Gość: renia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:04 ....jakis Chlop z Zabrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga.74 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 28.06.02, 21:07 Gość portalu: renia napisał(a): > ....jakis Chlop z Zabrza Nieprawda! Ja wlasnie przyszlam, ale tylko na chwilke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:09 A ja tak mysle co zrobic zeby nie umrzec bo mnie normalnie wszystko tak boli, ze juz nie wyrabiam :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 28.06.02, 21:11 fizycznie czy psychicznie Cie cos boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia brzuch mnie napiernicza strasznie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: brzuch mnie napiernicza strasznie 28.06.02, 21:15 trzeba bylo tyle jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:16 jajnikowe sprawy jakies Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:18 Biedactwo, do lekarza marsz ale juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:19 dopiero jak bede umierac Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:24 Gość portalu: renia napisał(a): > dopiero jak bede umierac Jakbym slyszala moja s.p. babcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:27 goga.74 napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > dopiero jak bede umierac > Jakbym slyszala moja s.p. babcie.... :)))))) No wiem, no, ale moze mi przejdzie, tak samo z siebie, co? Samo zaczelo bolec to moze i samo przestanie. A tak to pojde, jeszcze mi powiedza ze w ciazy jakiejs jestem i wtedy to juz w ogole kaplica, to juz wole z Wami na forumie siedziec :))) Najwyzej w polu urodze, ale to jeszcze 9 miesiecy blogiej nieswiadomosci, a tak to stresowac sie juz od teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:29 Gość portalu: renia napisał(a): > goga.74 napisał(a): > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > dopiero jak bede umierac > > Jakbym slyszala moja s.p. babcie.... > > :)))))) No wiem, no, ale moze mi przejdzie, tak samo z siebie, co? Samo zaczelo > > bolec to moze i samo przestanie. A tak to pojde, jeszcze mi powiedza ze w ciazy > > jakiejs jestem i wtedy to juz w ogole kaplica, to juz wole z Wami na forumie > siedziec :))) Najwyzej w polu urodze, ale to jeszcze 9 miesiecy blogiej > nieswiadomosci, a tak to stresowac sie juz od teraz? Sie nie stresuj w zadnym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:32 goga.74 napisał(a): > Sie nie stresuj w zadnym wypadku. > No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego sie nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... cholera wie, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:33 Gość portalu: renia napisał(a): > goga.74 napisał(a): > > > Sie nie stresuj w zadnym wypadku. > > > > No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego sie > nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... cholera wi > e, > zobaczymy Ja sobie tez ide czegos chlapnac, zycze udanego wieczoru i dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:35 goga.74 napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > goga.74 napisał(a): > > > > > Sie nie stresuj w zadnym wypadku. > > > > > > > No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego > sie > > nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... chole > ra wi > > e, > > zobaczymy > Ja sobie tez ide czegos chlapnac, zycze udanego wieczoru i dobrej nocki. > No to C U jak mowi anglojezyczna młódż :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:15 Nie jestesmy Renatko.Obserwuja nas z krzakow.I lornetke maja.Bez soczewek ale zawsze...Jak zaobserwuja ,ze jestesmy interesujace ,mlode damy to przyleza.Zobaczysz:-)A co Cie boli i dlaczego:-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika tak z grzecznosci.... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:17 tez podpisze sie Twoim nickiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: tak z grzecznosci.... IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:20 Gość portalu: Vika napisał(a): > tez podpisze sie Twoim nickiem:))) To bylo z nerwow o stan Twojego zdrowia.A podpisuj sie ile wlezie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:22 I to szybko.Wiesz ,ze z tym zartow nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:25 Kobiety piatek wieczorem jest, odczekam chociaz do poniedzialku, jak mi nie minie to pojde, ale nie bede teraz leciec na ostry dyzur, bez przesady, moge? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:27 Widze ,ze do hipohondrii Ci daleko.A zeby mniej bolalo to moze sobie rabnij wodki z miodem.Mnie pomaga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:28 Gość portalu: Vika napisał(a): > Widze ,ze do hipohondrii Ci daleko.A zeby mniej bolalo to moze sobie rabnij > wodki z miodem.Mnie pomaga:-) A wiesz, ze moze sobie rąbne? Dola mam straszliwego, wszyscy spia... ide po flaszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:36 To mi tez nalej.Mam tutaj tylko winko ale mi obrzydlo.A gdzie polazla Goga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:38 Gość portalu: Vika napisał(a): > To mi tez nalej.Mam tutaj tylko winko ale mi obrzydlo.A gdzie polazla Goga? Też po flaszke. Gdzie jesteś? w hotelu czy w domu? co u pana Mareczka? i u siory z profesorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:50 Siostrzyczka popadla w blogostan i nawet o zmywanie garow ze mna kotow nie drze tylko zmywa("Bo ON moze tu za chwike wpasc a w domu taaaaaaki chlew"),ojcu nie pozwala ogladac Mundialu,(bo tata,robi z siebie idiote i jest za bardzo egzaltowany i w ogole sie kompromituje),swoje dziecko zapedzila