margie 09.03.05, 10:46 co sie dzieje?? sroda was przytlacza? Zmeczenie dniem kobiet? Kupilam sobie Wielki slownik cytatow polskich i obcych i troszke sie rozczarowalam, moze musze sie przyzwyczaic???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:51 hmm... znaczy sie nie bedziesz sypala blyskotliwymi przyslowiami jak z rekawa? oj margie, trza bylo nabyc slownik techniczny hehehe. no co z tym jeziorem, sie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:57 no wlasnie nie wiem..... a co z mamba? ona sie cos opierala..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:02 no wiesz, kobiecie na jej stanowisku nie godzi sie srodkami komunikacji miejskiej jezdzic... hehehe... moze ja poswiecona limuzyna przywioza? tak czy inaczej ja jestem otwarta, ale jesli chcecie przenunac delektowanie sie drinkami na inny czas, przystaje. wiesz, kolektywnie decyzje podejmiemy heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:08 ale ona cos pisala o nadrabianiu zaleglosci z A. , transport transportem, i tak p pozyciu czesci karty w jeziorze samochod w gre nie wchodzi:)) Sz. dzis pisze testy z prawa jazdy ( zabrali mu z apunkty:)) raz juz zdawal , ale na jezdzie go skosili :)), trzymaj kciuki o 12.00.... od tego wiele zalezy, znaczy od tego prawa jazdy, m. in. praca jego:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:12 o cholera! powazna sprawa! bede zaciskac w poludnie nie tylko kciuki lapek, ale i stop!!!!!! margie, a jaka praca interesuje pana sz.? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:37 tak naprawde to jakas. Zeby tylko w miare w normalnych godzinach, moze byc nawet na zmiany, on sie pracy nie boi. Pracowal w tej kawiarence, ale szefowi, ech dluga historia, opwowiem ci jak sie zobaczymy:)) Teraz ma tam cos na oku, w zasadzie to dwie propozycje, ale zadna z nich nie daje jakichkolwiek szans na nauczenie sie czegos czy na rozwoj. A czegos takiego wlasnie by szukal.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:40 no to musimy pogadac, bo pan be. ma przyjaciela, ktory byc moze by kogos potrzebowal, ale nie wiem, na ile pan sz. bylby zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:43 oo, byloby super, zapytaj sie wiec moze pana Be. co to za praca i jakie ma przyjaciel wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:54 facet prowadzi jeden z wiekszych sklepow internetowych artykulow biurowych. a poniewaz firma swietnie sie rozwija, potrzebuje on nowych pracownikow. o ile niczego nie pomieszalam, chodzi o obsluge klientow i takie tam. z tego co mowi be. ma to byc stanowisko rozwojowe. zreszta, jak chcesz podam ci telefon do be. i sama go popytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:57 byloby super!!!! wyslij sms, OK? jakby sie udalo, to sie nie wywdziecze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:03 przełóżmy nasze spotkanko. Dzisiaj nie mam na nic siłki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:57 no ładnie, tylko chwilę mnie ie ma a Wy juz mi wywalacie poświęcona limuzynę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:00 hehehehe... to z milosci, mamba! goracej milosci! i troski, co bys se lakierkow blotem posniegowym nie zachlapala. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:04 nie wywalamy, tylko zazdroscimy:)) mnie mojej nikt nie poswiecil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D:: Re: co tu tak nieruchawo na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:15 Przeciez on ma prace. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:54 Środa przytłacza tylko antyfeministów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:04 dziewczyny, wyślijcie mi swoje adresy mailowe na gazetę. W pracy nie mam, a wysmarowałabym może coś czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:05 wyseksiłam się dzisiaj w nocy, ale chcę więcej, ale niewyżyta laska ze mnie, zajeżdżę chyba pana A. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 mamba30??? 09.03.05, 12:22 Czy to Ty pisałas, że potrafi kilka razy po dwa razy :)) a ja sie spytałam, czy kończy za każdym, ale jakoś nie doczytałam odpowiedzi? możesz zdradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:26 nie kilka razy po dwa razy, bo tak raz za razem to rzadko, ale kilka razy(3, 6, 8 zalezy) z malutką kilku - kilkunastominutową przerwą to jak najbardziej. I tak, kończy za każdym razem. Dawaj swojemu więcej jogurcików, u mnie zawsze w lodówce stoi kilka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:29 Nie eeeee w te 8 nie uwierze... To jakis ewenement chyba??? Hodowany na actimelu :PPPPP???? Generalnie moj M nie narzeka na swoje mozliwości, ja też, ale takich maratonów oczy moje nie widziały :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:30 uwierz, uwierz, dlaczego miałabym kłamać, w końcu nie siebie reklamuję, tylko chłopa. Ech, poruszyłaś temat i chcica mnie złapała, dzisiaj było tylko 3 razy :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:38 dobrze, ze się dobraliście pod tym wzgledem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:40 no jest to niewątpliwie nasz duzy plus, z ex-em nie kochałam sie przez 4 ostatnie lata małżeństwa. Nawet nie wie, co stracił idiota :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:43 z obecnym i chyba ostatnim mieszkamy razem 4 m-ce, a z exem byłam ponad 15 lat, z czego 11 w stanie małżeńskim. Ale powiem Ci, że z czasem przestajesz myśleć o sexie, jakoś wytrzymałam w celibacie, za to teraz sobie odbijam na maxa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:49 Cięzko rozstawać się po tylu latach? Mi parę razy mało zabrakło do takiej decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:08 pisz na sluzbowy, wysle ci sms-em Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:19 ja moge. I to jest ostatni dzien mojej moznosci w tym tygodniu. Hawk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:21 ja prosze o przełożenie, nie dam rady... jeszcze mój syn "podupadł" na zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:27 a zatem proponuje sie spotkac w tym samym miejscu o tej samej porze, ale w przyszlym tygodniu. no chyba margie, ze my jeszcze dzis sie uwidzim? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:47 sama juz nie wiem..... a nie bedziesz zla, jak to przelozymy na next week? Bo ja od jutra na ten festiwal latam i Sz. bedzie sam z psem 4 dni siedzial w domu, zeby sie nie zmeczyl, biedactwo, to moze go do kina za wczoraj wyciagne? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:50 taka jestes, tak? a obiecalas dwuuscisk!!!! obiecanki macanki!!!! ps. alez skad, poza tym w przyszlym tygodniu ma byc juz wiosna, wiec bedzie przyjemniej w jeziorze. bo jakos sama nie wiem, jak bym dotarla w te zamiec. widzialas co sie dzieje za oknem? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:52 no wlansie, kurna, widze i szlag mnie trafia..... Musialm swiatlo w salonie zapalic, bo nic nie widze na ekranie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:54 pozdrawiam panie m razy 3 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:13 ... plonie ognisko i szumia knieje, druzynowy jest wsrod nas... Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:16 kurcze nie bylam ani w zuchach ani w harcerzach Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:20 i chwala bogu! od razu widac, zes normalna babka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:25 dla mnie to bylo kiedys przeklenstwo bo inne kolzanki chodzily a podobno wlsanie przez to,ze nie chodzilam to jakas dziwna bylam Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:29 taaaa... i u mnie kolezanki do harcowki pomykaly. tyle, ze mnie nigdy nie ciagnelo. brrrrrrr!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:35 a wy znowu o harcerstwie, ech, siostry :) to co, przekładamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:37 twoj postulat zostal rozpatrzony pozytywnie. ustalilysmy z margie, ze lepiej sie spotkac w komplecie w przyszlym tygodniu. i ponoc pogoda ma byc lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:39 no to zaj.ebiście siostro, jestem nieskończenie dźwięczna za okazane zrozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:24 my tez nie:)) ale mamy obsesje wiosenna:)) Odpowiedz Link Zgłoś