starywyjadacz 29.03.05, 14:44 dla mnie bardziej sexy jest ... ta tak inteligentna ze az wiarygodnie potrafi grac naiwna. a jakie wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:45 och, a ty znowu o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:47 > och, a ty znowu o mnie... glodnemu chleb w glowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:50 przenny czy razowy? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:53 > przenny czy razowy? byle nie za suchy :) a z czym mi zrobisz?? Dla ulatwienia ci powiem mam slabosc do salami Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:55 stary wyjadacz chcialby laske...salami. no nie. co wejde na forum, to odrazu rozmowa schodzi na (z)boczne tory... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:57 > stary wyjadacz chcialby laske...salami. no nie. co wejde na forum, to odrazu > rozmowa schodzi na (z)boczne tory... No nie!! to akurat ten jeden jedyny przypadek co mi sie przytrafil na forum bez zadnych podteksto i jak tu zaraz czlowieka oczerniaja! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:58 ciezko cos napisac bez podtekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:58 do osiolkow jednym slowem? kanibal! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:03 > do osiolkow jednym slowem? kanibal! Ja???? osiol?????? A widzialas jakies klapuchy u mnie???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Na pewno nie widzialas ! nie moglas!! ......... za dobrze je ukrylem !!! Wiec prosze mi tu bez takiego medrkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:24 głodny głodnemu zawsze przygada :) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:46 a jak jest i inteligentna, i naiwna? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:48 > a jak jest i inteligentna, i naiwna? hmmm. no wlasnie ... tak zalozylem z gory ze to przeciwienstwa.. ale glebiej patrzac to niekoniecznie . 5 punktow za spostrzegawczosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:48 :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:50 To ja, to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:51 eeee, no co ty? to o mnie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:54 No co ty...to ja. Chyba nie ma bardziej naiwnej ode mnie ( inteligencji mi nie ponoć niue brakuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:59 Ja jestem bezwzględnie inteligentna a do tego uroczo naiwna. I nie dam sobie odebrać tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:07 > Ja jestem bezwzględnie inteligentna a do tego uroczo naiwna. I nie dam sobie > odebrać tego tytułu. zapasy w blocie to rozstrzygna Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:50 a jak uzbierasz takich punktow 20 to dostaniesz.... 1 duzy punkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:52 a co mozna dostac za jeden duzy pubnkt. to tak jak talon na malucha? twojego? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:55 > a co mozna dostac za jeden duzy pubnkt. to tak jak talon na malucha? twojego? Nie tak latwo. Najpierw trzeba 5 takich duzych punktow uzbierac i dopiero potem dostaje sie... jeden bardzo duzy punkt Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:55 i ten jeden baaardzo duzy punkt, to...? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:59 kasitza napisała: > i ten jeden baaardzo duzy punkt, to...? teych duzych to dopiero trzeba zebrac 4 i wtedy wymieniasz go na jednego gigapunkta Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:05 to jest jakis system piramidowy, wielkie oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:06 > to jest jakis system piramidowy, wielkie oszustwo. Ty nie wnikaj tylko zbieraj punkty Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:12 i na koncu zostane jak ten cw.. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:12 > i na koncu zostane jak ten cw.. ale za to z punktami Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:16 najwyzej mi prawo jazdy za te punkty zabiora Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:52 Naiwnie inteligentna o mozgu Einsteina, wygladzie S. Stone, i koneksjach Kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 14:57 podobna moge byc dobra zona;) a ja bede nie tylko dobra zona, ale i kochanka ( kochanka mojego meza-rzecz jasna), mamusia, corusia etcetera etcetera;D Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_losowa Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:22 Nie kupuję tego. Uderz w stół. Najpierw piszesz "Lubię, kiedy kobieta...", potem pytasz "Jaka jesteś?". Konformistki zaraz będą udowadniac, że własnie takie są. Nonkonformistkom wisi to, czy są dla Ciebie bardziej czy mniej sexy. Gdzie leży średnie, gdzie wysokie, a gdzie wybitnie wysokie IQ? Czy Twoje pytanie jest wiarygodnie czy niewiarygodnie naiwne? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 15:38 > Czy Twoje pytanie jest wiarygodnie czy niewiarygodnie naiwne? wiesz... za duzo wage przykladasz do tego cos ise w kolo dzieje - moje pytanie bylo jedynie zacheta do dyskusji i nie mialao zadnego drugiego dna ani celu. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_losowa Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 16:02 Wiesz... Waga, która przykładam, dla mnie jest w sam raz, tylko dla Ciebie jest za duża. Zachęta do dyskusji powinna byc obiektywna. Twoja jest subiektywna i tendencyjna. Zamiast dyskusji - uruchamia mechanizm potwierdzania własnej inteligencji, podobania się ludziom, potakiwania - subiektywnym sądem nie da się dyskutować. Nie sądzę, byś nie zdawał sobie z tego sprawy. Możliwe, że zamiast "dyskusja" chciałeś powiedzieć "rozmowa". Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 16:09 on tylko chcial zagadac Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_losowa Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 29.03.05, 16:15 Ja też. Ale póki co - nikt się nie zorientował. Więc sza! Odpowiedz Link Zgłoś
veroniq Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 31.03.05, 16:46 wyrazy uznania Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 31.03.05, 17:29 naiwna...i tego swiadoma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 31.03.05, 22:20 Nie czytałam watku, jedynie post autora co to znaczy gra naiwna? Moze jest typem kobiety ktora nie przyczepia sie do rzeczy malowaznych np bledow dyslektycznych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1979 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 31.03.05, 22:31 Generalnie zasada jest taka ze nikt nie lubi inteligentniejszych dziewczyn niz sam jest. Ale problem jest taki ze facet czesto pozostawiony jest w przekonaniu ze to wlasnie on jest naj:)zazwyczaj nigdy takim gosciom nie przyjdzie do glowy ze jest inaczej:P w rezultacie swiatem zadza kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Naiwna czy inteligentna? dla mnie bardziej se 31.03.05, 22:37 Kobietki nie rzadza:)) One całuja, tula i wspeiraja, dzieki nim wiel panow pisarzami zostali, były Wena, Muza:)) Odpowiedz Link Zgłoś