do prasowania Jego koszul i wyniklo z tego pieklo,bo dziecko chcialo w tym czasie isc z moimi synalkami i coreczka pana Mareczka na Prater.Na pisanie dalszych czesci o przygodach personelu hotelowego czasu nie mam w tych warunkach.Tym bardziej,ze musze pilnowac sklepu ,mojego starego chlopa(jak sie nie szanuje starego,to sie nie ma nowego-jak mawiala moja babcia).Zreszta wszystko jest na dobrej drodze bo moj stary chlop cos przebakuje o polubownym rozwodzie/:-)/. A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:55 U mnie? O jej, nie pytaj, nie mam takich emocjnujacych niusów, marazm jakiego nie bylo od miesiecy, az mnie jajniki zaczely napierniczac zeby cokolwiek sie dzialo. I wszyscy spia, sama sobie pije, pale fajke za fajka, wiatrak to wywiewa na balkon, do jutra nie bedzie czuc mam nadzieje, zero weny i zero seksu w tych warunkach. dupa Vika, dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 22:01 W takiej sytuacji chodzmy na forum "Mezczyzna"Zalozmy jakis wQrviajacy watek.Znajdzmy sobie jakas ofiare i ku uciesze gawiedzi pomaltretujmy ja sobie.Hihihi,robimy zadyme?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia dobra to idziemy na mezczyzne, ty zakladaj watek IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 22:08 Gość portalu: Vika napisał(a): > W takiej sytuacji chodzmy na forum "Mezczyzna"Zalozmy jakis wQrviajacy > watek.Znajdzmy sobie jakas ofiare i ku uciesze gawiedzi pomaltretujmy ja > sobie.Hihihi,robimy zadyme?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dobra to idziemy na mezczyzne, ty zakladaj watek IP: *.ewave.at 28.06.02, 22:16 To robimy tak:Zmieniam nick na "schwester".Ty tez cos wymysl dla siebie pod katem tematu.A temat damy taki:Mezczyzna narzedziem Szatana.I sprobujmy ich umoralniac na powaznie ale koniecznie uzywajac jezyka KK.OK?Ma byc obludnie swiatobliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.ewave.at 28.06.02, 23:18 Eeeee,chyba wszyscy poszli spac,a te chlopy tez jakies ospale i nie chce im sie dac sie sprowokowac.To ide do lozeczka.Doooooobraaaannoooooooc:-O) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:26 Cześć dziewczyny. Opalacie się? Czy leczycie kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:28 lyche!!!? już miałem biec na łikend noooo - ale teraz? co tam? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:32 Pracocholik jak zwykle w pracy się melduje. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:34 wiesz - bo ja prowadzę bardzo ważny wydział w mojej fabryce ..... i jestem tu niezbędny i stanowisko i pensja jak sie patrzy, wiesz - człowiek dyspozycyjny potrzebny niezastąpiony ceniony Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Xeptrek 29.06.02, 11:41 A ja dla tych ważnych pracowników muszę policzyć premię. Na wczoraj. Masz dziś imnieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek 29.06.02, 11:43 nie Piotrek tylko Mariusz chociaż xeptrek z piotrek to troche podobnie wiesz co - licz dużo, bedą Cię lubili Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek 29.06.02, 11:48 szefie - nie lubię Cię! aha: szefowi nalicz najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Xeptrek 29.06.02, 11:51 Szef to siebie zabezpiecza a nam obcina. Zresztą dajmy sobie spokój z pracą. Nie zbyt wdzięczny temat do rozmów. Jaką masz pogodę?Barową? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:44 na końcu usmiech - zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:33 a weekend ucieka... tik, tak, tik, tak, tik, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:35 charlize!!!!!!! kopę lat co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:39 xeptrek napisał(a): > charlize!!!!!!! > kopę lat > co u Ciebie? z olowkiem w reku planuje wlasnie weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:41 wydatki znaczy? olej kasę! czy też może malujesz wszystkie miejsca, które odwiedzisz? bo przecież pogoda do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:44 niespodziewany banknot rozuszal moja wyobraznie... wiec pomyslam o malym zakupie. w tygodniu, jako kobieta pracujaca, nie mam czasu, wiec moze dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:47 jasne - dzisiaj jest bardzo dobry dzień kup sobie coś superowego taki drobiazg co sprawi radość nie odkładaj do poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:50 no to ide zakupy. w koncu az dwie osoby mi to radza: ja sama, no i Ty. nie przepracowuj sie. pamietaj, ze jest weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 11:48 Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 11:51 to może zasługuje na odrębny wątek? naj dla VIKi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 11:59 xeptrek napisał(a): > to może zasługuje na odrębny wątek? > naj dla VIKi Nie!Imienninki sa w bagnie.Zaproszeni:Wszyscy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:01 to zobacz jak Ona tam w tym bagnie naskoczyła na nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 12:16 xeptrek napisał(a): > to zobacz jak Ona tam w tym bagnie naskoczyła na nas A tum Was czekala drzaca i niepewna...judasze,intryganty!!!Ooooo i orzechoweczke se przyniesli...dajta no troche bo mnie suszy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:17 do bagna do bagna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 12:30 xeptrek napisał(a): > do bagna do bagna... Trzeba by gary wstawic i pitrasic bo goscie przyjda a tu bryndza...Gdzie jest ten wielki garniec com w nim kapuste na zime kisila...a jest...to do bagna go trzeba zataskac...uch!ciezki... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:37 aaa to lete do domu bo moja chyba też coś pichci pa Odpowiedz Link Zgłoś