margie 15.03.05, 14:49 to postawie ultimatum. Mam dosyc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:49 a o co Cię się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:51 jakis moment przelomowy? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:52 o mojego faceta. I to, co on wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:52 ale co wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:54 Postaw .... radykalnym pociągnięciem albo ratuje się związek godny uratowania albo kończy ten, który skończyć powinno się już dawno. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:53 no mowze, co sie dzieje????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:01 to moze byc groznie albo milo? trzymam kciuki za druga wersje! Odpowiedz Link Zgłoś
margie juz wam opowiadam 15.03.05, 14:57 mam nadzieje tylko, ze ta gnida, boski tu nie zajrzy ( jest tak zajety swoim watkiem, ze chwilowo tam blyszczy). Wczoraj mieslismy rocznice. Niby nic szczegolnego, ale zawsze.... Niestety, okazalo sie, ze wyjazd, ktory mial miec miejsce w czwartek, ma sie odbyc zaraz. Wczoraj o 20 wyszedl. Mial byc jakos rano. O 12 nie wytrzymalam, zadzwonilam. Rozlaczyl rozmowe i przysla sms-a ze nie moze rozmawiac. I cisza. Nic, ani slowa, kiedy bedzie i czy wogole... Tak dalej byc nie moze. Ja wiem,z ejemu nic w naszym zwiazku nie przeszkadza, ale mnie zaczyna przeszkadzac za duzo rzeczy. Ja rozumiem wolnosc, niezaleznosc, ale wszzytsko ma swoje granice.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wam opowiadam 15.03.05, 15:00 margie, ale to Ty kiedyś już miałaś problem z rocznicą , no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: juz wam opowiadam 15.03.05, 15:07 kiedys mialam. Ale to nie problem, ze akurat wczoraj mu wypadl ten wyjazd, to nie o to chodzi. Chodzi o to, ze ja nie wiem, co sie dzieje. On ma tak, ze jak pracuje, albo jest czyms zajety, to nie mozna z nim rozmawiac. Ma swoje sprawy i ja to szanuje. Ma swoj styl pracy-ok. Tylko gdzies sa granice tej wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: juz wam opowiadam 15.03.05, 15:10 jasne, to wykorzystaj okazję i pogadajcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: juz wam opowiadam 15.03.05, 15:12 margie! na boga, madra z ciebie babka, wiesz czym jest telewizor dla faceta, a nie wiesz, czym jest praca??????????! be. opie..l mnie wczoraj przez telegon, ze dzwonie do niego do pracy i nawet nie widzem ze on wlasnie niesie laptopa w jednej rece, a jakies knigi w drugiej. ot, facet w pracy! hmm... a zatem albo uleglas zlemu nastrojowi i wszystko jest be, albo problem miedzy wami lezy gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
margie praca 15.03.05, 15:18 no wlasnie wiem,c zym dla faceta jest praca!!!! Tyle tylko, ze mam pretensje ze nie napisal, kiedy bedzie, skoro mu sie przeciaga!!! I to tylko o to chodzi!!! Teraz sobie zdalam sprawe z tego, ze wkurzam sie o brak informacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie jestem gnidą 15.03.05, 15:00 misiaczku a dziecko sobie znalazło pewnie rowiesnice i czy ci sie to podoba czy nie zamierza jej oddac siebie a za twoje pieniązki żyć. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: nie jestem gnidą 15.03.05, 15:19 jestes gnida. Nie znasz mnie, nie znasz tego faceta, sadzisz bo tobie znanych zachowaniach. Widac ty zyjesz na koszt kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie jestem gnidą 15.03.05, 15:24 to nie jest facet a chłopak bo sama pisałas ze ma 24 lata, ja tez tyle mam i czuje sie chłopakiem. Wiesz gdybym był biedy to pewnie tez bym chetnie naciągał jakąs seniorke i mowieł jej ze mi sie podoba i ze ja kocham, ale na szczescie zycie sie ułozyło tak ze nie musze szukac. Ale powiem ci ze chetnie bym pozył na koszt rowiesnicy , przez to podobają mi sie corki miliarderów. Odpowiedz Link Zgłoś
margie jestes gnida i to do kwadratu 15.03.05, 15:28 i kto ci powiedzial, ze ja go utrzymuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: jestes gnida i to do kwadratu 15.03.05, 15:31 no nie udawaj ze go jakos nie wspierasz, to nie musi wygladac jak pensja poprostu jakies wsparcie finansowe. Byc mzoe on ma wieksze plany np. slub a potem rozwód i pieniadze. Dziwi mnie tylko ze ie słuchasz psychologów oraz włascicieli biur matrymionialnych co oni o czyms takim mówia. Naiwonsc w dzisiejszych czasach sporo pieniedzy kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:54 żądam szczegółów! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 14:59 ależ śmiało, kopov, też możesz wyżalić się na swojego faceta! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:01 niedzwiedzica_sousie napisała: > ależ śmiało, kopov, też możesz wyżalić się na swojego faceta! :))) Rzadko wpadam na forum i kompletnie mi się miesza who is who... boski i kopov to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:02 nie ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:09 jeszcze nigdy nie uderzyłem kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:10 Może najwyższy czas zacząć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:06 ale który?ten między nogami? no :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec margie gdybym był biedny to bym robił tak samo 15.03.05, 15:08 jak ten twój ale ze jestem przedsiebiorczy i bocian mnie w dosc opdowiednim miejsce dostarczył wiec mam juz dawno za sobą to do czego on dązy. Teraz bedziesz bulić aby miec chłopa i to on predzej takie ultimatum postawi niz bedzie cie słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:10 ten to wiem ze masz przed oczyma nawet jak zamykasz je przed spaniem, chodzi mi o wskazujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:17 a wskazujący to mam gdzie indziej, nie przed oczami :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:21 tego się obawiałem:) wiec pamietaj jak będzies dzisiaj kładła się do łóżka, to nie palec bez paznokcia tylko wskazujący, -mój. ma byc przed oczyma, a wtedy Ty złożycz dłonie jak do modlitwy i pomyslisz dzieki kopov, ze mnie ostrzegłeś (nie ostrzygłeś);) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:22 mam rączki złozyć?a ja myślałam, że nóżki :( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:23 dłonie - nie rączki, a nózki rozłozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:25 a teraz gadaj gdzie trzymałas palucha (wskazujacego):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:27 no jak gdzie?na ustach, żeby za głosno nie krzyczeć :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:29 zrób próbę - spuśc wzrok na ten palec i zobaczysz ze jednak masz go przed oczyma:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:37 a co ty taki ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:40 no bo do mnie piszesz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:42 no bo mi się palec omsknął :P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:43 niech zgadnę? - wskazujacy? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:44 jak Ty to robisz! Zgadłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:48 nauczyłem sie wrózenia z postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:50 z palców to umiem tylko choroby wywróżyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:52 a jest szansa, żebyś mnie tego nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:56 podtsawowe choroby to bez problemu ale na inne muszi przyjechac na szkolenie:) - zielono pod paznokciami katar - wijacy się owsik pod paznokciem lub miedzy palcami - wiadomo - pokrzywione - reumatyzm - obgryzione pazury - pie..c pospolity - złote pierścionki na każdym palcu z duzymi oczkami - pie..c plamisty itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:04 nie, boski to ta sama osoba co lena_zet i pimpek_sadelko kopov z kolei to to samo co pierożek_monika, niedzwiedzica_sousie i margie reszta się podszywa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Czy możecie mnie oświecić ? 15.03.05, 15:07 Dzięki za odpowiedzi - teraz już nie mam wątpliwości ... że to i tak wszystko jedno who is who :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:01 mnie chodzi tylko o to zebym mógł napisac ci..y:) czy to tak wiele?????? no powiedz sama, czy byłabys w stanie zrozumiec faceta który lubi chodzic na ci..y?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:14 oczywiście że byłabym w stanie zrozumiec takiego faceta. jestem chodzącą tolerancją! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:15 co trzeba zrobić żebysmy mogli sie spotykać skoro tak do siebie pasujemy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:21 no nie wiem...... nie wiem ... (trzepot rzęs) szarlotkę lubię.... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:22 qrva tu chodzi o 300km a nie o szarlotkę:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:26 przebyć drogę ze stolycy do pyrlandii to żadna sztuka; ja ci podpowiadam jak przebyć odległość między obojętnym a miękkim sercem niedźwiedzim, barani łbie Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:28 a co bys była skłonna zrobic za blache szarlotki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:29 ale co? tak przy ludziach mam napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:30 napisz tak, zebym tylko ja zrozumiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:38 postaram się o to, żeby twoje koszulki nie były zbyt przepocone :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:45 ale to nie takie proste bo ja lubię szarlotkę na ciepło z lodami waniliowymi! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:49 albo mikrofalówka - masz? a lód to będzie w różnych smakach:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:51 mikrofalówki de facto mam pół - prezent ślubny, sam rozumiesz... :)))))))))) serowo-cebulowe też? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:53 to bedziemy grzac po kawałku na Twojej połówce:) dawno nie było, ale jeśli ładnie poprosisz da sie załatwić:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:59 grzać po kawałku? ja nie lubię podgrzewania przerywanego!! :))))) a czekoladowy też wchodzi w grę? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 16:01 podgrzejemy tyle ile zmieścisz:) za Twoje zrozumienie moich problemów nawet malinowy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 16:04 malinowych to jednak wolałabym uniknąć ;) tak czy siak, zapowiada się obiecująco si ju Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 16:10 ?????? tez nie lubisz owocowych jak ja?;)))))))))) do nastepnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 16.03.05, 08:13 nie lubię owocowych!!!! :)) no cóż, chyba jesteśmy dla siebie stworzeni... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:14 no i znowu qrva wykropkowane a chipsy nie i gdzie dbałośc o czystośc jeż. polskiego????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Wiec boski znowu miał rację i wyprzedził fakty 15.03.05, 14:55 Nie chce słuchac? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp postaw mu co innego lepiej, nie zawracaj sobie 15.03.05, 14:56 głowy ulti cos tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:05 a zatem glupio zrobisz, stawiajac to altimatum dzisiaj, bo jestes wku..ona i mozesz potem zalowac dzialania pod wplywem impulsu. tak po prostu z nim pogadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:13 wiem jedno: jutro na pewno zostawiam samochod pod domem, biore karte z najwiekszym limitem i pijemy. W czwartek moge nie isc do pracy:)) Moze masz racje, ze graja emocje, ja jestem wybuchowa.. To wszytsko kwestia roznicy wychowania: nie w domu nauczono, ze sie mowi gdzie sie wychodzi i o ktorej sie wroci i dla mnie to jest tak naturalne, ze jakbym sie miala zawziac i powiedziec wychodze, to bym sie czula jakbym klamala. On natomiast od 16 roku jest zupelnie samodzielny, mieszka sam, sam sie utryzmuje i uwaza, ze skoro nic zlego nie robi, to o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec bardzo chciałbym abyscie sie rozstali wiesz po co? 15.03.05, 15:21 po to tylko aby sie okazało ze miałem racje i nie chodzi tu o to ze ci zle zycze tylko miałbym satysfakcje ze jestem taki inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: bardzo chciałbym abyscie sie rozstali wiesz p 15.03.05, 15:23 no, to teraz gnidostwo wyszlo z ciebie na maxa:) pokazales jaki z ciebie skurw...syn:)) Myslisz, ze z powodu tak blahego my sie rozstaniemy? Jestes w bledzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: bardzo chcia?bym abyscie sie rozstali wiesz p 15.03.05, 15:26 margie! daj spokoj! nie trac energii na pierwotniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
margie masz racje, po co ja z nim gadam 15.03.05, 15:29 temu debilowi zapatrzonemu w siebie i tak nic sie nie da przetlumaczyc. Znam takie typy, mozna dostac gesiej skorki na sam dzwik ( stuk) ich glosu, chocby wirtualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mój głos jest bardzo ciepły 15.03.05, 15:33 gdybyś tylko usłyszała barwe, podnieta gwarantowana! Nie rozumiem dlaczego sie obrazasz na mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
margie moj tez, wyjatkowo sexowny 15.03.05, 15:41 ale co to ma do rzeczy. I nie obrazam sie na ciebie, tylko nie chce, zebys dawal mi tu swoje komentarze. Niepotrzebnie zakladalam ten watek, no coz, emocje..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: moj tez, wyjatkowo sexowny 15.03.05, 15:43 a ty to nie dajesz? zreszta nawet mnie wymieniłas jako gnide. Mnie tylk cieszy fakt ze jestem inteligentny i mysle realistycznie co czesto bardzo pomaga aby sie nie wkopac w jakies tarapaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: masz racje, po co ja z nim gadam 15.03.05, 15:34 no! wreszcie mowisz do rzeczy! az mi sutki stwardnialy z wrazenie hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: masz racje, po co ja z nim gadam 15.03.05, 15:51 o matko!!! mne twardnieja na sama mysl o jutrzejszym dniu:)) Masz jakies ograniczenia czasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: masz racje, po co ja z nim gadam 15.03.05, 15:54 zadnych, tyle tylko, ze nie wiem, jak dlugo wytrzymam. wczoraj do 3 spisywalam wywiad, dzis wstalam o 6, bo jechalam na plan. i jutro tez zapowiada sie pobudka o 6 (jeb.ana godzina!), bo ide na jakies dziwne badanie krwi: trzy razy co godzine do zyly beda mi sie dobierac! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: bardzo chciałbym abyscie sie rozstali wiesz p 15.03.05, 15:26 Kiedyś sie rozstaniecie , wiesz ja mam nosa i przewaznie czuje to duzo wczesniej niz reszta. W twoim przypadku sytuacja jest oczywista i klarowna , nawet bym postawił u bukmachera ze tak sie stanie. Dlaczego skur...? przeciez napsiałem ze nie zycze ci zle tylko uwielbiam własnie spekulacje i lubie gdy racja jest po mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: bardzo chciałbym abyscie sie rozstali wiesz p 15.03.05, 15:31 a powiedz mi, czy ktos komus moze zagwarantowac, ze bedzie z nim do konca zycia? Co ma wiek do tego? Zobacz, ile tu rozstan, ile rozwodow jest wokol nawet ciebie, i to wsrod ludzi "poprawnych" wiekowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: bardzo chciałbym abyscie sie rozstali wiesz p 15.03.05, 15:38 Rozwody to normalnosc w społeczenstwach które sie szybko rozwijają cywilizacyjnie. Im człowiek bogatszy, bardziej wykształcony i bardziej wolny tym wiecej razy próbuje aby znalesc odpoweidniego partnera. Z wiekiem jest jednak inaczej i to niestety nie jest normlane aby kobieta była drugie tyle starsza, facet to co innego niestety wiec to nie ejst argument ze starsi biora młodsze. A co do ciebie to ja obstawiam ze to sie albo szybko skonczy albo sie skonczy tak ze bedziesz musiała mu cos zapłacic podczas rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:24 no margie... ale o tym to se pogadamy juz jutro. i przyjemniej, i w towarzystwie bezposrednim. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:34 kurna, ze tez mnie zawsze musza poniesc emocje!! Po ki ch... ja zakladalam ten watek, mozna bylo przewidziec z goryb ze ten popapraniec tu przylezie, toz on zyc nie moze beze mnie....., bez ciebie zreszta tez:)) Wykrakalam, nie zdazylam skonczyc watku o gnidzie, a juz tu byl:(((( Koniec tematu. Pogadamy jutro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:35 oj pogadamy, pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: jak bede miala dzisiaj szanse 15.03.05, 15:51 to samo mialam z moim facetem tylko on zyl tak13 lat i tez bylo dla niego dziwne,ze niby "musi" sie tlumaczyc ale teraz juz rozumie i jest ok, potrzeba szczerej rozmowy i moze zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś