Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 23.02.05, 12:45 na wniosek szanownej Mamby i moj zostaje dzis wytypowany dla Boskiego za znikniecie i pojawienie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec to raczej xx z 31 na koncu przynac go powinnaś 23.02.05, 12:47 to osoba odpowiedzialna za moj powrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonata Re: Zloty Anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:50 A już się bałam, że zapomniałyście dzisiaj o analu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Zloty Anal IP: *.ecofis.de 23.02.05, 12:52 tak zaaferowalysmy sie zniknieciem boskiego, ze zapomnialysmy na moment - ale ze wrocil, to nam sie przypomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonata Re: Zloty Anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:58 Taa, ruchy boskiego doprowadzają nas wszystkie do ekstazy - jak się tak wycofuje i warca. No po prostu mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Zloty Anal IP: *.ecofis.de 23.02.05, 13:00 ANALOGICZNIE!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja ci musze za porownanie przyznac srebrnego Anala (niestety zlotego juz ma boski, odebrac mu dzis nie mozna, bo on sie szybko obraza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonata Srebrny mi wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:08 A kto zostanie laureatem brązowego anala? :)) to chyba najcenniejszy w tej konkurencji, bo najbardziej realistyczny Odpowiedz Link Zgłoś