Dodaj do ulubionych

pewna propozycja

13.04.05, 20:08
Szanowne Panie
Od jakiegos czasu obserwuję znaczną ilosc postów samotnych panien które
bardzo żałośnie rozpaczaja nad swoją samotnościa a które z jakis tam powodów
nie chcą wiazać sie w stały zwiazek z wyjatkiem alkoholizmu i nosicielstwa
wirusa HIV proponiję:
- powolać w naszym kraju bank spermy który pozwoli samotnym kobietom na
zajście w ciążę a tym samym na pozbycie sie samotności gdyż pojawi się
macierzyństwo i po co wóczas potrzybny chłop
- zalegalizować haremy co pozwoli na wyeliminowanie cichej zdrady która jest
głównym czynnikiem rozpadu związku i możliwosc wiazanie sie tylko z dobrym
osobnikiem
Obserwuj wątek
    • anahella Re: pewna propozycja 13.04.05, 21:08
      fajnaret napisał:

> - zalegalizować haremy co pozwoli na wyeliminowanie cichej zdrady która jest
      > głównym czynnikiem rozpadu związku i możliwosc wiazanie sie tylko z dobrym
      > osobnikiem

Prowadzenie wspolnego gospodarstwa domowego z wieloma partnerami nie jest w
      Polsce nielegalne. Nie sadze, by istnialo w prawie karnym pojecie konkubinatu,
      w tym wielokrotnego.
    • dobry_chlopak Re: pewna propozycja 13.04.05, 21:40
      z tymi haremami by było ciekawie:) mosze przyjdzie ta moda od tej dzikoty:)))
      • anahella Re: pewna propozycja 13.04.05, 21:49
        dobry_chlopak napisał:

> z tymi haremami by było ciekawie:) mosze przyjdzie ta moda od tej dzikoty:)))

Allah zezwala miec muzulmaninowi 4 zony. Kazda trzeba utrzymywac, a nierzadko i
        jej rodzine (np. matke, gdy jest wdowa i uczestniczyc w utrzymaniu niezameznych
        siostr jezeli w rodzinie nie ma mezczyzn). Kazda zona ma obowiazek byc
        zaspokojona seksualnie, nie wolno zadnej faworyzowac, kazda ma prawo domagac
        sie spelnienia w macierzynstwie.

Czlonkinie haremu nie byly zonami, byly naloznicami (oficjalne kochanki). Te
        trzeba bylo tylko utrzymywac, oraz ich potomstwo.

Trudno wymagac czegos takiego od malego chlopca, ktory nieznana sobie kulture
        nazywa "dzikota".
        • dobry_chlopak Re: pewna propozycja 13.04.05, 22:07
          no to już mi sie odechciało tej kultury:) dzięki za uświadomienie. ale dla mnie
          to są zwykłe dzikusy. Byłem gdzie niegdzie i widziałem co sobą reprezentują. 99
          procentom arabów, źle patrzy z ryja i nie mów że tak nie jest. Przyjeżdżają do
          krajów europejskich, robią dzieci, żyją z dobrze rozwiniętych socjali, w domu
          bałagan sakramencki, smród a te młode gó..arze na sobie 500 euro noszą
          (oczywiście kradzione). Mieszkania nie płacą bo z grupką dzieci ich nie wywalą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka