Dodaj do ulubionych

Vika chyba jestesmy tu same i tylko...

IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:04
....jakis Chlop z Zabrza
Obserwuj wątek
    • goga.74 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 28.06.02, 21:07
      Gość portalu: renia napisał(a):

> ....jakis Chlop z Zabrza
      Nieprawda!
      Ja wlasnie przyszlam, ale tylko na chwilke :-)
      • Gość: renia Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:09
        A ja tak mysle co zrobic zeby nie umrzec bo mnie normalnie wszystko tak boli,
        ze juz nie wyrabiam :((((((
        • goga.74 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 28.06.02, 21:11
          fizycznie czy psychicznie Cie cos boli?
          • Gość: renia brzuch mnie napiernicza strasznie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:14
            • goga.74 Re: brzuch mnie napiernicza strasznie 28.06.02, 21:15
              trzeba bylo tyle jesc?

• Gość: renia to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:16
                jajnikowe sprawy jakies

• goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:18
                  Biedactwo, do lekarza marsz ale juz.
                  • Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:19
                    dopiero jak bede umierac
                    • goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:24

> dopiero jak bede umierac
                      Jakbym slyszala moja s.p. babcie....
                      • Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:27
                        goga.74 napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
                        >
                        > > dopiero jak bede umierac
                        > Jakbym slyszala moja s.p. babcie....

:)))))) No wiem, no, ale moze mi przejdzie, tak samo z siebie, co? Samo zaczelo
                        bolec to moze i samo przestanie. A tak to pojde, jeszcze mi powiedza ze w ciazy
                        jakiejs jestem i wtedy to juz w ogole kaplica, to juz wole z Wami na forumie
                        siedziec :))) Najwyzej w polu urodze, ale to jeszcze 9 miesiecy blogiej
                        nieswiadomosci, a tak to stresowac sie juz od teraz?
                        • goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:29

> goga.74 napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: renia napisał(a):
                          > >
                          > > > dopiero jak bede umierac
                          > > Jakbym slyszala moja s.p. babcie....
                          >
                          > :)))))) No wiem, no, ale moze mi przejdzie, tak samo z siebie, co? Samo zaczelo
                          >
                          > bolec to moze i samo przestanie. A tak to pojde, jeszcze mi powiedza ze w ciazy
                          >
                          > jakiejs jestem i wtedy to juz w ogole kaplica, to juz wole z Wami na forumie
                          > siedziec :))) Najwyzej w polu urodze, ale to jeszcze 9 miesiecy blogiej
                          > nieswiadomosci, a tak to stresowac sie juz od teraz?

Sie nie stresuj w zadnym wypadku.

• Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:32
                            goga.74 napisał(a):

> Sie nie stresuj w zadnym wypadku.
                            >

No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego sie
                            nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... cholera wie,
                            zobaczymy
                            • goga.74 Re: to nie od jedzenia 28.06.02, 21:33

> goga.74 napisał(a):
                              >
                              > > Sie nie stresuj w zadnym wypadku.
                              > >
                              >
                              > No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego sie
                              > nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... cholera wi
                              > e,
                              > zobaczymy
                              Ja sobie tez ide czegos chlapnac, zycze udanego wieczoru i dobrej nocki.

• Gość: renia Re: to nie od jedzenia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:35
                                goga.74 napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
                                >
                                > > goga.74 napisał(a):
                                > >
                                > > > Sie nie stresuj w zadnym wypadku.
                                > > >
                                > >
                                > > No wlasnie sie nie stresuje, adwokata sobie pije, bo Vika mowi, ze od tego
                                > sie
                                > > nie jest w ciazy, choc to tez z jaj ale ze podobno nie zaciążysz.... chole
                                > ra wi
                                > > e,
                                > > zobaczymy
                                > Ja sobie tez ide czegos chlapnac, zycze udanego wieczoru i dobrej nocki.
                                >

No to C U jak mowi anglojezyczna młódż :))
          • Gość: Renia Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:15
            Nie jestesmy Renatko.Obserwuja nas z krzakow.I lornetke maja.Bez soczewek ale
            zawsze...Jak zaobserwuja ,ze jestesmy interesujace ,mlode damy to
            przyleza.Zobaczysz:-)A co Cie boli i dlaczego:-?
            • Gość: Vika tak z grzecznosci.... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:17
              tez podpisze sie Twoim nickiem:)))
              • Gość: Vika Re: tak z grzecznosci.... IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:20
                Gość portalu: Vika napisał(a):

> tez podpisze sie Twoim nickiem:)))

To bylo z nerwow o stan Twojego zdrowia.A podpisuj sie ile wlezie:-)
                • Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:22
                  I to szybko.Wiesz ,ze z tym zartow nie ma?!
                  • Gość: renata Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:25
                    Kobiety piatek wieczorem jest, odczekam chociaz do poniedzialku, jak mi nie
                    minie to pojde, ale nie bede teraz leciec na ostry dyzur, bez przesady, moge? :)
                    • Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:27
                      Widze ,ze do hipohondrii Ci daleko.A zeby mniej bolalo to moze sobie rabnij
                      wodki z miodem.Mnie pomaga:-)
                      • Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:28

> Widze ,ze do hipohondrii Ci daleko.A zeby mniej bolalo to moze sobie rabnij
                        > wodki z miodem.Mnie pomaga:-)

A wiesz, ze moze sobie rąbne? Dola mam straszliwego, wszyscy spia... ide po
                        flaszke.
                        • Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:36
                          To mi tez nalej.Mam tutaj tylko winko ale mi obrzydlo.A gdzie polazla Goga?
                          • Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:38

> To mi tez nalej.Mam tutaj tylko winko ale mi obrzydlo.A gdzie polazla Goga?

Też po flaszke. Gdzie jesteś? w hotelu czy w domu? co u pana Mareczka? i u siory
                            z profesorkiem?
                            • Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:50
                              Siostrzyczka popadla w blogostan i nawet o zmywanie garow ze mna kotow nie drze
                              tylko zmywa("Bo ON moze tu za chwike wpasc a w domu taaaaaaki chlew"),ojcu nie
                              pozwala ogladac Mundialu,(bo tata,robi z siebie idiote i jest za bardzo
                              egzaltowany i w ogole sie kompromituje),swoje dziecko zapedzila do prasowania
                              Jego koszul i wyniklo z tego pieklo,bo dziecko chcialo w tym czasie isc z moimi
                              synalkami i coreczka pana Mareczka na Prater.Na pisanie dalszych czesci o
                              przygodach personelu hotelowego czasu nie mam w tych warunkach.Tym bardziej,ze
                              musze pilnowac sklepu ,mojego starego chlopa(jak sie nie szanuje starego,to sie
                              nie ma nowego-jak mawiala moja babcia).Zreszta wszystko jest na dobrej drodze
                              bo moj stary chlop cos przebakuje o polubownym rozwodzie/:-)/.
                              A co u Ciebie?
                              • Gość: renia Re: Marsz do lekarza! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 21:55
                                U mnie? O jej, nie pytaj, nie mam takich emocjnujacych niusów, marazm jakiego
                                nie bylo od miesiecy, az mnie jajniki zaczely napierniczac zeby cokolwiek sie
                                dzialo. I wszyscy spia, sama sobie pije, pale fajke za fajka, wiatrak to
                                wywiewa na balkon, do jutra nie bedzie czuc mam nadzieje, zero weny i zero
                                seksu w tych warunkach. dupa Vika, dupa.
                                • Gość: Vika Re: Marsz do lekarza! IP: *.ewave.at 28.06.02, 22:01
                                  W takiej sytuacji chodzmy na forum "Mezczyzna"Zalozmy jakis wQrviajacy
                                  watek.Znajdzmy sobie jakas ofiare i ku uciesze gawiedzi pomaltretujmy ja
                                  sobie.Hihihi,robimy zadyme?;-)
                                  • Gość: renia dobra to idziemy na mezczyzne, ty zakladaj watek IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.06.02, 22:08

> W takiej sytuacji chodzmy na forum "Mezczyzna"Zalozmy jakis wQrviajacy
                                    > watek.Znajdzmy sobie jakas ofiare i ku uciesze gawiedzi pomaltretujmy ja
                                    > sobie.Hihihi,robimy zadyme?;-)

• Gość: Vika Re: dobra to idziemy na mezczyzne, ty zakladaj watek IP: *.ewave.at 28.06.02, 22:16
                                      To robimy tak:Zmieniam nick na "schwester".Ty tez cos wymysl dla siebie pod
                                      katem tematu.A temat damy taki:Mezczyzna narzedziem Szatana.I sprobujmy ich
                                      umoralniac na powaznie ale koniecznie uzywajac jezyka KK.OK?Ma byc obludnie
                                      swiatobliwie.
    • Gość: Vika Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... IP: *.ewave.at 28.06.02, 23:18
      Eeeee,chyba wszyscy poszli spac,a te chlopy tez jakies ospale i nie chce im sie
      dac sie sprowokowac.To ide do lozeczka.Doooooobraaaannoooooooc:-O)
      • lyche1 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:26
        Cześć dziewczyny. Opalacie się? Czy leczycie kaca?
        • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:28
          lyche!!!?
          już miałem biec na łikend
          noooo - ale teraz?
          co tam?
          • lyche1 Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:32
            Pracocholik jak zwykle w pracy się melduje.
            • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:34
              wiesz - bo ja prowadzę bardzo ważny wydział w mojej fabryce ..... i jestem tu
              niezbędny
              i stanowisko i pensja jak sie patrzy,
              wiesz - człowiek dyspozycyjny
              potrzebny
              niezastąpiony
              ceniony
              • lyche1 Re: Xeptrek 29.06.02, 11:41
                A ja dla tych ważnych pracowników muszę policzyć premię. Na wczoraj.
                Masz dziś imnieniny?
                • xeptrek Re: Xeptrek 29.06.02, 11:43
                  nie Piotrek tylko Mariusz
                  chociaż xeptrek z piotrek to troche podobnie
                  wiesz co - licz dużo, bedą Cię lubili
                  • lyche1 Re: Xeptrek 29.06.02, 11:46
                    No żeby to tylko ode mnie zależało A Szef?
                    • xeptrek Re: Xeptrek 29.06.02, 11:48
                      szefie - nie lubię Cię!
                      aha: szefowi nalicz najwięcej
                      • lyche1 Re: Xeptrek 29.06.02, 11:51
                        Szef to siebie zabezpiecza a nam obcina. Zresztą dajmy sobie spokój z pracą.
                        Nie zbyt wdzięczny temat do rozmów. Jaką masz pogodę?Barową?
                        • xeptrek Re: Xeptrek 29.06.02, 11:53
                          nie - skąd
                          u nas duje i pada i zimno
              • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:44
                na końcu usmiech - zapomniałem
          • charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:33
            a weekend ucieka... tik, tak, tik, tak, tik, tak...
            • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:35
              charlize!!!!!!!
              kopę lat
              co u Ciebie?
              • charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:39
                xeptrek napisał(a):

> charlize!!!!!!!
                > kopę lat
                > co u Ciebie?

z olowkiem w reku planuje wlasnie weekend.

• xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:41
                  wydatki znaczy?
                  olej kasę!
                  czy też może malujesz wszystkie miejsca, które odwiedzisz?
                  bo przecież pogoda do kitu
                  • charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:44
                    niespodziewany banknot rozuszal moja wyobraznie... wiec pomyslam o malym
                    zakupie. w tygodniu, jako kobieta pracujaca, nie mam czasu, wiec moze dzis?
                    • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:47
                      jasne - dzisiaj jest bardzo dobry dzień
                      kup sobie coś superowego
                      taki drobiazg
                      co sprawi radość
                      nie odkładaj do poniedziałku!
                      • charlize Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:50
                        no to ide zakupy. w koncu az dwie osoby mi to radza: ja sama, no i Ty. nie
                        przepracowuj sie. pamietaj, ze jest weekend!
                        • xeptrek Re: Vika chyba jestesmy tu same i tylko... 29.06.02, 11:51
                          papa
                    • Gość: Wujo Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 11:48
                      • xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 11:51
                        to może zasługuje na odrębny wątek?
                        naj dla VIKi
                        • Gość: Wujo Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 11:59
                          xeptrek napisał(a):

> to może zasługuje na odrębny wątek?
                          > naj dla VIKi
                          Nie!Imienninki sa w bagnie.Zaproszeni:Wszyscy:-)

• xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:01
                            to zobacz jak Ona tam w tym bagnie naskoczyła na nas
                            • Gość: Vika Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 12:16
                              xeptrek napisał(a):

> to zobacz jak Ona tam w tym bagnie naskoczyła na nas
                              A tum Was czekala drzaca i niepewna...judasze,intryganty!!!Ooooo i orzechoweczke
                              se przyniesli...dajta no troche bo mnie suszy...:-)

• xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:17
                                do bagna do bagna...
                                • Gość: Vika Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... IP: *.ewave.at 29.06.02, 12:30
                                  xeptrek napisał(a):

> do bagna do bagna...
                                  Trzeba by gary wstawic i pitrasic bo goscie przyjda a tu bryndza...Gdzie jest ten
                                  wielki garniec com w nim kapuste na zime kisila...a jest...to do bagna go trzeba
                                  zataskac...uch!ciezki...

• xeptrek Re:Dzisiaj ciocia Vika ma imieninki.... 29.06.02, 12:37
                                    aaa to lete do domu bo moja chyba też coś pichci pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka