Dodaj do ulubionych

Kolczyki w różnych częściach ciała

IP: *.crowley.pl 02.03.05, 15:51
Macie? Podobają się Wam?

Ja mam w pępku, zrobiony jeszcze przed tą cała modą sprzed dwóch-trzech lat...
Obserwuj wątek
    • istna Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 02.03.05, 15:52
      Hihi, ja sobie osobiście wywierciłam dziurę w brzuchu za pomocą agrafki, jakieś
      10 lat temu:) Cud, że żyję:)
    • Gość: lizak i zadza a ja tez! i moj chlopak tez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:53
      ja mam w pepku - z 5 lat temu; huh pistoletem zrobiony, na szczescie nie mialam
      z nim problemow. 2 lata temu kolczyk zrobilam sobie w jezyku i bardzo to sobie
      chwale... 3 dni temu kolca w jezyku zrobil sobie moj T.
    • ticoqp :) 02.03.05, 16:01
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=kolczyk&tagSzukaj=temat&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=16&k
      tory=5
      • Gość: kohol Re: :) IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:05
        To są starocie. Ja jestem ciekawa, czy coś się zmieniło od maja 2004.
        • ticoqp Re: :) 02.03.05, 16:08
          tak, zamiast kolczyka czyrak:)
          • Gość: kohol :( IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:13
            Cholera, i znowu jestem niemodna :(
            • truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:16
              Ja mam w nosie. Chyba jeszcze bardziej niemodnie, ale się przyzwyczaiłam, bo
              mam go już chyba z dziesięć lat. I mam to w nosie :-)
            • ticoqp Re: :( 02.03.05, 16:16
              moda to pojęcie wzgledne, nie martw się:)
              • truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:18
                Właśnie mówię. Pozwalam sobie mieć to w nosie :P
                • ticoqp Re: :( 02.03.05, 16:21
                  i taki kolczyk przy katarze Ci nie przeszkadza?:)
                  • truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:35
                    Nie. Bo to jest taki cieniuteńki drucik z dwiema milimetrowymi kuleczkami po
                    obu końcach. Więc wcale go nie czuję. Prawie go też nie widać. Czasem po pół
                    roku znajomości ktoś się orientuje, że noszę jakieś żelastwo w kinolu:-)
                    • ticoqp Re: :( 02.03.05, 16:40
                      a w czasie smarkania nie przepuszcza bokiem;)?
                      • truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:47
                        Kurna, jakoś nie. Popatrz jak ja wiele tracę...
                • Gość: kohol Ale CZYRAKA? n/t IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:22
                  • truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:37
                    Ale co czyraka?
                  • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:42
                    :)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21191630
                    • Gość: kohol Re: Ale CZYRAKA? n/t IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:47
                      No własnie, a Truskawa pisze, że ma go w nosie...

• Re: :) IP: *.crowley.pl
                      Gość: kohol 02.03.2005 16:05 + odpowiedz

To są starocie. Ja jestem ciekawa, czy coś się zmieniło od maja 2004.

• Re: :)
                      ticoqp 02.03.2005 16:08 + odpowiedz

tak, zamiast kolczyka czyrak:)

• :( IP: *.crowley.pl
                      Gość: kohol 02.03.2005 16:13 + odpowiedz

Cholera, i znowu jestem niemodna :(

• Re: :(
                      truskawka75 02.03.2005 16:16 + odpowiedz

Ja mam w nosie. Chyba jeszcze bardziej niemodnie, ale się przyzwyczaiłam, bo
                      mam go już chyba z dziesięć lat. I mam to w nosie :-)
                      • truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:50
                        No tak... Wiesz, czyraka mama w nosie, owskiki w dup.sku, jeszcze jak kiedyś
                        usawliliśmy, te owsiki to mają nieumyte zęby, bokiem mi ziźki wychodzą. Taki
                        mały rys truskawkowy. :-)
                        • istna Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:52
                          A ja chciałabym wiedzieć, co to są ziźki?:))))
                        • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:52
                          ziźki - co to? ładnie brzmi:)
                      • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:51
                        ciekawe co autor chciał nam przekazać?
                        • Gość: kohol Re: Ale CZYRAKA? n/t IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:53
                          Nie wiem, ale może tutaj się dowiemy:
                          www.allegro.pl/show_item.php?item=43913381
                          • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:54
                            cena wydaje się przystępna, zrzuta?;)
                            • truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:58
                              Już mówię. Kurka, dziś wychodzę na Miodka jakiegoś, bo już "musi co i jo"
                              tłumaczyłam. W jednej wsi pod Suwałkami na kozy z nosa mówi się ziźki i krąfle.
                              Któreś są bardziej płynne a któreś bardziej suche. Ale nie pytajcie mnie
                              które... Koleżana mi to kiedyś sprzedałą.
                              • istna Kocham bogactwo języka polskiego:))))) 02.03.05, 17:00
                                • Gość: kohol A jak nazywacie... IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:04
                                  Jak macie sweter na przykład i jak się go nosi długo, to się robią takie
                                  kuleczki na nim, wiecie, takie z małych niteczek, i jak to nazywacie?
                                  Jak napiszecie, to Wam napiszę, co mnie i moim koleżankom z sondy pubowej
                                  kiedyś wyszło na ten temat :)
                                  • truskawka75 Re: A jak nazywacie... 02.03.05, 17:07
                                    U mnie się mówi, że się sweter mechaci albo kulkuje, ale raczej mechaci. A na
                                    te mechatki, to chyba nie znam żadnego określenia.
                                    • Gość: kohol Re: A jak nazywacie... IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:11
                                      No, mechatki też były. Ale wygrały szuszwałki i skutufalonki!
                                      • truskawka75 Re: A jak nazywacie... 02.03.05, 17:13
                                        Ach joooooo. Ślicznie! Trzeba zakonotować.
                              • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:02
                                sprzedała??????? a na co Ci to ? i kupiłaś które? te suche?;)
                                • truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:05
                                  No musiałam. Człowiek nie zawsze ma katar. A tak to nawet w czasach ziźkowego
                                  kryzysu ma co bokiem wychodzić.
                                  • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:07
                                    załóż uszczelke pod kolczyk, to nie wyjdzie więcej, zawsze czysto zawsze
                                    sucho............
                                    • truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:14
                                      Taką ze skrzydełkami?
                                      • ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:21
                                        :) profesjonalistka:)
                                        do jutra:)
    • Gość: Ewa OHYDA! IP: 193.111.233.* 02.03.05, 16:46
      kolczyki w pepku i na jezyku sa okropne, mnie to obrzydza
      brrrr:(
      a jak jeszcze panna ma spasiony brzuchol, to juz w ogole mozna zwymiotowac
      • ticoqp Re: OHYDA! 02.03.05, 16:53
        panna- jak sama nazwa wskazuje, nie powinna mieć brzucha, no chyba ze to nie
        panna?;)
      • Gość: lizak i zadza Re: OHYDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:55
        no kazdemu sie podoba co innego. :)
        ja np. nie cierpie ludzi ktorzy chodza w rozciagnietych swetrach, za krotkich
        spodniach i glanach i z tlustymi wlosami:)
        ale toleruje ich:) tak jak oni mnie:)
        najczesciej:)
        • Gość: JK Re: OHYDA! IP: *.zsmeie.torun.pl 15.03.05, 13:24
          Kolczyk mozna także w innych miejscach na ciele mieć, a nikt nie chce o tym
          napisać. Ja mam w bardziej intymnym miejscu i to jest dopiero frajda.
          • Gość: Anita kolczykom mowimy: TAK ! IP: *.mikstat.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 20:02
            a ja od jakis 7 miechow mam w brodzie i ani przez seqnde nie zalowalam tego
            kroq =] no moze z wyjatkiem chwili w ktorej musiala zobaczyc go mama... ;] ale
            przezylam jej reakcje a ona pogodzila sie z faktem =]
            • Gość: Ewelina Re: kolczykom mowimy: TAK ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 01:14
              ja tez nie zaluje ze mam kolczyk mam w brwi...ludzie mowia ze bardzo mi
              pasuje ..wkurza mnie tylko to ze etraz tylke ludzie je ma ...a niektorym
              naprawde one nie pasuja...ja mam juz ponad dwa lata!!.i jestem bardzo
              zadowolona!!!
      • dodzia85 Re: OHYDA! 15.03.05, 22:30
        Wcale nie brzydko.Akurat mam w pepku i w jezyku i bardzo mi sie podoba.Nie mam
        duzego brzucha ale nie uwazam tez ze duzy brzuch z kolczykiem wyglada
        ochydnie,poprostu widac ze laska ma gdzies to cio mysla inni i nie wstydzi sie
        siebie.Rozumiem Cie bo moj chlopak ma podobne zdanie...On jednak twierdzi ze
        kolczyki robia sobie panny cio maja kompleksy i chca zwracac uwage...fajnie
        mnie ocenia, nie??:) ...a ja zrobilam sobie poprostu dla wlasnej satysfakcji...
    • Gość: ixs Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:56
      wszystkie laski jakie poznałem kiedyś a które miały kolczyk w pępku były
      niezrównoważone psychicznie(nie głupie, nie wariatki)- zalęknione, niepewne
      siebie i tego co chcą. Zastraszone przez rodziców ale zawzięte i zawsze
      walczące z nimi. Pasuje?
      • istna Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 02.03.05, 16:58
        :))) Do mnie nie pasuje, ale może dlatego, że już tego kolczyka nie mam?
      • Gość: lizak i zadza Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:59
        absolutnie nie pasuje.
        jestem mega wariatka ale robie to bo chce, a nie dlatego ze rodzice mi nie
        pozwalaja, albo walcze z nimi.
        zycie jest po to zeby zasmakowac wszystkiego czego sie zapragnie.
      • Gość: kohol Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:00
        Nie pasuje :)
        • Gość: aureliana Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:57
          tez nie pasuje, z rodzicami nigdy nie walczylam, nawet nie czulam
          potrzeby 'pytania sie' czy moge zrobic kolczyk w pepku( bylam maloletnia
          jeszcze:P), bo nie byl to zaden problem;)
          od paru lat nie nosze zadnych kolczykow, i mam dziurke w brzuchu, ech.
          w ogole to zadnej bizuterii nie nosze:)
      • Gość: oliwka Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.energa.pl 15.03.05, 12:35
        Mam kolczyk w pępku. Założyłam go sobie gdy dostałam się na studia. NIe dla
        kogoś, na pokaz, tylko sama dla siebie. Moim rodzicom się podoba, nie mają nic
        przeciwko. Jejstem już na 3 roku, mam niezlą średnią czego wynikiem jest
        stypendium naukowe. Mam mnustwo przyjaciół, nie narzekam na samotność. Szaleję
        na imprezkach lub siedze w domowym zaciszu. Mój chłopak jest zafascynowany moim
        kolczykiem. Często sam mi je kupuje. Także nie pasuje!!!!!!!
    • lena_zet Re: ja też mam 02.03.05, 23:47
      na języku.mężowi się nie podoba :/
    • Gość: kola Re: a ja chce tatuaz na ramieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:50
      bede wygladac jak marynarz
    • Gość: jas a ja bym przeklul sobie rozum na wylot IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 03.03.05, 15:36
      tylko nie moge sobie dobrac odpowiedniej szpileczki do koloru wlosow (siwe)
    • mamdylemat mam. w pepku. sliczny, zloty. 03.03.05, 15:37
    • Gość: Żyleta Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:26
      zawsze podobaly mi sie kolczyki w roznych czesciach ciala i 3 lata temu
      przekulam sobie jezyk.Zaufajcie ze nie zaluje.wielu osoba to sie nie podoba ale
      to jest juz czastka mnie i nie wyobrazam sobie aby go zdjac i odlozyc na polke.
    • Gość: suzziQ Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 14:41
      posiadam kolczyk w języku. tak na przekór całemu światu :)) jest mi z nim
      dobrze..
    • mamalgosia Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 13.03.05, 14:42
      Nie, nie podobają mi się. tylko w uszach i to w ograniczonej ilości. Ale ja
      jestem konserwa:)
    • Gość: Herman Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.crowley.pl 15.03.05, 07:59
      Fixum dyrdum?
      • Gość: kohol Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.medical / *.crowley.pl 15.03.05, 09:55
        A coś bardziej po polsku?
        :)
    • gibarian Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 15.03.05, 20:46
      Oczywiście to nie jedyne kryterium i to i owo mogę przeboleć, ale generalnie
      zakolczykowanym i wydzierganym pannom mówię nie.
    • Gość: Angel Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:14
      JA MAM 17 LAT A KOLCZYKA W PĘPKU MAM JUŻ OD 5 LAT!!!MIAM RÓWNIEŻ W NOSIE I NA
      JĘZYKU O USZACH JUŻ NIE WSPOMNĘ!!! POZDRAWIAM :)
    • istna ? 27.05.05, 16:52
    • oldbay Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 27.05.05, 21:25
      Te miałam kolczyk w pępku przed tą całą modą ale jak się zaczęła to wyjęłam. I
      mi dziurka zarosła :D
      -
      oldbay
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka