > Wiem, jak Ci przykro, ale nie zawsze tak bedzie. > Trzymaj sie. Dziekuję Ci za ciepłe słowa. Rzeczywiście nie jest to najwłaściwszy moment na morały i inne żenujące uwagi. Zadałam proste pytanie. Jest mi przykro i to bardzo, mówisz że nie zawsze tak będzie.... cóż .... na razie sobie tego nie wyobrażam. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ile kosztuje... do 'ona IP: 212.160.130.* 05.06.02, 12:24 Powiem tylko tyle: ŻAL MI CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś