boski.zawodowiec 23.03.05, 18:56 wiec tutaj odpowiadam no raczej dość jasne ale dlaczego czasu brak? przeciez przyjechałbym na godzinke lub dwie:) a w przyszlosci miałabyś ochote czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 18:58 kto wie... na razie nie ale z natury szybko zmieniam zdanie totez zrobilam Ci juz pewnego rodzaju nadzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 18:59 no własnie tak odnosze wraznie ze zrobiłas mi nadzieje:) a kiedy np. byłaby jakas szansa na takowe spotkanie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 18:59 moja odpowiedz brzmi: nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:02 to cię jeszcze tak "ponudze" z jakiś czas:) bede sie zachopwywał naturalnie wiec moze akurat:)))))))))) bo chyba jekies szanse są prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:05 wiec to juz dla mnie bardzo pozytywny znak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:07 no prosze, tak malo napisalam a dla Ciebie to dosc duzo łeee boski moim zdaniem to tutaj na forum jest mnostwo niezlych babek, wolnych i bez konotacji z innymi mezczyznami ( pod wzgledem zwiazkowym) zatem do dziela kiedys zarzekales sie, ze na forum nie szukasz nikogo to jak to jest?;D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:12 no wiesz pewnie gdyby to napsiała taka która mi sie nie podoba lub tez nie interesuje mnie to bym przeszedł obojętnie obok tego np. na sympatii gdy było foto to pisały dziewczyny a ja nie odpisywałem, jednak ty mi sie podobasz:))) Jakos te inne forumowe mnie nie pociągają. Potwierdzam bo nie szukałem ale jakos tak od czsu tego hokus-pokus i kilku innych takich wymian zdania miedzy nami coś mnie natkneło aby zrobic wyjątek, dla innych bym chyba tego nie zrobił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:14 ojjj bossskiii przeceniasz mnie;) juz wiecej mi tutaj prosze nie slodzic ok, zrobiles wyjatek, no coz...;) i bez czarowania-z pewnoscia zrobilbys to dla innych;)! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:17 chyba bym nie zorbił bo jak widzisz do tej pory nikomu tu nie proponowałem spotkania a przeciez pare razy wypadało. ten wyjątek zrobiłem bo naprawde bardzo mi sie podobasz na tym zdjeciu i mysle ze naprawde warto sie zainteresować tobą. ps.Chyba nie jesteś zła ze uzyłem słowa wyjątek? ja sam licze ze ty tez zrobisz wyjątek względem mojej osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:22 ok, proponuje juz nie pisac na razie watkow, postow w tresci boski (versus)/(+) magdzie bo tutaj ludzie zaczna daleco to wszystko nadinterpretowac proponuje wkradac sie do innych watkow, tematycznie nie zwiazanych z osobami forumowiczow, w tym nas bardzo mi milo z tego powodu-ze (niby) warto sie mna zainteresowac wszytsko ok z tym wyjatkiem.;) nie bede sie czepiac;) a ja rzadko robie wyjatki, ale kto wie;)) niebawem mykam stad... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:26 no juz sie tutaj teraz przy tobie tak odsłoniłem ze chyba mnie jutro zjedzą:)))))) nie niby ale naprawde warto:) i bardzo liczę na ten wyjątek. Ja tez znikam zaraz:)) ps. o co chodziło z tym podziekowaniem dla admina? napisałas taki wątek i prosiłas o skasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:28 no ba... uwazaj zebym ja Cie nie zjadla!;D to byla leciutka ironia skierowana w osobe admina ni stad ni z owad skasowal post-nieladnie uciekam;)!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: magdzie skanowano nas 23.03.05, 19:29 no to pa i całuje w policzek:) wiem ze tylko wirtualnie ale mysle ze mi to wybaczysz:) papa:) Odpowiedz Link Zgłoś