wojteczek_w 02.07.02, 14:43 Mam następujące pytanie...jaki macie stosunek do misiowatych facetów, lekko puszystych (nie mówimy oczywiście o skrajnościach typu wojownik sumo :)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia_ Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:45 sa zazwyczaj sympatyczni itp. itd. ale raczej mało pociagajacy :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:49 no wlasnie tak myslalem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:50 ale sumo to nie wojownicy... no chyba, żeby za czołgi robili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_ Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:50 ale nie martw sie - kazda potwora znajdzie swego amatora ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:50 ... ja jestem z tkim jedny pluszakiem, ale on juz pracuje nad swoją "tuszką"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.datastar.pl 02.07.02, 14:55 Mnie się podobają, czemu nie, tylko nie za niscy ....raczej wysocy. A Ty jesteś wysoki misiaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 14:59 Gość portalu: sonija napisał(a): > Mnie się podobają, czemu nie, tylko nie za niscy ....raczej wysocy. > A Ty jesteś wysoki misiaczek ? 176 czyli taki sobie :)) tak jeszcze z 10 by sie przydalo... Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 15:02 agniecha27 napisał(a): > ... ja jestem z tkim jedny pluszakiem, ale on juz pracuje nad swoją "tuszką"... > :))) pluszakiem :)))) fajne okreslenie :)) ja tez pracuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Drogie Kobiety.............. IP: 217.96.37.* 02.07.02, 15:02 Jeśli miałabym do wyboru misiowatego i chudzielca, wybrałabym tego pierwszego. Im więcej faceta tym lepiej, nie? :)) A zawodnicy sumo są bardzo seksowni, złaszcza Takanohana. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 15:27 Gość portalu: taniej napisał(a): > Jeśli miałabym do wyboru misiowatego i chudzielca, wybrałabym tego pierwszego. > Im więcej faceta tym lepiej, nie? :)) > A zawodnicy sumo są bardzo seksowni, złaszcza Takanohana. > Pa! :))) racja :)) przeciez piękno to z reguły rzecz względna, każdy ma swoj własny ideał , hie hie hie, ale nie tłumaczę się tu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 15:35 Generalnie: im więcej kochanego ciała tym lepiej!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.w.club-internet.fr 02.07.02, 15:53 wojteczek_w napisał(a): > Mam następujące pytanie...jaki macie stosunek do misiowatych facetów, lekko > puszystych (nie mówimy oczywiście o skrajnościach typu wojownik sumo :)... ja nawet lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyrybek Re: Wojteczku....... 02.07.02, 15:57 Jak wychodzisz za mąż , to Twój kochany jest tak pięknie zbudowany, a potem... Cóż latka lecą i troszkę brzuszka, oponki tu i tam ( i on też żenił się z taką laską 60-90-60 a potem 2 dzieci i to samo...)więc, nie ma co się za bardzo przejmować. Mój mąż "nabrał ciałka" po rzuceniu palenia - ale rozwodu z nim z tego powodu nie wezmę. Tak na prawdę Wojteczku - nie to jest ważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: Drogie Kobiety.............. 02.07.02, 19:04 A ja wlasnie uwielbiam takich "misiów"!! Są tacy kochani i ta puszystośc potrafi byś seksowna jak diabli, tylko trzeba mieć trochę pewności siebie...:)) Jak to się mówi: "kochanego ciala nidgy za wiele". Osobiście nie lubię takich chudzinek - ogryzków. Wolę mieć się do czego przytulić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalen Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 19:10 święta racja Maritsa! Ja też nie cierpię chudzielców. Od kiedy pamiętam to jakoś zawsze pociągały mnie takie "misiaczki". Można się fajnie wtulić w takiego "misiaka", a jak do tego jest jeszcze raczej wyższego wzrostu brunetem z zielonymi oczyma...Odpływam.I taki właśnie jest mój miś. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka2 Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.tc.ph.cox.net 02.07.02, 20:58 niechetny....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: Drogie Kobiety.............. 03.07.02, 09:03 hmm, no to mi sie rozjasnia sytuacja.. :))) no ale czekam na dalsze glosy :))) na blizsze tez......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.devs.futuro.pl 03.07.02, 09:30 Do anorektyków nic nie mam, ale nie ma to jak mieć się w co wtulić:) I jest wtedy taki miiiiłoo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.com.pl / 10.16.25.* 03.07.02, 10:39 A ja mam też misia w domu. Tak ogólnie nie jest grubasem, ale ma trochę mięska tu i tam i oczywiście rozwija mięsień piwny :)). Uwielbiam się wtulać i przytulać i wogóle miśki to fajne chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.07.02, 10:42 Ale dlaczego drogie Panie mowicie albo o miskach albo o chudzielcach. A gdzie ci mezczyzni z kaloryferkiem na brzuchu? Mięśnie i opalone cialo, to jest to!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doka Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.univcomp.waw.pl / 192.168.246.* 03.07.02, 13:52 dziewczyny polecam misie mniej stresuja kiedy i wam sie co nieco zaokrągli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.joint.eu.org / *.joint.eu.org 03.07.02, 19:34 a ja lubię rozmiary dokładnie takie, jak u Benicio Del Toro w "Trafficu" (czyli po prostu dobrze odżywiony mężczyzna):-) co więcej jest, od złego jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Drogie Kobiety.............. IP: *.ny325.east.verizon.net 03.07.02, 20:22 wolę grubszego niż chudego!!! niech wiem, że ten człowiek jest prawdziwym mężczyzną, a nie jakąś świszczypałą!! inaczej bałabym się że jeszcze się przewróci jak mnie będzie podnosił:) (no aż taka ciężka nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś