Gość: Dagunia IP: *.alfa.pl 27.02.05, 20:35 Drogi Panie mam pytanie. Czy prowadzicie jakiś własny interes? Jeśli tak to proszę napiszcie co i czy Wam się podoba, no i oczywiście czy się opłaca. ps. albo napiszcie chociaż co prowadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hania Re: Własny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:39 ja mam szkolę jezyków obcych. zarabiam okolo 20 tys. zl netto. Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony8 Ciekawa kwestia? 27.02.05, 20:43 Są przykłady Bochniarz czy innych kobiet multimilioner. Ale podobna kariera jak Julii Tymoszenkowe w Polsce jest mało prawdopodobna. Chociaz Solorz zaczynał od małego handelku.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: Ciekawa kwestia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:47 bo nasze to nie takie złodziejskie k... Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony8 ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 20:48 dostają kredyt 100 mln pln na rozruch biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony8 Re: ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 20:56 Chociaz dziwne ze zainwestował w stacje TV a nie intratnieszy handel ropą naftową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony8 Re: ale tylko swojacy ))))) 27.02.05, 21:05 To tak jakby dzis proponowaliby mnie pieniadze na portal Internetowy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 17:32 Proszę napiszcie co prowadzicie i czy jesteście zadowolone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: Własny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:43 Własny? Nie, współpracujemy np ja otworzyłam nową gałąź w firmie graficznej, podając im pomysł i własne prace. Spodobało się, moje pomysły wygrały i zostaną wdrożone. A w mojej projektowej to za wcześnie na takie coś, bo liczy się PRAKTYKA:) i tu dyrektor firmy ma przynajmniej 30 lat albo i więcej. Zatem własny interes nie wchodzi w grę, bo będzie jrach, reguły rynku są ostre. Mąż moje przyjaciółki tak się na nie nadział, a pracuej juz ładnych parę lat. Można oczywiście mieć firme wykonawczą, ale ja jakoś nie mam ochoty na nadzorowanie robót na budowie i bieganie po budowie itp Miałam taką propozycje, to miała być mini firma wykonawcza, ale z technologia nowoczesną - z Francji. Rok później powstało kilka takich firm i to nie tylko z wykonawstwem, ale i projektem. Ja wolę coś tworzyć, rysować, projektować, coś wymyślać, lubie obsługiwać nowe programy. ostatnio liczyłam przepływ w wężownicach. no i udzielam się w tłumaczeniach, a kilka razy nie tylko tłumaczyłam, ale i negocjowałam. Tak 2 w 1. Jednym słowem lubie róznorodność i hasło: wiem, że nic nie wiem. Pokora przede wszystkim. I mało mówię o tym, co robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 17:45 Bardzo dziękuję za opinię i komentarz. Właśnie tego potzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: Własny interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:50 tak, a moge wiedziec do jakich celów? Piszesz na ten temat coś? Czy sma zastanawiasz się nad czymś swoim? Wiesz zauwazyłam taką prawidłowość, kobiety nawet w najbardziej męskim zawodzie szukają albo wnoszą pierwiastek kobiecy. I tak jak u nas, panie kochają liczyc, rysować, a panowie rozkazywac i biegac po budowie. A niektóre panie tak jak ja dzieki programom do obliczeń odkryły urok grafiki, rysunku. Moja znajoma rzuciała projekry i... zajęła się projektownaiem mebli - deseń, wzory i ubrań:) I bardzo się w tym odnazalzła. Robiła kolekcje dla kogoś z Łodzi wysłała mailem:) Teraz jest fajnie, bo pomaga w pracy nowoczesność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: Własny interes IP: *.alfa.pl 28.02.05, 18:30 Moj chłopak chce coś otworrzyć dla siebie i prosił mnie o pomysł. Nie musi to być oczywiście coś typowo "męskiego". Poza tym dla siebie też szukam czegoś interesującego, tylko malutkiego, bo nigdy nie miałam do czynienia z takimi sprawami. Niestety nie mam żadnego pomysłu, stąd moje pytanie. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: Psze bardzo - koszty założenia zerowe IP: *.alfa.pl 28.02.05, 22:19 Nie wiem czy to żart, czy szczera propozycja. Wolałabym jednak dla siebie coś bardziej kobiecego. Ale i tak bardzo dziękuję za propozycję :-) Odpowiedz Link Zgłoś