moni692 06.04.05, 15:53 Uwazacie ze ma szanse zwiazek z roznica 18 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 15:59 U mnie 16 - jesteśmy szczęśliwi :) ...a ojciec mojego chłopa (73 lata) wczoraj ofuknął mojego chłopa: Synu, jakbym nie wiedział że ona cię kocha, to sam bym sie jej oswiadczył! Odpowiedz Link Zgłoś
milka80 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 16:01 mój mężczyzna jest starszy 14 lat i jest super!!! jeśli kochasz wszystko ma sens!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobiecanka Re: Wiek a milosc 06.04.05, 16:39 zalezy, ile lat masz Ty, a ile on. Ja mam obecnie partnera 53 letniego, sama mam 33. Ale wszystko nam się sypie, przez jego cynizm, złe doświadczenia i nawyki. A miałam nadzieję, że taki mężczyzna będzie dojrzały. Mam wokół siebie duzo znajomych, gdzie różnica wieku jest duża. Meżczyźni ci sa z reguły bogaci, więc zmieniaja partnerki na młodsze dość cyklicznie. Właściwie, to znam tylko jeden taki zwiazek, który trwa dłuzej - ona ma teraz 30 lat, on 52. Sa razem od 6 lat, w lato biorą ślub. On ją wziął na swoje utrzymanie, ona nie pracuje, jeżdżą po świecie i bawią się. To jednak zycie nie dla każdej kobiety, ja bym tak nie wytrzymała. Myslę, ze nie mozna uogólniać. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 16:57 :(((( szkoda... U mnie - cóż... ja 22, on 37, ale muszę przyznac jedno: on mnie naprawde kocha. Trzeba miec cholerne szczęście by trafic na kogos takiego. Troska, codzienne rozmowy o wszystkim, opieka w chorobie, pocieszenie w smutku, pomocna dłoń w kłopocie, nawet tylko slowem, i obecność we wszystkich, dobrych i złych, chwilach. Nie doświadczam co prawda śpiewu pod balkonem, ale wiem, że moge go byc pewna. Właściwie... ostatnio oboje czujemy, że stajemy sie małżeństwem - nie formalnie, ale duchowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Wiek a milosc 06.04.05, 19:25 a ja mysle, ze wszystko jest mozliwe. sypia sie zwiazki rowiesnikow, sypia sie zwiazki z duza roznica wieku. jak komus jest ze soba dobrze to po co patrzec na cyferki, trzeba korzystac!! a jak wlansie to jest ten jedyny dla ciebie przeznaczony? minus jest taki (znajoma sie o tym przekonala) ze z facetem starszym o kilkadziesiat lat szybko staje sie wdowa (ona 45 lat z synkiem 10 letnim od pol roku wdowa po nim, umarl ze starosci). ale jak jeszcze zyl to wszystko byli miedzy nim idealnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: Wiek a milosc 06.04.05, 20:00 zaskoczona jestem Twym mlodym wiekiem Rachelo :) a na marginesie - pozazdroscic ustosunkowujac sie do tematu natomiast - roznica wieku nijak sie ma do milosci ale chyba nic oryginalnego nie wymyslilam Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: Wiek a milosc 06.04.05, 20:14 no madrze piszesz, ot co :) widze, ze masz tu wielu fanow wsrod obojga plci :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 20:16 Taaaaaak, czasem mnie ściskają... az sie duszę Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: Wiek a milosc 06.04.05, 20:24 jestem tu, ze tak powiem "nowa" i rzadko mam okazje zagladac, taka praca ale chetnie czytam Twoje posty, przesadzasz z tym sciskaniem Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Wiek a milosc 06.04.05, 20:48 zaskoczona jestem Twym mlodym wiekiem Rachelo :) a na marginesie - pozazdroscic ? Musze tez przyznac zaskoczony. Mile, oczwiscie. Gratulacje Rachelo, myslaem, ze jestes tez odrobine starsza. Zawsze uwazalem, ze Kobietom nie zaglada sie w metryke. No coz- kobiety sa i beda wiecznie mlode, tylko my starzejemy sie w zastraszajacym tempie. Klaniam sie, R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
mefi100 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 21:49 W którą stronę ta różnica? Jeśli masz 40, a on 22 to fajnie,ale na krótko- aż się chłopczyk wyszaleje.Jeżeli odwrotnie, już lepiej, ale musisz wykazać się dojrzałością.Chyba, że trafiłaś na palanta, który wszedł właśnie w okres odmładzania i udowadniania sobie, że jeszcze nie jest taki ostatni.W tym wypadku szybko zmieni Cię na nowszy model. A tak naprawdę, to chyba wiek nie jest aż tak istotny,jeśli tylko potraficie nnie przejmować się otoczeniem.Każdy ma tyle,na ile się czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Wiek a milosc 06.04.05, 21:57 Widziałam 20 latków którzy są o niebo bardziej dojrzalsi od 50 latków. To nie zależy od wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Jeśli ktoś szuka ojca, albo matki. 07.04.05, 11:20 Potrzeby zmieniają się, a często ludzie nie zdają sobie sprawy, że kierują się swoimi nieprawdziwymi potrzebami. Tylko chcą dzięki komuś uzupełnić swoje braki. To działa w obie strony, a z czasem, jak je zaspokoją, to dochodzą do głosu ich prawdziwe potrzeby i drogi ich mogą rozejść się. Albo, mogą dłużej trwać ze sobą nieszczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Wiek a milosc 07.04.05, 11:30 Pewnie, ze ma szanse:) Ja mam 47, moj facet 23, od ponad roku razem i ciagle coraz lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wiek a milosc 07.04.05, 11:35 u mnie 17 lat róznicy,oczywiscie Myś młodszy,wogóle to po co kobitkom stare dziady??:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Wiek a milosc 07.04.05, 11:34 Oczywiscie. Miedzy nami jest prawie 11 lat. I jest zawsze wspaniale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś