nosmoking1 11.07.06, 12:18 Tutaj wpisujmy skad jestesmy. Najlepiej jesli bedziemy wpisywac miejscowosc w temacie, wtedy latwiej bedzie sie znalezc. W tresci mozemy wpisac pare slow o sobie jesli mamy ochote Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia-mysia Warszawa 11.07.06, 12:47 rocznik 1977, w wawie od dwóch lat, na razie bezdzietna, mieszka z chłopakiem w brzydkiej (ale taniej) wynajętej kawalerce, marzy o własnym domu z dużym ogrodem i dwójce bądź trójce dzieci, choć trochę się boi że może już nie zdążyć jest strasznym zmarzluchem ale ostatnie upały i ją wykańczają Odpowiedz Link
majazuzanka Warszawa 11.07.06, 13:30 a ja marze o kochającej sie rodzinie i przyjaciółce do tańca i do rózańca ale to chyba za dużo jak na jedną osóbke Odpowiedz Link
balletdancer londyn 04.12.06, 09:33 a ja marze o prowadzeniu wlasnej szkoly tancai przyjaciolce! Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Kedzierzyn Kozle 12.07.06, 13:01 Jestem mezatka. Dzieci nie mam z wyboru, choc ostatnio sie nad ty zastanawiam. Odpowiedz Link
eunika Wielka Brytania 12.07.06, 20:21 hej mam 28 latdzieci brak, po rozwodziepozytywnie zakrecona, z charrakterkiem, podobno fajna babeczkaod 10 miesiecy w UK, wczesniej z trojmiasta, ale i tak bywam tam teraz calkiem czestona to forum dostalam zaproszenie, nawet nie wiem od kogo, wiec oto i jestem Odpowiedz Link
evel86 Re: Wielka Brytania 17.07.06, 22:37 smieszny zbieg okolicznosci, mnie kiedys uczyla taka mloda nauczycielka angielskiego-tez miala na imie Eunika Odpowiedz Link
ela.buu Londyn 30.05.07, 18:46 tez kiedys mieszkalam w 3miescie tez bez dzieci ale z mezem pozdrawiam Odpowiedz Link
koka313 Re: Swietochlowice 02.01.07, 22:31 kurcze, też jestem ze Świętochłowic i też rocznik 1975. Napiszesz do mnie ?? jagodab16@wp.pl Odpowiedz Link
monikaka7 Kielce 11.07.06, 13:20 chciałabym znaleźć kogoś, z kim mogłabym pogadać "na żywo". Takie internetowe pogaduszki są dobre tylko na początku, a później chciałoby się komuś wyżalić i wypłakać w rękaw, a nie tylko pisać i pisać i nie wiedzieć, czy ten ktoś wogóle to czyta. I czy wczuwa się w to co ja piszę. I oczywiście z tym kimś chciałabym się czasmi gdzieś wybrać, poznać kogoś nowego itp. Mam 26 lat, męża, który się ogląda za innymi (curwa!!!), co więcej - może napiszę później jeśli kogoś to zainteresuje. Pozdrawiam, pa Odpowiedz Link
anmari11 Re: Kielce 11.07.06, 19:52 Cześć!Nigdy nie wiem co napisać na początku,ciężko tak powiedzieć w dwóch słowach coś mądrego,zabawnego,ale może to nie o to chodzi no nie?Trzymaj się ciepło.Też uważam,że lepiej wypłakać się komuś w ramie,no ale cóż.."jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"...ależ to zabrzmiało no nie?Jak masz ochote napisać to skrobnij coś,moze następnym razem się rozkręcę?to znaczy będę wiedzieć jak "zabłysnąć".No to na razie pa Anmarii Odpowiedz Link
monikaka7 Re: Kielce 12.07.06, 08:36 Cześć! Odpisałam do ciebie na maila gazetowego Czekam na odpowiedź, pozdrawiam, pa Odpowiedz Link
martola80 Re: Kielce 06.08.08, 10:51 Ja też jestem z Kielc, jak macie ochote pogadać to chetnie poczytam maila, szukam przyjaznej duszyczki Odpowiedz Link
abasia471 Jestem z LUBLINA 26.08.08, 19:18 Bardzo się cieszę, że do Was trafiłam i to nie jest tylko zwrot grzecznościowy. A teraz coś o mnie. Wiek mam 49 lat,więc co nieco wiem o świecie i o sobie samej. Mieszkam w Lublinie,mam dobrego męża i 27letnią córkę.Nie pracuję zawodowo, bo po wypadku musiałam przejść na rentę. Z "zawodu" rencista, wywjązuję się rzetelnie, ciągle choruję, także nie biorę pieniędzy za darmo. Mam kilka ciekawych chorób dzięki, którym ćwiczę cierpliwość w stosunku do siebie i świata. Założyłam sobie, że nie będę bardziej przegrana niż muszę i staram się to realizować. Chętnie poznaję nowych ludzi i mam nadzieję, że wśród Was znajdzie się ktoś, komu będzie ze mną po drodze. Interesuję się historią, polityką i kabaretem, co czasami na jedno wychodzi. Czytam różne książki psychologiczne, bo bardzo interesują mnie inni ludzie. Mam talenty plastyczne, więc teraz uczę się decupage i aranżuję swoje mieszkanie. Co by tu jeszcze.... Aha moje motto wiersz J. Wołka " I niech nas trzyma na duchu/ ta jedna prosta nauka/ że szczęście nie trwa w bezruchu/ że ono także nas szuka." mam nadzieję, ze to szczęście przywiodło mnie na to forum. Gdyby któraś była chętna pogadać, to będzie mi miło. Barbara Odpowiedz Link
poziomka210 Re: Skad jestesmy 11.07.06, 13:52 witam gorąco!!jestem z łodzi,ochydnego moim zdaniem miasta,mam 29 lat z hakiem,5miesięczną córkę bardzo chorą (wrodzona wada serca,wada genetyczna),kochającego partnera(za miesiąć ślub)i nie mam zupelnie przyjaciół i koleżanek (tylko znajomi męża ale nie często się widzimy (własne rodziny ,problemy,brak czasu) Odpowiedz Link
zrozpaczona11 Kraków 11.07.06, 14:10 rocznik 76, na stanie synuś 2 lata, mąż, domek z ogródkiem, przyjaciółka też. A teraz mniej optymistycznie - mąż z zaburzeniami psychicznymi. Szukam kogoś kto chce mnie wysłuchać, może ma podobne problemy... Odpowiedz Link
dobra26 Kraków 16.08.06, 09:06 Rocznik 76, samotnie wychowuje dwuletniego Syna, ojciec zostawil nas dla innej kobiety. Brak przyjaciolki zeby sie wygadac i wysluchac. Odpowiedz Link
grovana Re: Kraków 29.11.06, 16:33 Witaj Jestem z Krakowa... i wiek rowniez odpowiedni - 54 pozdrawiam Odpowiedz Link
olabrak Poznań 11.07.06, 14:19 Witam was wszystkie.Jestem mężatką z prawie rocznym stażem,więc niedługo.Zawsze od kiedy pamiętam miałam faceta przyjaciela ale teraz niestety mój M.uważa to za próbę nawiązania romansu,więc nie wchodzi w rachubę utrzymywanie dawnych znajomości chociaż one już dawno nie istniały tak ogólnie.Kasilla kiedy przyjeżdzasz do Poznania?Chętnie umówię się z toba na kawkę-znam jedno przecudowne miejsce gdzie podają kawki z różnymi aromatami naturalnymi pycha!!! Izabela_741 i Janowa skąd są wasze koleżanki?Jak chcecie to możemy pogadać na gg:7641666 Ola.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
76kitka Ja mieszkam pod Warszawą 11.07.06, 14:41 Konkretnie w Krakowianach koło Nadarzyna. Mam 30 % zniżki Dwuletniego synka i 36 letniego męża. Odpowiedz Link
hefalumpy3 Warszawa 12.07.06, 14:16 Mam córkę 12 lat , syna 10 mies. i męża młodszego o 4 lata. Odpowiedz Link
katklos Leszno 11.07.06, 14:48 Kasia, od 5 lat żona, od 2,5 mama Zarówno mąż, jak i synek - świetni po prostu! pozdrawiam Odpowiedz Link
poziomka67 Katowice 11.07.06, 14:57 witam ponownie,ale Was przybyło,nawet druga poziomka - tyle tylko ze ja tu chyba za stara Odpowiedz Link
krtek7 Re: Katowice n/t 11.07.06, 15:13 O, przepraszam za n/t - zrobiłam to odruchowo a potem wypełniłam rubryczkę z tekstem. Odpowiedz Link
krtek7 Re: Katowice 11.07.06, 15:41 Mam ok.28 lat Mąż i 2 dzieci: 3- i 5-latek (chłopcy) Moim marzeniem jest wyjechać z Polski, najchętniej na północ albo do Kanady. Pracuję dorywczo w Microstation (taki program graficzny), chciałabym pracować na stałe ale nie w Polsce. Tutaj, w Polsce nie znoszę korupcji, załatwiania po znajomości i wszystkiego co się z tym łączy. Kocham i szanuję zwierzęta i ludzi. Ale mam uprzedzenie np.do Arabów, Turków Nigdy nie pojechałabym do.... Ameryki Południowej. Od razu, gdybym miała możliwość pojechałabym do... Skandynawii. Lubię jesień i zimę, burze w lecie, deszcz w górach. Nie lubię ostrego słońca i tłumów. Kocham muzykę i piękne przedmioty i lubię brylanty (oglądać ). Napiszę więcej jak mi się coś przypomni. Odpowiedz Link
kasja78 Re: Katowice 12.07.06, 10:49 jesteś troche podobna do mnie-wiek ten sam, dzieci dwoje 4 miesiące i 3 lata, fascynacja skandynawia i mieszkasz całkiem blisko bo ja z gliwic Odpowiedz Link
juleczka2005 Wielka Brytania - Warsop 11.07.06, 15:28 mam 32 lata, 7 m-czna córeczkę, mieszkam z moim chłopakiem - prawie mężem. Opiekuję się naszą córeczką i nie pracuję. Na wyspach jestem od 2 lat i jak narazie odpowiada mi tu życ. Odpowiedz Link
bujanna Re: Pod Warszawą 11.07.06, 19:15 ja mieszkam pod Warszawą, a konkretnie w Milanówku. Mam dwoje dzieci Patryś prawie 4 lata i Martynka 9 miesięcy. Mam 27 lat, męża , ale też mi brak kogoś z kim mogła bym pogadać. czy wyskoczyć na zakupy, kino, lub chociaz spacer. Odpowiedz Link
cyborgus USA 11.07.06, 19:15 Rocznik 1970. jeden maz, jedna corka (16 m-cy), 2 koty..... Odpowiedz Link
13libra Re: USA 22.07.06, 12:31 Czesc ja tez mieszkam w Usa na Long Island. Rocznik 76, 11 miesieczny synek, maz i mini sznaucer "Docent". Odpowiedz Link
aputnam Re: USA 25.07.06, 00:27 A to fajnie wam ,ze macie maeza i ulozone zycie ja mieszkam na Queens jestem w trakcie rozpadu niezalegalizowanego , 7 letniego zwiazku ,bez dzietna Rocznik 77 Odpowiedz Link
13libra Re: USA 27.07.06, 02:52 Przykro mi, ale nie martw nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Najwazniejsze, ze sie usmiechasz: Odpowiedz Link
barborka81 Nowy Jork,Brooklyn 10.09.07, 15:04 Rocznik '81, zareczona. W zwiazku od 5 lat niestety bardzo burzliwym, obecnie zareczona.Tesknie za Polska i za spokojem i zrozumieniem w zwiazku. Odpowiedz Link
moniqkka 27 lat 16.08.07, 18:14 Ja tez mieszkam w USA, Baltimore. Wspanialy maz i trzy przyjaciolki - dwie w PL a jedna w Pln. Karolinie. Brak mi przyjaciolek tutaj na miejscu, z ktorymi mozna by pojsc na browara i tak po prostu pogadac o zyciu... A tak propos czy tylko ja mam problemy zeby zaprzyjaznic sie z Amerykankami, czy one naprawde sa INNE. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hellena8 Sanok 11.07.06, 20:28 Witam, mam 21 lat, Hellena to nie jest moje imie, ale Sanok to małe miasteczko. Mam synka (8 miesiecy) i zaj...sty problem, który chyba już wszystkim obrzydł, ale jest chyba w najbardziej gorącym stadium. chętnie pogadam z każdym i każdą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
frida79 Re: Witam z Krakowa!! 11.07.06, 22:34 Hej mieszkam w Krakowie, choc na nude nie narzekam to tez brakuje mi takich zwykłych pogaduch o zyciu itp.... Odpowiedz Link
a_pola warszawa/Jozefoslaw 11.07.06, 23:21 Hej , rocznik 76 , pozdrawiam skrobne cos wiecej jak czas pozwoli buziaki Odpowiedz Link
ludzikowa1 Re: Ornontowice/ woj. slaskie 12.07.06, 00:46 Choc na brak przyjaciol nie narzekam to nie mam nic przeciwko nowym. Na stanie 4 dzieci(2 cory, 2 synow), maz i ja 34 letnia mrowka robotnica Odpowiedz Link
24lena Re: wielka brytania 12.07.06, 01:13 to ja tez cos napisze... od roku na obczyznie... 24 lata... obecnie z Igorkiem w brzuszku (36tydz) uwielbiam zawierac nowe znajomosci i pisac mail'e... chetnie poznam inne mamy... lena69priv@wp.pl Odpowiedz Link
alexandra74 Re: Rzeszów 12.07.06, 08:08 J.W. 32 lata, mężatka, troje dzieci. Właściwie nigdy nie miałąm przyjaciółi, tylko kilka koleżanek, które uważałam za dobre. Jedne się takie okazały, inne nie. Może, a raczej na pewno wynika to z mojego charakteru a także tego, że ja przyjaźń traktuję bardzo poważanie. Nie jest to dla mnie puste słowo, nie nazywam przyjaciółką koleżanki, z którą mam okazję co tydzień poplotkowac przy kawie czy wypić browara (pomijając fakt, ze w ogóle nie mam takich okazji). Dawne bliższe koleżanki albo się rozwiodły i zmieniły zupełnie towarzystwo, niektóre poprzestały na jednym, odchowanym już dziecku, więc nie potrzebują spotykać się z osobą, która nosa zza pieluch nie wystawia. Pozdrawiam forumowiczki Odpowiedz Link
alowa Kraków 12.07.06, 09:57 Mam 33 lata, 2-letnią córcię i męża. Oboje pracujemy więc czasu na spotkania i pogaduchy mało, ale może któraś ma ochotę od czasu do czasu wyskoczyś na zakupy, czy z dziećmi na wspólny spacer, może w weekend za miasto? Odpowiedz Link
dzida23 Koszalin 12.07.06, 14:37 Mam 25 lat, córeczkę prawie pięcioletnią, pracuje i mieszkam jeszcze z rodzicami, ale już niedługo mam nadzieję sie to zmieni.. Odpowiedz Link
nerri ŁÓDŻ.... 12.07.06, 16:05 ....OD PONAD ROKU...ALE NARAZIE NIE MAM TU ZBYT WIELU ZNAJOMYCH... Odpowiedz Link
vernalis1 Ostrołęka 12.07.06, 19:04 rocznik 1968, jedno dziecko - 8 lat, mąż (też jden -ten pierwszy), pies -no to już drugi. Odpowiedz Link