Dodaj do ulubionych

dziewictwo ?

10.04.05, 13:24
Drogie Panie mam 26 lat i jeszcze nie mailem okazji kochac sie z dziewica bardzo mnie to dreczy. Powiedzcie mi czy mam czego zalowac bo na 99% juz nie trafi mi sie taka okazja. Opiszcie jak to wygladalo u was i waszych partnerow jakie macie wspomnienia, czy istniejje naprawde jakas odczuwalna roznica. Szczerze mowiac to nawet nie mam pojecia na czym polega ta blona dziewicza prosze wytlumaczcie mi.
Obserwuj wątek
    • aaliyah20 Re: dziewictwo ? 10.04.05, 19:06
      Wszystko zależy od tego z kim to się robi. Ja miałam to - hmmm - nie wiem czy
      szczęście czy nieszczęście - robić to z kimś równie niedoświadczonym (w tamtym
      momencie) i powiem, że nie wspominam tego zbyt dobrze. Nie dość, że okropnie
      bolało, to jeszcze pół prześcieradła było we krwi. Zresztą i późniejsze próby
      okazały się fiaskiem, bo chłopakowi zależało tylko i wyłącznie na numerku, a
      nie na tym, żeby i mi było dobrze. Dopiero z drugim chłopakiem nauczyłam się
      cieszyć seksem (ale to już inna historia). Czy jest czego żałować? W moim
      przypadku nie chciałabym do tego wracać ;))
    • ninja04 Re: dziewictwo ? 10.04.05, 21:51
      Czy ja wiem, czy masz czego żałować?:P Choć swój pierwszy raz wspominam
      naprawdę dobrze, to cieszę się, że mam to za sobą- ból i ta cała krew, fe:P
      Pewnie każdy ma inaczej, więc nie ma co generalizować, ale laski na pewno
      traktują swoich 'pierwszych' z większym sentymentem niż tych kolejnych:) Więc
      ten 'zaszczyt' Cię probably ominie:)
      • tygrysio_misio Re: dziewictwo ? 10.04.05, 22:34
        a ja wlasnie nie

najwiekszyn sentymentem daze kolejnyego ktoregos tam

bo zawsze bylo albo dla mnie albo dla partnera(bo wiedzialam ze chce) a tu
        szok ....widze chlopaka pierwszy raz w zyciu i takie cos.....nie ze bylo dobrze
        tylko poprostu jakos tak robilam to dla nas...z uczucia (choc wczesniej tez
        ponoc z uczucia)...szkoda tylko ze to ze go kocham pojelam dopiero jak go nie
        bylo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka