kobieta_na_pasach 10.06.05, 14:09 ....doszlismy do krawedzi, krok dalej jest tylko wielka przepasc. od nas zalezy czy zrobimy krok do przodu czy do tylu. co jest latwiejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: a wiec tak..... 10.06.05, 14:17 Kto ma lotnię, ten przeżyje. Ale fakt, upadek majaczy we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: a wiec tak..... 10.06.05, 14:55 kohol napisała: > Kto ma lotnię, ten przeżyje. do lotni potrzebne sa wiatry. tychci u mnie pod dostatkiem, gorzej z lotnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: w dniu dzisiejszym 10.06.05, 21:49 to rzucam się w przepaść i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: w dniu dzisiejszym 10.06.05, 22:17 Życie jest zbyt ciekawe.Zawsze jak oglądam ten film,to się zastanawiam,co by było,gdyby Keitel zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach zycie jest ciekawe do czterdziestki. 11.06.05, 17:52 potem tez , ale pod pewnym warunkiem. masz duzo kasy. pietnacha40 napisała: > Życie jest zbyt ciekawe.Zawsze jak oglądam ten film,to się zastanawiam,co by > było,gdyby Keitel zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: zycie jest ciekawe do czterdziestki. 11.06.05, 21:49 Życie po 40 też jest ciekawe(mam taką nadzieję,bo dobijam),ale kasa nie jest jedynym warunkiem,aczkolwiek zgadzam się,że znaczącym Myślę,że można pięknie i ciekawie żyć i z małą kasą.Zależy co mamy w sobie.Pomijam sytuacje skrajne,tzn.biedę i walkę o codzienny byt,bo to zabija miłość,nadzieję,radość i ochotę na przyjemności.O raaany,ale się wymądrzam,wcale tak nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: a wiec tak..... 10.06.05, 22:03 "Thelma i Louise" to mój ulubiony film. Lepiej żyć jeden dzień jak lew niż sto dni jak owca :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: a wiec tak..... 11.06.05, 17:52 squirrel9 napisała: > "Thelma i Louise" to mój ulubiony film. Lepiej żyć jeden dzień jak lew niż sto > dni jak owca :) zgadzam sie w stu procentach. dlatego, gdyby nie posiadanie dziecka. skonczylabym z soba. Odpowiedz Link Zgłoś