Dodaj do ulubionych

Własny interes

IP: *.alfa.pl 27.02.05, 20:35
Drogi Panie mam pytanie. Czy prowadzicie jakiś własny interes?
Jeśli tak to proszę napiszcie co i czy Wam się podoba, no i oczywiście czy
się opłaca.
ps. albo napiszcie chociaż co prowadzicie
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: Własny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:39
      ja mam szkolę jezyków obcych. zarabiam okolo 20 tys. zl netto.
    • strapiony8 Ciekawa kwestia? 27.02.05, 20:43
      Są przykłady Bochniarz czy innych kobiet multimilioner.
      Ale podobna kariera jak Julii Tymoszenkowe w Polsce jest
      mało prawdopodobna.

Chociaz Solorz zaczynał od małego handelku.:)))
      • alicja-ciekawska najpierw napisz 27.02.05, 20:57
        w jakiej dziedzinie.
      • Gość: aisa Re: Ciekawa kwestia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:47
        bo nasze to nie takie złodziejskie k...
    • strapiony8 ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 20:48
      dostają kredyt 100 mln pln na rozruch biznesu.
      • strapiony8 Re: ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 20:56
        Chociaz dziwne ze zainwestował w stacje TV
        a nie intratnieszy handel ropą naftową:))

• strapiony8 Re: ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 21:05
          To tak jakby dzis proponowaliby mnie
          pieniadze na portal Internetowy:)))))
    • Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 17:32
      Proszę napiszcie co prowadzicie i czy jesteście zadowolone :-)
      • Gość: Słonko Re: Własny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:43
        Własny?
        Nie, współpracujemy np ja otworzyłam nową gałąź w firmie graficznej, podając im
        pomysł i własne prace. Spodobało się, moje pomysły wygrały i zostaną wdrożone.
        A w mojej projektowej to za wcześnie na takie coś, bo liczy się PRAKTYKA:) i tu
        dyrektor firmy ma przynajmniej 30 lat albo i więcej. Zatem własny interes nie
        wchodzi w grę, bo będzie jrach, reguły rynku są ostre. Mąż moje przyjaciółki
        tak się na nie nadział, a pracuej juz ładnych parę lat. Można oczywiście mieć
        firme wykonawczą, ale ja jakoś nie mam ochoty na nadzorowanie robót na budowie
        i bieganie po budowie itp Miałam taką propozycje, to miała być mini firma
        wykonawcza, ale z technologia nowoczesną - z Francji. Rok później powstało
        kilka takich firm i to nie tylko z wykonawstwem, ale i projektem. Ja wolę coś
        tworzyć, rysować, projektować, coś wymyślać, lubie obsługiwać nowe programy.
        ostatnio liczyłam przepływ w wężownicach. no i udzielam się w tłumaczeniach, a
        kilka razy nie tylko tłumaczyłam, ale i negocjowałam. Tak 2 w 1. Jednym słowem
        lubie róznorodność i hasło: wiem, że nic nie wiem. Pokora przede wszystkim. I
        mało mówię o tym, co robię.
        • Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 17:45
          Bardzo dziękuję za opinię i komentarz. Właśnie tego potzebuję.
          • Gość: Słonko Re: Własny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:50
            tak, a moge wiedziec do jakich celów? Piszesz na ten temat coś? Czy sma
            zastanawiasz się nad czymś swoim?
            Wiesz zauwazyłam taką prawidłowość, kobiety nawet w najbardziej męskim zawodzie
            szukają albo wnoszą pierwiastek kobiecy. I tak jak u nas, panie kochają liczyc,
            rysować, a panowie rozkazywac i biegac po budowie. A niektóre panie tak jak ja
            dzieki programom do obliczeń odkryły urok grafiki, rysunku. Moja znajoma
            rzuciała projekry i... zajęła się projektownaiem mebli - deseń, wzory i ubrań:)
            I bardzo się w tym odnazalzła. Robiła kolekcje dla kogoś z Łodzi wysłała
            mailem:) Teraz jest fajnie, bo pomaga w pracy nowoczesność.
            • Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 18:30
              Moj chłopak chce coś otworrzyć dla siebie i prosił mnie o pomysł. Nie musi to
              być oczywiście coś typowo "męskiego". Poza tym dla siebie też szukam czegoś
              interesującego, tylko malutkiego, bo nigdy nie miałam do czynienia z takimi
              sprawami. Niestety nie mam żadnego pomysłu, stąd moje pytanie.
              Pozdrawiam i życzę powodzenia!
              • dr.verte Psze bardzo - koszty założenia zerowe 28.02.05, 18:41
                www.honesto.pl/
                • Gość: Dagunia Re: Psze bardzo - koszty założenia zerowe IP: *.alfa.pl 28.02.05, 22:19
                  Nie wiem czy to żart, czy szczera propozycja. Wolałabym jednak dla siebie coś
                  bardziej kobiecego. Ale i tak bardzo dziękuję za propozycję :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka