kitek1 21.07.02, 11:14 jakis ruch satanistyczno-oddechowy, czy co, jak to sie pisze, i gdzie szukac infomacji o tym, pomozcie, drogie dziewczynki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: co to jest REYKA........... 21.07.02, 14:56 Chyba reika Kituniu, jeśli dobrze kojarzę??? Ale nic więcej nie wiem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: co to jest REYKA........... IP: *.proxy.aol.com 21.07.02, 15:05 jesli reiki to taka szkola masazu, dotyku etc. jak wiele innych technik medycyny wschodu moze byc jednak wykorzystywana przez sekty - opiera sie na scislym kontakcie terapeuty z pacjentem, pozwala wiec odkryc slabe punkty w psychice pacjenta. slyszalam to np o tai-chi, qi-gong a nawet yoga w polsce (moja kolezanka chodzac na zajecia yogi byla usilnie namawiana przez instruktorke na jakies dziwne spotkania/rozmowy w gronie kobiet o pdobnych problemach) prosze nie mylcie jednak podlych zamiarow sekty z narzedziem, ktorym sie ona posluguje. mysle, ze najlepiej chodzic na takie i inne zajecia do renomowanych instytutow i sprawdzac wyksztalcenie i rekomendacje terapeutow. wiem, ze to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bardzo wam dziewczynki, dziekuje............... 21.07.02, 15:23 juz troche wiem, jak szukac dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś