lastka 26.06.02, 09:55 Chciałam się tylko przywitać bo jakiś czas mnie nie było!!! I jeszcze chciałam przesłać wszystkim uśmiechy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Gut mornink Lastka! :))) (n/t) 26.06.02, 09:58 kini napisał(a): Cześć kini co tam w Warszawce słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Gut mornink Lastka! :))) (n/t) 26.06.02, 10:09 Warszawka, jak Warszawka. Ostatnio byłam na World Press Photo w Pałacu, zdjęcia były SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:09 Szto ty diełajesz? Kak u tiebia muszczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:11 wierna1 napisał(a): > Szto ty diełajesz? Kak u tiebia muszczyna? A tak bleeeeeee Cześć Wierna!!! Jak się cieszę, że Cię widzę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:23 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Szto ty diełajesz? Kak u tiebia muszczyna? > > A tak bleeeeeee > > Cześć Wierna!!! Jak się cieszę, że Cię widzę!!!!!!!!!!!!! > Nie ściemniaj! Jak mnie widzisz to powiedz, co teraz jem? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:24 Ooooo nie powiem po co wszyscy mają wiedzieć Wierna no co ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:26 lastka napisał(a): > Ooooo nie powiem po co wszyscy mają wiedzieć Wierna no co ty??? To ja ci powiem: JAGODZIANKĘ! Świeżutką, słodziutką, miękuchną. Robiłas już z jagód pierogi? Bo ja w ubiegłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zdrastwujcie Lastka! 26.06.02, 10:27 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Ooooo nie powiem po co wszyscy mają wiedzieć Wierna no co ty??? > > To ja ci powiem: JAGODZIANKĘ! Świeżutką, słodziutką, miękuchną. > Robiłas już z jagód pierogi? Bo ja w ubiegłym tygodniu. Robiłam w niedzielkę mmmmm były pycha, a Ty nie mów mi o jagodziankach bo jak zwykle na diecie i zaraz zacznę ślinić się na klawiaturę. Moje ukochane jagodzianki ojeju mmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lastuś :) 26.06.02, 11:25 lastka napisał(a): > Chciałam się tylko przywitać bo jakiś czas mnie nie było!!! > I jeszcze chciałam przesłać wszystkim uśmiechy:))))))) Mnie też nie było a jak wczoraj wróciłam, to się pogubiłam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Mogę przyłączyć się do tego kwartetu ? 26.06.02, 11:30 Łolabooooga !!! Laaastka, gdzie byłaś kiedy Cie nie było, mojaż Ty jedyna ?! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Mogę przyłączyć się do tego kwartetu ? 26.06.02, 11:35 Ha! Tu Cię mam Matruś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Mogę przyłączyć się do tego kwartetu ? 26.06.02, 12:06 agniecha27 napisał(a): > Ha! Tu Cię mam Matruś ;) Czekaj, gdzie mnie masz ? Nic nie widzę, ciemość, widzę ciemność ! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Mogę przyłączyć się do tego kwartetu ? 26.06.02, 11:36 matrek napisał(a): > Łolabooooga !!! Laaastka, gdzie byłaś kiedy Cie nie było, mojaż Ty jedyna ?! ooooo gdzie ja byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuś :) 26.06.02, 11:35 No cześć Aguś!!! No ja też dużo nowych ludzi czy mnie się wydaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastuś :) 26.06.02, 11:37 Nic Ci się nie wydaje moja Droga, bo ja wczoraj tu oczopląsów dostawałam. Jak kogoś odnalazłam, to miałam wrażenie, że ja już nie jestem forumowa, ale mi już dziś lepiej, bo Ty jesteś i wogóle... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuś :) 26.06.02, 11:38 agniecha27 napisał(a): > Nic Ci się nie wydaje moja Droga, bo ja wczoraj tu oczopląsów dostawałam. Jak > kogoś odnalazłam, to miałam wrażenie, że ja już nie jestem forumowa, ale mi już > > dziś lepiej, bo Ty jesteś i wogóle... ;))) No to dpbrze no chodzze niech Cie uściskam tak swojo się tu robi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastuś :) 26.06.02, 11:42 Ja Cię też wyściskuję w pasie ;))) A Twoja nieobecność spowodowana była...? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuś :) 26.06.02, 12:03 agniecha27 napisał(a): > Ja Cię też wyściskuję w pasie ;))) > A Twoja nieobecność spowodowana była...? nadmiarem pracy (i tu robię mądrą minkę) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastuś :) 26.06.02, 12:08 ... ja nie byłam, bo egzaminy - ostatnie uffff :))) Ale we wrześniu jedna kampania mnie czeka :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuś :) 26.06.02, 12:08 matrek napisał(a): > No wiecie co ? Już Cie nie lubię :( A ja ? No i oczywiście zajęta byłam Matreczkiem :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś