Dodaj do ulubionych

Faceci bez powodzenia

01.03.05, 13:35
strasznie narzekają na materializm kobiet. Zauwazyłyście tę prawidłowość?
Nie spojrzy na siebie, co sobą reprezentuje, czy jest zakompleksionym
nudziarzem czy zarozumiałym bufonem, jak tylko nie moze znaleźć kobiety, bo
żadna nie wytrzyma z nim dłuzej, pojawia sie zarzut: jaka to MATERIALISTKA!
Odeszła, bo nie miałem forsy na restaurację, nie mam BMW i nie kupie jej
szminki Diora na Walentynki. Z takich wątków wyzierają ogromne kompleksy.....
i tacy faceci stają się jeszcze bardziej żałośni.
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:36
      tak, bo latwiej cos zwalic na kobiete niz u siebie jakis uszczerbek znalesc;)
    • wyzwolony-czesiek chłopiska majo nowe sposoby, jo za dopłaty 01.03.05, 13:36
      bezposrednie jako dostołem za swłoje hekatory kupiłem se mercydesa S klosy i
      jakosik narazie nie narzykom.
      • trzydziecha1 Re: chłopiska majo nowe sposoby, jo za dopłaty 01.03.05, 13:39
        Ehhhh byś chociaz przeliczył sobie te dopłaty i porównał z ceną takiego merca,
        Cześku...chyba taki model dzieciecy sobie kupiłeś i na ołtarzyku obok Matki
        Boskiej (bez urazy) postawiłeś?
        • wyzwolony-czesiek no babo policz ty se jak trza! 01.03.05, 13:40
          pincet złotych łod hektara a jo posiadom 350 hektarow!
          • grogreg Re: no babo policz ty se jak trza! 01.03.05, 13:46
            O, to odpal mi jeden. Moze byc podlej jakosci gleba, byle kilka sosenek bylo i
            pagoreczek taki nieduzy. O, i rzeby dostep do znosnej drogi publicznej mial -
            nie mui byc utwardzona. I rzeby ladny widoczek z niego byl.

Wiela sobie policzysz?
            • wyzwolony-czesiek jo jako kłatlik mom zasady, matki ziemi sie 01.03.05, 13:49
              niesprzedaje bło wtedy jak w radio usłyszołem niemiec łodrazu sie pojawi.
              • grogreg Re: jo jako kłatlik mom zasady, matki ziemi sie 01.03.05, 13:53
                Jaki Niemiec. Ma rodzina zza Buga sie wywodzi. Zdrowa chlopska familia.
                • wyzwolony-czesiek a katolicy czy jakisik inne? 01.03.05, 13:54
                  • grogreg Re: a katolicy czy jakisik inne? 01.03.05, 14:15
                    Inne. Prawoslawne.
      • Gość: .................. Re: chłopiska majo nowe sposoby, jo za dopłaty IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:41
        Ja to musze niestety zartujaco podejsc do tematu, choc calkiem
        realnie w wielu realnosciach. Czy nie lepiej by bylo dla faceta, zeby to
        kobieta go podrywala, uwodzila, i.............. Toz to by byl raj dla
        wielu.
        • trzydziecha1 Re: chłopiska majo nowe sposoby, jo za dopłaty 01.03.05, 13:42
          A czy facetom pod każdym wzgledem ma być lepiej?
          • Gość: .................. Re: chłopiska majo nowe sposoby, jo za dopłaty IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:47
            Ty trzydziecha nie pytaj tak glosno. Sama juz musisz wiedziec z racji
            tej trzydziestki, ze dla faceta moze byc dobrze tylko i wylacznie za
            twoim dostepem, pozwolenim, rozkoszeniem............nazwij sobie jeszcze te
            nasza "facetowa" rozkosz. Bez rozkoszy naszej i ty raczej jestes
            malo co warta. Dbajmy wiec.............
    • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:42
      Czy nazywanie kogos z kompleksami "zalosnym" sprawia iz lepiej sie czujesz?
      • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:45
        Nie stawiam znaku równości miedzy człowiekiem z kompleksami a człowiekiem,
        który te kompleksy leczy, pomawiając kobiety o materializm. Wtedy taki ktoś
        jest żałosnym człowiekiem z kompleksami. Capito?
        • Gość: .................. Re: Faceci bez powodzenia IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:49
          O, niektorzy nawet na forum potrafia rozpoznac ludzi z kompleksami, i
          nawet pytania kierowac stosownie.
          • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:51
            Swoj swego wyczuje.
            • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:00
              A pomogłabyć mi dobra kobieto zidentyfikować moje kompleksy? Proooooooszęęęęę!
              • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:18
                Alez oczywiscie.
                Masz kopleks bycia kobieta.

Dowod:
                Zwracasz sie do mnie per "pobra kobieto" a ja ani dobry, ani kobieta. Fakt ten
                jest powszechnie znany.

A teraz powaznie. Strasznie cie drazna ulomnosci innych. Dlaczego?
                • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:23
                  Akurat jeśli tu bywasz, to wiesz, że rzadko mnie coś drażni. Mało sie odzywam,
                  może pomyliło ci sie z kimś? Mi sie twoj nick pomylił po prostu z kimś, o kim
                  akurat wiem, ze jest kobieta. Po prostu pomyłka. Określenie "dobry" wzięło sie
                  z twojego pomysłu służenia samarytańską pomocą wszelkim zakompleksionym na tym
                  forum, niezależnie od tego, ile epitetów nam bezinteresownie wlepili. Ale
                  oczywiście zapewne jest to podświadomy efekt mojego kompleksu bycia kobietą? A
                  moze masz ŚWIĘTĄ RACJĘ?
                  • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:25
                    Swieta, najswietsza, dwa razy kanonizowana, racje.
                    • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:25
                      Tak myslałam! Jestes z TYCH, KTÓRZY ZAWSZE MAJA RACJE?
                      • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:29
                        Skoro juz ustalilismy ze mam racje, to napisz czemu cie owi nieszczesnicy
                        draznia.
                        • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:31
                          Skopiuję:
                          Chodzi o:
                          O wątki typu:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21123374&a=21123374
                          ciągle to samo: smętne pytanie rzucane w przestrzeN: Dlaczego kobiety są TAKIE
                          PODŁE???? (czytajj: materialistki, poligamistki, feministki i co tam jeszcze
                          chcesz)

• grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:33
                            Zakladam, ze nie zgadzasz sie z tezami zawartymi w przytoczonych przez Ciebie
                            watkach?
                            • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:36
                              Generalnie nie zgadzam sie z wszelkimi uogolnieniami, stąd w ramach protestu
                              napisałam wątek tak samo uogólniajacy, niech faceci poczują, jak to fajnie być
                              wrzuconym do jednego worka, :PP
                              • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:48
                                Rowniez ci, ktorzy takich watkow nie zakladali? Na przyklad ja. Bo jestem
                                facetem ktrory nie ma powodzenia wsrod kobiet.
                                • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:49
                                  No i kto tutaj jest zakompleksiony, hę???
                                  • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:51
                                    To nie jest efekt kopleksu, ale odwaznej i mozliwie realistycznej oceny
                                    zastanego stanu faktycznego - czyli wlasnej skromnej osoby.
                                    • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:54
                                      Już ciebie kojarze. Pisałeś często, że jestes niski. Przeanalizuj sobie teraz,
                                      dlaczego mi sie przypomniało? I wyciągnij wnioski. Facet dla mnie może mi
                                      siegac do ramienia, jak ma fajne poczucie humoru i to "cos", to.... reszta
                                      niewazna.
                                      • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 15:02
                                        Niski, niewysoki, lichowaty co tylko chcesz.
                                        Czy teraz rozumiesz dlaczego owi nieszczesnicy sa mi tak bliscy?
                                        • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 15:24
                                          eeee tam ja pisałam o żałosnych nudziarzach. Niski wzrost do nich nie
                                          kwalifikuje.
                                          • trzydziecha1 PS 01.03.05, 15:25
                                            Chyba że się ciagle o tym pisze i pisze i pisze, to może stać sie nudne. czego
                                            Ci nie życze.
                                            • grogreg Re: PS 01.03.05, 15:29
                                              No tak.
                                              Niski nudziarz.
                                              Ide sie upic.
                                              • trzydziecha1 Re: PS 01.03.05, 15:33
                                                O szit! szit! szit! weź wrzuć na luz.... wiem, ze zaden ze mnie internetowy
                                                psycholog, ale uwierz: wzrost to szczegół!!!!! EoT
        • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:50
          Jakos te kompleksy uwidaczniac sie musza. Chocby przetensja niskich do wysokich
          ze takimi wysokimi sa, na ten przyklad.
          A skoro sie juz kopleks uwidocznil to pomoc czlowiekowi trzeba, przekonujac iz
          kopleks jego podsataw w rzeczywistosci nie ma, a nie jeczgo go kopac kopleksy
          wlasne leczac.

Paniala?
          • pimpek_sadelko Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:54
            jaki samarytanin!
            wejdzie ktos na forum, pluje na kobiety, sfrustrowany a my mamy zalozyc dla
            jego dobra kloko adoracyjne? gdyby marzenia bolaly to bys sie z bolu skrecal. a
            chala! nie jestem matka teresa i nie bede kazdego popapranca emocjonalnego na
            wlasciwa droge patrzenia ( najpierw na siebie a potem na innych ) sprowadzala.
            jak czujesz misje to sam pomagaj.
            • Gość: .................. Re: Faceci bez powodzenia IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 13:59
              Tez musze byc zakompleksiony skoro pisze na tym forum. Przepraszam
              prawdziwe kobiety za to co napisalem.
              • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:00
                A napisałeś coś uwłączającego kobietom? Nie zauważyłam....
            • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 13:59
              Podpisuję się o!
            • grogreg Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:20
              Mysle, ze zaczne od Ciebie.
              Uluz sie wygodnie i opowiedz mi o swojej Matce.
    • konfiturek Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:01
      Widzę,że jest w Tobie tyle jadu,że musisz mieć jakiś problem.Pewnie dawno
      faceta nie miałaś. A co do materialistek, to polecam artykuł Zofii Milskiej-
      Wrzosińskiej z Wysokich Obcasów; "Czy mężczyzna potrzebuje małżeństwa ? Jest w
      internecie w dziale Wysokie Obcasy-Psychologia. Jest m.in. o materialiźmie
      współczesnych kobiet w Polsce ,ale nie tylko.Generalnie o roszczeniowej ich
      postawie wobec mężczyzn. Takich kobiet jest coraz więcej. Plenią się jak
      chwasty.
      • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:03
        Cześć Słodziaczku, nie trafiłeś, ale fajnie, klasycznie i po prostacku
        uprosciłeś!! hahahaha, jak kobieta głos podniesie, powie coś nie po myśli, to
        NA PEWNO SEKSU NIE MIAŁA, buahahahah...
      • pimpek_sadelko konfiturek:) 01.03.05, 14:04
        zostan gejem, nie bedziesz mial klopotow, lub ciesz sie, ze masz dwie renie
        grabowskie;)
        papa slociutki!:)
        • konfiturek Re: konfiturek:) 01.03.05, 14:18
          No cóż. Z "ludźmi" z rynsztoka nie dyskutuje się.Za bardzo nim śmierdzą.
          • trzydziecha1 Re: konfiturek:) 01.03.05, 14:24
            Ach... jaka miłość bliźniego płynie z twoich słów! A jaka dogłebna znajomość
            psychologii i ludzkiej jaźni....
            • konfiturek Re: konfiturek:) 01.03.05, 14:47
              Nie może być innej reakcji na takie słowa.
              • trzydziecha1 Re: konfiturek:) 01.03.05, 14:50
                Wiesz, czasami można kulturalnie. Ale może nie wiesz. Trudno.
                • konfiturek Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:09
                  Wiem,tylko nie toleruję jadu.Reaguję na niego alergicznie.A Twoja pierwsza
                  wypowiedź była pełna jadu.Chyba obracasz się wśród mężczyzn nie tych co
                  trzeba,skoro masz takie doświadczenia,o jakich piszesz. Zapewniam Cię,że
                  facetów na poziomie jest co nieco na tym świecie,nie mniej niż kobiet.
                  • trzydziecha1 Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:27
                    Nie jestem wcale pełna jadu. Bywam złośliwa, a nawet - jak sądze - dowcipnie
                    złośliwa. Jak każdy. Jad kojaerzy mi się właśnie z... posądzeniem o pochodzenie
                    rynsztokowe. I "człowiekim" w cudzysłowiu.
                    • konfiturek Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:37
                      Dla mnie to był jad. Jeśli uważasz ,że ta wypowiedź była dowcipnie złośliwa,to
                      mnie zadziwiasz. A czy słowa o reni grabowskiej itp, to nie był jad ????Dla
                      mnie to jest jad i rynsztok,który wymaga reakcji.Szkoda ,że w internecie tak
                      łatwo ludzie wypowiadają takie słowa.Naprawdę to świadczy o poważnych
                      frustracjch i kompleksach.
                      Na tym kończę dzisiejsze wypowiedzi.
                      • trzydziecha1 Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:45
                        Słusznie, możesz dostać zawału....
              • pimpek_sadelko Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:45
                konfiturek napisał:

> Nie może być innej reakcji na takie słowa.
                a na swoja paplanine domagales sie innych fiutku lysy.
          • pimpek_sadelko Re: konfiturek:) 01.03.05, 15:44
            konfiturek napisał:

> No cóż. Z "ludźmi" z rynsztoka nie dyskutuje się.Za bardzo nim śmierdzą.

jakos z Toba gadamy:)
            ps. poczytaj swoj post kulturniety inaczej palancie.kultura ala dresiarz, a
            zada wersalu. poszedl wont.
      • safrane1 Jeżeli dla Ciebie pani Milska Wrzosińska jest 01.03.05, 14:46
        autorytetem to gratuluję. Bo dla mnie spojrzenie tej pani na świat jest
        cokolwiek spaczone.
        • konfiturek Re: Jeżeli dla Ciebie pani Milska Wrzosińska jest 01.03.05, 14:56
          Dla mnie nie jest spaczone.Bardzo trudno jest kobietom zaakceptować fakt ,że
          inna kobieta ( w dodatku znana)staje po stronie mężczyzn.Pewnie nie ma
          właściwej świadomości.Tak by feministki powiedziały. Słyszałem o wielu młodych
          kobietach ( w wieku 20-30 lat ) od kobiet dużo starszych ( mogłyby być ich
          matkami ),które miały wobec mężczyzn takie właśnie podejście,o jakim pisze Pani
          Milska -Wrzosińska.Więc to nie tylko Ona ma takie podejście.A może one też są
          spaczone ?
          • pimpek_sadelko Re: Jeżeli dla Ciebie pani Milska Wrzosińska jest 01.03.05, 15:48
            piata woda po kisielu. od zmurszalych sadiadek slyszales o obcych kobietach,
            ktorych nie znasz, nie widziales i na tej podstawie wyrobiles sobie poglad? to
            sie plotkarstwo nazywa konfiturku.
            kurde lubie konfitury, twoj nick mi je obrzydza:(
    • starywyjadacz Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:01
      ... ze jak kobieta nie powinna cenic zycia w dostatku u boku zaradenego faceta
      ktory zapeni jej dobre ciuchy, wakacje, dom, wychowanie dzieci. Kobieta powinna
      cenic sobie faceta malo zdolnego, zycie od pierwszego do pierwszego, brak
      atrakcji i rozrywek ktore wymagaja pieniedzy.

• pimpek_sadelko Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:05
        starywyjadacz napisał:

> ... ze jak kobieta nie powinna cenic zycia w dostatku u boku zaradenego
        faceta
        > ktory zapeni jej dobre ciuchy, wakacje, dom, wychowanie dzieci. Kobieta
        powinna
        >
        > cenic sobie faceta malo zdolnego, zycie od pierwszego do pierwszego, brak
        > atrakcji i rozrywek ktore wymagaja pieniedzy.
        >
        heheheh, dobrze powiedziane:)
      • trzydziecha1 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:07
        Ooooo właśnie, tak powinno być!
        A facet, nie powonien zarywac do zgrabnych, ładnych lasek, tylko wykazać się
        tym, ze wyzej ceni wartosci duchowe niż marne zewnętrzności. O!
      • Gość: xy2 Re: Prawda jest taka ze... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.03.05, 14:10
        tak to jest stary wyjadaczu, w tym kraju trzeba być minimalistą, bo wypada. w
        cywilizowanym świecie tego nie ma, bo praktycznie kazdy, kto ma cos w głowie
        prowadzi spokojne, normalne zycie na poziomie, bez konieczności odmawiania
        sobie rozrywek.
        moim zdaniem powinno sie miec wysokie wymagania, ale sobie tez nalezy stawiac
        odpowiednia poprzeczke
        • pietrek666 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:24
          Gość portalu: xy2 napisał(a):

> bo praktycznie kazdy, kto ma cos w głowie
          > prowadzi spokojne, normalne zycie na poziomie, bez konieczności odmawiania
          > sobie rozrywek.
          > moim zdaniem powinno sie miec wysokie wymagania, ale sobie tez nalezy stawiac
          > odpowiednia poprzeczke

Tak ? To weź sobie kredyt mieszkaniowy :DDD Też jeszcze parę lat temu wiodłem
          spokojne życie bez odmawiania sobie rozrywek :DDDDDDDDD
          • trzydziecha1 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:27
            Też mam kredyt mieszkaniowy, robotę na dwa etaty i brak rozrywek z braku czasu.
            I nie płacze, ze moj facet nie zapewni mi spokojnego życia gospodyni domowej z
            gosposia i niania do wyręki :))
            • starywyjadacz Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:30
              > Też mam kredyt mieszkaniowy, robotę na dwa etaty i brak rozrywek z braku
              czasu.

O ty materialistko!!!!! Wzielas sobie chlopa z ktorym cie stac na splacanie
              kredytu mieszkaniowego!!!
              • istna Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:32
                Obrzydliwe! I jeszcze pewnie maja co jeść!!!
                • starywyjadacz Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:37
                  > Obrzydliwe! I jeszcze pewnie maja co jeść!!!

Ciekawe czy maja komputer????????
                  • trzydziecha1 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:38
                    NO DOBRA KUPILISMY WLASNIE SAMOCHOD!!! NA RATY!!! I co, zabijecie nas???
                    • starywyjadacz Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:42
                      To tez podejzewalem caly czas ze jestes... BLACHARA
                      • trzydziecha1 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:43
                        Ale nie jestem taka w ścisłym sensie, bo nie jestem BLONDI i nie strzaskałam
                        się na solarium!!! No butów z czubami nie mam buuuuuu!
            • pietrek666 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:32
              Wolę jeden etat, trochę wolnego czasu więcej, brak rozrywek i wieczory z Misią
              na naszej kanapce. Można się potulić, pogadać, pośmiać, pooglądać TV. Ani ona,
              ani ja nie narzekamy. A że nie stać nas już na obiady na mieście... Cóż coś za
              coś :)
              • trzydziecha1 Re: Prawda jest taka ze... 01.03.05, 14:34
                Wiesz co, najważniejsze, ze MIsi i Tobie dobrze, nie? A czasu brak nie ze
                wzgledu na robotę, tylko mam małą dzidzię, której nie można z nikim zostawić,
                stąd nie wychodzimy z domu.
          • Gość: xy2 nie zrozumiałes mnie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.03.05, 14:47
    • boski.zawodowiec Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:05
      ale tak naprawde to o ci ci biega trzydziecho?
      • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:16
        O wątki typu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21123374&a=21123374
        ciągle to samo: smętne pytanie rzucane w przestrzeN: Dlaczego kobiety są TAKIE
        PODŁE???? (czytajj: materialistki, poligamistki, feministki i co tam jeszcze
        chcesz)
        • konfiturek Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:44
          Podobnie,jak wasze pytania: dlaczego mężczyźni boją się inteligentnych kobiet ?
          Naprawdę to już jest nudne i śmiechu warte.
          • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:48
            hehehe akurat nie stawiałam takiego pytania, mnie sie nie boją, może jestem
            głupia? A ty za to taki suuuuper inteligentny, ze aż tego uzasadniać ani
            udowadniać nie musisz? Bo na razie z twoich wypowiedzi żaden sensowny argument
            sie nie uchował.
            • konfiturek Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 15:00
              Wiesz co, skarbie.Nie chce mi się z tobą gadać.Pa.
              • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 15:28
                Wiesz co złotko? Tym argumentem przekonałes mnie: jesteś najmądrzejszy i
                najinteligentniejszy :PPP i niewątpliwie, zawsze, masz rację. pa.
    • squirrel9 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:08
      Rozgraniczyłabym wypowiedzi ludzi w realu z wypowiedziami ludzi na forum. Tutaj
      wchodzi ktoś czasem i nie mając nic do powiedzenia (napisania)
      rzuca "kontrowesyjny" temat: Wszystkie baby to dziwki, wszystkie
      materialistki,każda chce szłapać faceta, mężczyźni to świnie, każdy,
      wszyscy,wszystkie... normalnie w życiu nie spotyka się czegoś takiego i nie
      tylko dlatego,że ludziom jest głupio, normalny człowiek zna swoje wady i zalety
      i najczęściej nie uogólnia.
      Tutaj to chyba z nudów.
      • trzydziecha1 Re: Faceci bez powodzenia 01.03.05, 14:17
        A może w necie piszą o tym, o czym nie mają odwagi powiedzieć głosno?
    • Gość: .................. Re: Faceci bez powodzenia IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.03.05, 15:56
      Faceci bez powodzenia maja jak narazie dobrze. Pojdze zaplaci (zrabie,
      czy zrobi to co zrobi), spodnie podciagnie i dlaej chodzi. A kobieta
      czeka..........czeka, czeka......az znowu ktos sie do nie wkradnie.
      • Gość: digatriga Re: Faceci bez powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:47
        no nie wiem jak to jest do konca. Kompleksy kompleksami i trzeba sobie
        uzmyslowic ze kazdy je ma a trzydziecha1 i inne podobne niech same sie zapytaja
        czy sa w stanie wyjsc z domu bez makijazu a wtedy bedzie wiadomo jak to jest z
        kompleksami. Inna sprawa, ze kobiety rowniez potrafia byc i sa przerazliwie
        nudne w lozku zwlaszcza. Do zaoferowania: prawie nic, wymagania: ogromne. I nie
        chodzi tu o materializm zaden, nudziarstwo, bufoniarstwo. Zobaczcie w glab
        psychiki i charakterow. Kobiety w wiekszosci dla nas-mezczyzn mowia jakos
        niezrozumiale. Kiedy facet jest nudziarz? Gdy nie podejmuje zwyjklego babskiego
        toku rozmowy, czyli rozmowy o niczym? Czy facet jest nudziarzem gdy mowi o
        KONKRETACH, chce cos PRZEKAZAC, ROZWIAZAC itp. Czy Wy kobiety naprawde nie
        zdajecie sobie sprawy ze w glowach wiekszosci mezczyzn zazwyczaj rodzi sie
        pytanie: I co z tegO? ale po co to mowisz? jak mam sie ustosunkowac? po co mi to
        mowisz? gdy standardowa kobieta zaczyna klepac w rodzaju "wiesz wczoraj szlam
        sobie z pracy i goska mowila, ze sie sparzyla ale juz byla u lekarza ale ale ale
        ale ale ale ale....." i nic z tego nie wynika. A jak facet nie wie co ma z tego
        wynikac to "nie slucha" "nudziarz"....itp. Naprawde trzeba by sie raz wcielic w
        skore drugiej strony aby zobaczyc jak potwornymi nudziarami Wy potraficie byc.
        szczerze mowiac facet ktory ma taki sposob komunikacji sprawia wrazenie
        wielkiego slabeusza. Teraz pewnie naraze sie na switowanie "ze to ja mam
        kompleksy" bo smiem cos powiedziec. Pal licho, tak to juz jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka